Tag Archives: money magnet

Kembali atas Permintaan!

Sempena Ramadhan, inilah tawaran yg memang ramai ternanti2.. Jika berminat ..boleh wasap no saya. Ready Stock! http://www.wasap.my/60197110669/PromoRamadhan Advertisements

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Perloved beg Michael Kors.

Saya hanya baru guna sekali je beg nie. Ke Korea ari tu. Tapi besar sangat dan suami ckp, lebih selesa guna luggage..huhuhu So nak let go kat kawan2 yg berminat.. Harga masih boleh bawak berunding kalau kena dengan tawarannya. Whatsapp … Teruskan membaca

Posted in Preloved Item | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

PRE RAMADHAN SALE!

Ramadhan dah nak tiba! Mesti ramai surirumah dah pening nak memikir utk kerja2 pembersihan rumah.. Dan dalam pada tu mesti jugak dah mula terpikir nak pakai baju tema warna apa? Nak balik kampung bila..? Kan..? Ok lah . SEMPENA RAMADHAN … Teruskan membaca

Posted in Pre Ramadhan Sale | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Pengalaman HITAM

SUATU PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT DILUPAKAN…… HIDUP TAK KERUAN, HUBUNGAN SUAMI ISTERI GOYANG, ANAK2 JADI MANGSA >Izinkan sy share satu kisah benar drp sahabat STG kami…Tun Mozla..akk mohon utk share di sini..tqvm..love u..!< Bismillah…. Sekadar berkongsi dengan rakan2..yang mungkin telah … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

SEPASANG BAJU PEMBALUT BADAN.

Bertahun mengidam tapi tak kesampaian. Kerana maharmu 4 angka sbg sandaran. Bertahun hati memendam pupuk kekuatan.. Bertahun mataku melihat dlm tangisan. . Tiba satu saat…hati ini dah tak sanggup menahan… Ku pujuk putera hati mohon pengertian.. Akhirnya pasti berita diterima.. … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

TAK PERNAH TERPIKIR PUN..

Mulanya pakai hanya utk kecantikkan shj..iyer laa..nak awet muda kann.. . Seminggu pakai, kawan2 dah bisik2 tanya..”cucuk botox ke..?” . Sebulan pakai 2 kali sehari, migrain dah makin kurang simptomnya..agaknya otak KK dah dpt cukup bekalan oksigen kottt..🤣 . Dan … Teruskan membaca

Posted in Bioever | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Indahnya Minda Magnet Rezeki

Sabtu (7 Julai 2012) lepas..tak melepaskan peluang untuk menghadirkan diri ke Seminar MMR (Minda MAgnet Rezeki) yang sangat2 hebat…Kenapa saya katakan ia HEBAT…? 1. Tiada ILMU yang akan pernah HABIS selagi kita bernyawa..dan ILMU kena dicari..bukan ditunggu utk ia datang … Teruskan membaca

Posted in MMR, Uncategorized | Tagged , , , , , , , | 1 Komen

Kenyataan bukan Khayalan..

Terima kasih tak terhingga kepada CDM Tersayang..CDM Norazlin Nordin atas perkongisan bual bicara beliau dgn teman nya ini..Sudikan lah baca dan tafsirkan sendiri.. Last 3 days, one of my long time no see friend in UTM pm my inbox.. He … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB | Tagged , , , , | Tinggalkan komen

Minda Magnet Rezeki..MMR..

Memulakan setiap hari ble bangun dr tidur dgn ilmu MMR dan diakhiri juga dgn ilmu MMR sebelum tidur adalah sesuatu yg INDAH dlm hidupku…tak tergambar kehebatan ilmu ini…tak terluah keajaiban yg dimiliki..Ya Dgn izinMu Ya Allah…kau seru kami suami isteri … Teruskan membaca

Posted in Mentor, MMR, STG JB | Tagged , , , | Tinggalkan komen

Bercerita Tentang MMR..

MMR…apa tuu….!!!???. Alkisah..MMR adalah singkatan bagi Minda Magnet Rezeki..banyak sungguh yg dipelajari dlm kursus sehari nie…tak tau..???…Cuba tengok gambar yg sy post nie dulu… Dan juga gambar ini…. Dan ini… So…fikir2kan dulu…dh penat…esuk sy update story ttg MMR nie..

Posted in MMR | Tagged , | Tinggalkan komen