Author Archives: kintansalleh

About kintansalleh

Seorang guru pencen dan kini seorang Usahawan Bisnes Online STG sepenuh masa.Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.

KELEBIHAH SURAH YASSIN

Sekadar perkongsian dan untuk ingatan diri sendiri. Credit sepenuhnya kpd blogger nurulbahiyah 2018 Ayat 1-9 : doa untuk keselamatan diri Ayat 9 : Doa untuk melindungi diri sama ada lindungi drpd orang jahat spt orang kafir. Kalau nak lindungi rumah … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Kembali atas Permintaan!

Sempena Ramadhan, inilah tawaran yg memang ramai ternanti2.. Jika berminat ..boleh wasap no saya. Ready Stock! http://www.wasap.my/60197110669/PromoRamadhan

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Perloved beg Michael Kors.

Saya hanya baru guna sekali je beg nie. Ke Korea ari tu. Tapi besar sangat dan suami ckp, lebih selesa guna luggage..huhuhu So nak let go kat kawan2 yg berminat.. Harga masih boleh bawak berunding kalau kena dengan tawarannya. Whatsapp … Teruskan membaca

Posted in Preloved Item | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

PRE RAMADHAN SALE!

Ramadhan dah nak tiba! Mesti ramai surirumah dah pening nak memikir utk kerja2 pembersihan rumah.. Dan dalam pada tu mesti jugak dah mula terpikir nak pakai baju tema warna apa? Nak balik kampung bila..? Kan..? Ok lah . SEMPENA RAMADHAN … Teruskan membaca

Posted in Pre Ramadhan Sale | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

NANTIKAN…

MULAI ESUK !!! Tunggu tauuu…!

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Rahsia nie…hanya Wanita jer boleh baca!

CERITA BENAR !!! BERLAKU DI HOSPITAL KERAJAAN !!! Baru-baru ni saya ada ambil suntikan ‘HPV types 16 & 18 Vaccination” dengan lain perkataan “SUNTIKAN MENCEGAH CANCER PANGKAL RAHIM” sambil sambil tu, Dr bertanya ” pernah buat pap smear?? Saya jawap … Teruskan membaca

Posted in Bisnes Online, Maharani | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Pengalaman HITAM

SUATU PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT DILUPAKAN…… HIDUP TAK KERUAN, HUBUNGAN SUAMI ISTERI GOYANG, ANAK2 JADI MANGSA >Izinkan sy share satu kisah benar drp sahabat STG kami…Tun Mozla..akk mohon utk share di sini..tqvm..love u..!< Bismillah…. Sekadar berkongsi dengan rakan2..yang mungkin telah … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Sweetality by SHOM

Whatsapp : 60197110669 COD or Postage – available.

Posted in Sweetality | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

2 HARI JE BIBIR MEREKAH DAH ELOK!!! 💋👄💋

Benar bagai dikata ….lip cream ni memang merawat bibir bermasalah Kebetulan bibir tgh merekah teruk sampai luka masa hari pertama cikgu Tinie nk try lipmatte ni. Risau gak klu pakai lip cream bibir akn makin kering. Tp sebab tak sabar … Teruskan membaca

Posted in Velvety Matte | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

SEPASANG BAJU PEMBALUT BADAN.

Bertahun mengidam tapi tak kesampaian. Kerana maharmu 4 angka sbg sandaran. Bertahun hati memendam pupuk kekuatan.. Bertahun mataku melihat dlm tangisan. . Tiba satu saat…hati ini dah tak sanggup menahan… Ku pujuk putera hati mohon pengertian.. Akhirnya pasti berita diterima.. … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

KAMI SEBAYA TAU…(konon2laa…🤣)

Bila KK termeeting dgn geng muda2 nie..terus perasann jd muda jugak.. . Hahaha..bila buat bisnes nie kita boleh jadi mcm2 tau..yg penting kita jgn sombong. Inshaa Allah rezeki tu suka dtg melekat2 kat kita. . KK suka kongsi pengalaman bagaimana … Teruskan membaca

Posted in bisnes partner | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kota Italy Venice Rome.

Amboi..jalan sorang2 jer.? Tak takut ke KK ooi…? . Siapa ckp KK tak takut..? dah la kat negara org ..kalau sesat atau kena tinggal mcm mana..? .huhu . Tpi..tu dulu, sebelum kk nekad nak belajar satu ILMU. Dan asbab ilmu … Teruskan membaca

Posted in VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

TAK PERNAH TERPIKIR PUN..

Mulanya pakai hanya utk kecantikkan shj..iyer laa..nak awet muda kann.. . Seminggu pakai, kawan2 dah bisik2 tanya..”cucuk botox ke..?” . Sebulan pakai 2 kali sehari, migrain dah makin kurang simptomnya..agaknya otak KK dah dpt cukup bekalan oksigen kottt..🤣 . Dan … Teruskan membaca

Posted in Bioever | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

JANGAN SEDIH..BERTABAHLAH.

Diriku..sebagai ingatan. Ada waktu air mata mengalir sendirian, mungkin kerana ada luka yang terasa di hati belum sembuh. Mungkin juga ada hal yang menyentuh hiba di jiwa. Moga nanti, ada yang sedar air mata ini mengalir lalu menyapunya dengan lembut … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

One Sweet Day

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

MALAM PERTAMA DENGAN BIO SELEZA

” Dah cuba baru percaya…” Perkongsian Pn Liza , Sri Aman,Sarawak. Beliau dah 7 tahun mendirikan rumah tangga namun belum di kurniakan zuriat, pernah juga di sahkan ada cyst. Dan Pn Liza ni jenis yang sukar mempercayai “produk luar”, pendek … Teruskan membaca

Posted in BIO SELEZA | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BADAN KEBAS, KOLESTROL TURUN

✔️ Anugerah The Highest Cholesterol Shooter. . ✔️ Anugerah Pemakanan Terbaik di International Gealth Convention Paris, 1995 . ✔️ KKM approved . .MAL10021962TCR Selain ‘Cholesterol shooter, kebaikan celgynic gold 👇 CELGYNIC GOLD @ MAHARAJA UNTUK LELAKI & WANITA Utk si … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

TIME WITH THEM

Bukan mudah akk nak cerita..tpi kerana kasih dan sayang, akk cerita kan. . Moga ia menjadi asbab kita terus bersama dan berjaya dengan #projekstg. . Tqvm kerana sentiasa percaya pd akk dan yakin pd apa yg akk yakinkan. . Time … Teruskan membaca

Posted in Kisah KK | Tagged , , , | Tinggalkan komen

TAK TAHU NAK KETAWA ATAU NAK NANGES.

. . Mcm mana nak mula cerita ek? Kisah baru jer berlaku, ptg td. . Nie bukan air mountain dew tau..nie minyak petrol. Dan yg pegang tu bukan kk tapi akak kek @nooritajaffar … . KK nie tak ramai kawan.Memang … Teruskan membaca

Posted in Kisah KK | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

HERBA MAHARANI

MEREMANG❗❗ PESAKIT CYST HAMIL ASBAB 2 BOLA HERBA MAHARANI Kredit Siti Masturah Hot testimoni dari rakan bisnes iaitu SM Farahyanie. Hampir setahun lebih berumahtangga & ikhtiar untuk hamil, tahun lepas beliau disahkan POSITIF HAMIL. Tapi perancangan Allah itu Maha Hebat. … Teruskan membaca

Posted in Maharani | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen