Category Archives: Mentor

Semuanya adalah kerana KITA sendiri.

Sy nak share post dan kata2 indah drp mentor kesayangan sya..CDM Murni Zuriati..Saya suka membaca bait2 ikhlas drp beliau dlm blognya..biarpun kata2 itu simple tapi..itulah yg terluah secara ikhlas.. Bairpun beliau muda..namun wawasan beliau lebih matang drp org lain..dan sebb … Teruskan membaca

Posted in Mentor | Tagged | Tinggalkan komen

Bonus Syawal ..!

  KEJUTAN DEMI KEJUTAN DI STG..!! Syukur Alhamdulillah..semalam adalah majlis Iftar di STG dan semalam juga adalah majlis memberikan cek2 insentif kepada konsultant2 STG..syukur..rezeki kami kongsikan bersama..tengoklah..CDM sy..terpaksa memegang hampir 50 cek nie sebab kami tak dapat menghadirkan diri semalam … Teruskan membaca

Posted in Mentor | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Salam Ramadhan 2013

KELEBIHAN ORANG-ORANG YANG BERPUASA RAMADHAN Puasa adalah satu ibadah yang difardhukan oleh Allah SWT kepada Nabi Muhammad SAW dan umat baginda. Kefardhuan ini dinyatakan secara jelas oleh Allah SWT melalui wahyuNya di dalam surah al-Baqarah ayat 183 yang bermaksud “wahai orang-orang … Teruskan membaca

Posted in Mentor, Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

Tanda-Tanda Mengalami Masalah Kewangan

Sedikit Perkongsian se awal pagi..rasanya sy dulu mempunyai ciri2 ini..sekarang nie..Alhamdulillah..dengan ilmu yg diberikan oleh STG dan bimbingan Mentor dalam bisnes..hidup sy dan keluarga semakin ceria..bahagia dan tenang..itulah bezanya mempunyai platform bisnes yang stabil dan Mentor2 yang sentiasa memberikan panduan.. … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Happy with my new life..after a year..!

Inilah 2 org penting dlm hidupku..yg seorang tu..mestinya lah en suami tersayang…dan yg sorang tu yg sukaaaa sangat pakai baju superman adalah mentorku… Hah…tak percaya..???? Itulah CDM Hafiz Rithduan yg baru je dinobatkan di pentas mewah Hai O baru2 nie..bila … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, MMR, Premium Beautiful, STG JB, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Lagi tentang BBplus Kolagen..!! berbariss pjgg nak dapatkannya..!!

CREDIT SEPENUHNYA KEPADA CDM TERCINTA CDM NORAZLIN NORDIN @ http://norazlinnordin.blogspot.com/ Produk baru BBPlus Kolagen. Masing2 dah sesak nafas sebab order 1 set (buy 4 boxes free1 box) dapatnya 1 kotak Tak sampai 2 minggu keluar dah habis lebih 4000 kotak!! Jumaat … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Mentor, STG JB, Testimoni Terbaik, Uncategorized, VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BBplus Kolagen…Tip Top..!!

Apa itu Kolagen ? Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia. Kewujudannya merangkumi 30% daripada keseluruhan protin di dalam badan. Ia  menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan. Kolagen disusun … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

My Premium Beautiful “Hot” Corset..

Premium Beautiful “Hot” Corset..kenapa ia sangat2 diperlukan oleh seorang wanita..?? Ketahui RAHSIANYA disini…. Produk pembentukan kontur buah dada seterusnya dapat  melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang anjal dan mempesona. Pada bahagian pinggang ia kelihatan lebih ramping dan perut kelihatan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Indahnya Seminar Luar Negara ke 2 itu..

Lama tak citer..lama tak upload story..banyak sangat yg nak di sharekan..namun ketika ini sy sangat2 teruja nak citer tentang story nie..tentang seminar seberang laut kali ke 2  sy dan suami..bersama Smart Tycoon CAT yg tercinta..macam mimpi!!.yea..sebab semuanya mcm diluar jangkaan..tapi … Teruskan membaca

Posted in Mentor, Uncategorized, VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kenyataan bukan Khayalan..

Terima kasih tak terhingga kepada CDM Tersayang..CDM Norazlin Nordin atas perkongisan bual bicara beliau dgn teman nya ini..Sudikan lah baca dan tafsirkan sendiri.. Last 3 days, one of my long time no see friend in UTM pm my inbox.. He … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB | Tagged , , , , | Tinggalkan komen