Tag Archives: sihat

Kembali atas Permintaan!

Sempena Ramadhan, inilah tawaran yg memang ramai ternanti2.. Jika berminat ..boleh wasap no saya. Ready Stock! http://www.wasap.my/60197110669/PromoRamadhan Advertisements

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Perloved beg Michael Kors.

Saya hanya baru guna sekali je beg nie. Ke Korea ari tu. Tapi besar sangat dan suami ckp, lebih selesa guna luggage..huhuhu So nak let go kat kawan2 yg berminat.. Harga masih boleh bawak berunding kalau kena dengan tawarannya. Whatsapp … Teruskan membaca

Posted in Preloved Item | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

PRE RAMADHAN SALE!

Ramadhan dah nak tiba! Mesti ramai surirumah dah pening nak memikir utk kerja2 pembersihan rumah.. Dan dalam pada tu mesti jugak dah mula terpikir nak pakai baju tema warna apa? Nak balik kampung bila..? Kan..? Ok lah . SEMPENA RAMADHAN … Teruskan membaca

Posted in Pre Ramadhan Sale | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Rahsia nie…hanya Wanita jer boleh baca!

CERITA BENAR !!! BERLAKU DI HOSPITAL KERAJAAN !!! Baru-baru ni saya ada ambil suntikan ‘HPV types 16 & 18 Vaccination” dengan lain perkataan “SUNTIKAN MENCEGAH CANCER PANGKAL RAHIM” sambil sambil tu, Dr bertanya ” pernah buat pap smear?? Saya jawap … Teruskan membaca

Posted in Bisnes Online, Maharani | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Pengalaman HITAM

SUATU PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT DILUPAKAN…… HIDUP TAK KERUAN, HUBUNGAN SUAMI ISTERI GOYANG, ANAK2 JADI MANGSA >Izinkan sy share satu kisah benar drp sahabat STG kami…Tun Mozla..akk mohon utk share di sini..tqvm..love u..!< Bismillah…. Sekadar berkongsi dengan rakan2..yang mungkin telah … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Sweetality by SHOM

Whatsapp : 60197110669 COD or Postage – available.

Posted in Sweetality | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

SEPASANG BAJU PEMBALUT BADAN.

Bertahun mengidam tapi tak kesampaian. Kerana maharmu 4 angka sbg sandaran. Bertahun hati memendam pupuk kekuatan.. Bertahun mataku melihat dlm tangisan. . Tiba satu saat…hati ini dah tak sanggup menahan… Ku pujuk putera hati mohon pengertian.. Akhirnya pasti berita diterima.. … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

TAK PERNAH TERPIKIR PUN..

Mulanya pakai hanya utk kecantikkan shj..iyer laa..nak awet muda kann.. . Seminggu pakai, kawan2 dah bisik2 tanya..”cucuk botox ke..?” . Sebulan pakai 2 kali sehari, migrain dah makin kurang simptomnya..agaknya otak KK dah dpt cukup bekalan oksigen kottt..🤣 . Dan … Teruskan membaca

Posted in Bioever | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

HERBA MAHARANI

MEREMANG❗❗ PESAKIT CYST HAMIL ASBAB 2 BOLA HERBA MAHARANI Kredit Siti Masturah Hot testimoni dari rakan bisnes iaitu SM Farahyanie. Hampir setahun lebih berumahtangga & ikhtiar untuk hamil, tahun lepas beliau disahkan POSITIF HAMIL. Tapi perancangan Allah itu Maha Hebat. … Teruskan membaca

Posted in Maharani | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Alhamdulillah

Alhamdulillah. Syukur. Kembali bertemu di medan Blogger yg dah lama hilang drp radar.! Opps! KK terlupa password 🤪 Paling sadis , KK terlupa username. Syukur lah malam nie, Allah izinkan ingatan KK sihat sikit. Dapat menjejak ingatan pada tahun 2015. … Teruskan membaca

Posted in Me as KK | Tagged , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Rambut hampir Botak…???!!!!!…

Sekali lagi sy kongsikan testimoni ini..seorang LELAKI hebat..! Rambut saya hampir botak sejak dari beberapa tahun yang lepas…. mungkin juga sebab keturunan di mana hampir kesemua adik beradik lelaki saya botak apabila sahaja memasuki usia 30-an. Alhamdulillah selepas 2 bulan … Teruskan membaca

Posted in BVSM, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kesan on the spot.

Kenapa saya suka Premium Beautiful Corset..???!! Saya akui dgn umur yg dh 40an..nak slim dan kurus tu bukan pekara mudah..disiplin dan kesabaran sangat2 perlu..dah beribu riban duit habis kat M*****r…malah dah beribu juga abis kat pelbagai produk utk kurus…keghairahan utk … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!! Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR. Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Graduate just in 7 Weeks je….biar betul..????!!!

Creit kepada Tun Mozla..sy mohon utk share kat blog sy nie pulak..Tun Mozla ini orang KL..riuh sekali ..tapi BEST sangat orangnya..pemilik Pusat Tusyen dan seorang businesswoman yang berjaya..kami sama2 dapat pergi ke Guangzho hari tu utk FREE VVIP Trip..kerana BIOEVER … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Hot..!! Hot..!!..Terpaksa saya izinkan juga.

Bukan senang nak memujuk org lelaki ini..terutama en SUAMI..nak ditegur..nanti MERAJUK..nak di MARAH…BERDOSA pulak…tapi apa yang sayalakukan adalah saya ajak dia wat sama2..saya minum kopi..dia minum..saya sapu BE..dia sapu..saya minum Lactolite ..pun dia minum…hahaha…saya makan Maharani…dia mkn celgynic.. Tak de … Teruskan membaca

Posted in Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Syoknya Berpantang Lepas Bersalin dgn PB.

Kali ini sy ingin berkongsi rasa dgn pembaca semua..teringat 18 tahun yg lepas..bila bersalin anak pertama..lepas tu untuk cucu yg pertama..mak memang kuat pantangnya..kain bengkung yg melilit di badan sy…adoiii…panjang sungguh..nasib baik cik suami sudi berpusing2 utk melilitkannya..Tapi kini..zaman dah … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Premium Beautiful | Tagged , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen