Monthly Archives: Mei 2013

Bioever…Perawan Cream.

Mari sy kongsikan rahsia kenapa Bioever kami menjadi sebutan…kali nie hanya utk bacaan kaum2 isteri yg budiman dan suami2 yg sayangkan isteri2 anda..kisah benar yg dipetik drp koleksi testimoni mentor hebat saya..mentor CDM Norazlin  Nordin…ayuh..kaum2 isteri…berani kan diri anda utk … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

BV Sleep Mate-simple n sweet pamplet

Tak perlu kata apa2…hyn yg terbaik drp BVSM…!! Tq Allah. . NAK BVSM…??? SMS/WHATSAPP SY DI 0197110669. ..!

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

Istighfar Jumaat

Assalamualaikum. . Syukur masih ada Jumaat utk kita…ntah berapa Jumaat lagi yg akan kita tempuhi..Wallahualam. .semoga junaat hari ini membawa keberkatan utk semua. Hari ini adalah hari lahir arwah ayahandaku tersayang Mohd Salleh Bin Omar..telah kembali ke pangkuanMu Ya Rab … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

Herba Perempuan..Herba Ajaib

Selamat petang… Bestnyaaa cuti2 nie….rasa panjangg sgt masa…24 tu lama sungguh…samapi anak bujang sy ckp.. dah laaa mama…tak yah masak2 lagi…macmana nak kurus nie…hahahha…sy gelakkan jer…sebenarnya itulah hobi sy…kalau tak de keje. ..memasak laaa jawabnya…tapi utk keluarga jer laa… Ramainya … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

The Apperantice 2-Asia

Suka gila tgk citer nie skrg…ter motivate betul…siapa pilihan anda…?? Saya …?? Sudah semestinya sy pilih ….Tan Sri Tony Fernandes… Sy suka tgk ketegasannya.. Sy admire keyakinan nya… Sy terkesima dgn kesungguhannya… Waduh….sy memangggg admire ketokohannya .. Patutlah di jutawan… … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

Sakit Kencing Kotor @ UTI

Bagaimana sy nak mula yer… Sakit kencing kotor…!! Puhh…memanglaaa seksa kalau dah kena kann…dan utk makluman kwn2..sy nie memang drp anak dara ada penyakit nie…semuanya sebab sy tak sukaaa minum air masak…huh..perangai buruk tu…samapi laaa nie ada…hehee Semalam…waktu bangun awal … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | 2 Komen

Kolagen TERSEDAP di pasaran.!

~~::》》 PROMOSI BBPLUS KEMBALI :: ~~::》》 BELI 3 KOTAK PERCUMA 1 KOTAK Kolagen TERSEDAP di pasaran..!! sms/whatsapp sy 0197110669. .utk harga BEST!

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

Teduhan Kasih

Musim cuti sekolah nie…apa lagi selain layan bisnes online dan aktiviti sebagai ibu dirumah… (apa lagiiii..memasakkkk leee)…sempt laa jugak sy layan citer3 drama nie…kalau tak…ermmm…kirim salam lah jwbnya..hehehe Ada beberapa citer yg sy dok layan skrg.. (smpi anak murid pun … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

Gwiyomi di THISTLE HOTEL Johor Bahru

Assalamualaikum. ..selamat pagi.. Semalam sy dan hampir 100 org Manager di Smart Tycoon di hidangkan dgn makanan minda SMILE di Hotel Thistle Jb. Namun…sebelum sy tarifkN lebih panjang…(yg mana akan sy ceritakan nnti) apa itu SMILE..sy nak share ini dulu…hehehe … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

Gout dan Garam Buluh

Izinkan sy share kisah benar Dr.Safinat Saadan dan pesakitnya di klinik..doc..izinkn sy share ye.tq hampir tiap minggu dapat kes pesakit gout ni,di klinik,,, macam2 ragam bila datang..ada yang terhencot2,ada yang naik wheelchair.ada yang muka berkerut tahan sakit,,ada yang ber “adoi”…. … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen