Category Archives: STG JB

JIKA INGIN KAYA, BERLAGAKLAH SEPERTI ORANG KAYA!!

Memetik kata2 mentor kesayangan saya di dalam blognya –http://murnizuriatimohamed.blogspot.com/2013/07/jika-ingin-kaya-berlagaklah-seperti_16.html   Teks:  Inilah antara tips Mentor Kekayaan, Dr. Azizan Osman (DAO) dalam Seminar Hidup Luar Biasa yang saya hadiri 3 tahun lalu.  Pada ketika itu, DAO memberikan beberapa tips untuk MEMBESARKAN … Teruskan membaca

Posted in STG JB, VVIP Trip | Tagged , | Tinggalkan komen

My DIAMOND NITE..TQ ALLAH

22hb Jun 2013..adalah hari yg tak dapat sy lupakan..hari dimana sy dinobatkan sebagai Diamond Sales Manager (DSM)..iaitu tangga ke 3 tertinggi dlm sykt…so..tinggal 2 tangga lagi utk ke PUNCAK.. Malam yg penuh dgn GEMERLAPAN.. Malam yg peenuh dgn KASIH DAN … Teruskan membaca

Posted in STG JB, Uncategorized | Tagged , , , | Tinggalkan komen

Tanda-Tanda Mengalami Masalah Kewangan

Sedikit Perkongsian se awal pagi..rasanya sy dulu mempunyai ciri2 ini..sekarang nie..Alhamdulillah..dengan ilmu yg diberikan oleh STG dan bimbingan Mentor dalam bisnes..hidup sy dan keluarga semakin ceria..bahagia dan tenang..itulah bezanya mempunyai platform bisnes yang stabil dan Mentor2 yang sentiasa memberikan panduan.. … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Syukur Alhamdulillah.

 Alhamdulillah…syukur padaMu Ya Allah..hari nie merupakan hari bonus…oopsss!! Bukan bonus drp kerajaan tu…yg tu pun akan dpt bersama gaji nnti…18hb may be ..tapi yang hari ini dan esuk adalah merupakan ganjaran bagi kami yg telah memilih utk menjadi konsultant StG. … Teruskan membaca

Posted in STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Happy with my new life..after a year..!

Inilah 2 org penting dlm hidupku..yg seorang tu..mestinya lah en suami tersayang…dan yg sorang tu yg sukaaaa sangat pakai baju superman adalah mentorku… Hah…tak percaya..???? Itulah CDM Hafiz Rithduan yg baru je dinobatkan di pentas mewah Hai O baru2 nie..bila … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, MMR, Premium Beautiful, STG JB, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Lagi tentang BBplus Kolagen..!! berbariss pjgg nak dapatkannya..!!

CREDIT SEPENUHNYA KEPADA CDM TERCINTA CDM NORAZLIN NORDIN @ http://norazlinnordin.blogspot.com/ Produk baru BBPlus Kolagen. Masing2 dah sesak nafas sebab order 1 set (buy 4 boxes free1 box) dapatnya 1 kotak Tak sampai 2 minggu keluar dah habis lebih 4000 kotak!! Jumaat … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Mentor, STG JB, Testimoni Terbaik, Uncategorized, VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BBplus Kolagen…Tip Top..!!

Apa itu Kolagen ? Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia. Kewujudannya merangkumi 30% daripada keseluruhan protin di dalam badan. Ia  menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan. Kolagen disusun … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Hebatnya BEST

BEST hari ini di STG Skudai, byk memberi ilmu yg baru…hebat memang hebat.. Apa yg ada di BEST … Perkongsian ilmu untuk terus berjaya dan berjaya dlm membina IMPIAN… Untuk berjaya..ilmu kena dicari..sistem perlu di pelajari Dan mentor perlu diteladani..dlm … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, STG JB, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Kenyataan bukan Khayalan..

Terima kasih tak terhingga kepada CDM Tersayang..CDM Norazlin Nordin atas perkongisan bual bicara beliau dgn teman nya ini..Sudikan lah baca dan tafsirkan sendiri.. Last 3 days, one of my long time no see friend in UTM pm my inbox.. He … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB | Tagged , , , , | Tinggalkan komen

Minda Magnet Rezeki..MMR..

Memulakan setiap hari ble bangun dr tidur dgn ilmu MMR dan diakhiri juga dgn ilmu MMR sebelum tidur adalah sesuatu yg INDAH dlm hidupku…tak tergambar kehebatan ilmu ini…tak terluah keajaiban yg dimiliki..Ya Dgn izinMu Ya Allah…kau seru kami suami isteri … Teruskan membaca

Posted in Mentor, MMR, STG JB | Tagged , , , | Tinggalkan komen