Monthly Archives: Jun 2013

Smart Tycoon Global

Ingin sy kongsikan disini..kenapa dan mengapa sy memilih untk mencari duit lebih dengan STG.. Lebih kurang setahun lebih yg lepas…sy memilih utk meletakkan diri sy dlm kalangan org2 yg telah berjaya..hanya dgn 1 panggilan talipon dan diikuti dgn 1 pertemuan..itupun … Teruskan membaca

Posted in MMR, Testimoni Terbaik, Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

My DIAMOND NITE..TQ ALLAH

22hb Jun 2013..adalah hari yg tak dapat sy lupakan..hari dimana sy dinobatkan sebagai Diamond Sales Manager (DSM)..iaitu tangga ke 3 tertinggi dlm sykt…so..tinggal 2 tangga lagi utk ke PUNCAK.. Malam yg penuh dgn GEMERLAPAN.. Malam yg peenuh dgn KASIH DAN … Teruskan membaca

Posted in STG JB, Uncategorized | Tagged , , , | Tinggalkan komen

Seminar FB Genius is BACK..!!

>>SEMINAR FACEBOOK GENIUS (KINI DI JOHOR BAHRU)| Jadikan Facebook Mesin ATM Anda. BUKAN Sembang2 Kosong, TAPI Sembang2, Masyukkk!!!<< PERHATIAN PENTING>> HANYA UNTUK YANG BENCIKAN SKIM CEPAT KAYA. KAMI PUN SANGAT ANTI DGN SKIM CEPAT KAYA. INI ADALAH REAL BUSINESS!! REAL … Teruskan membaca

Posted in MMR, Uncategorized | Tagged , , , | 2 Komen

Di saat dan Ketika Ini.

  SEMOGA ALLAH MENDENGAR PERMINTAANKU..AMIN.

Posted in Uncategorized | Tagged , , | Tinggalkan komen

Kategori Gemuk: Lai Lai Lai..which one is yours?

Hari ni..boleh pulak sayat terjumpa gambar yang CANTIK BANGETTTTT nie…hehehehe…cuba tengok betul2…nak ketawa pun ada..tapi KESIAN pun ada kannn…terus terang..suami sy pun BERISI jugak..tapi tak de laaa sampai baju tak leh kancing..alhamdulillah..setakat hari nie..tiada petanda2 sakit darah tinggi,kencing manis, gout … Teruskan membaca

Posted in Testimoni Terbaik, Uncategorized, V3SR | Tinggalkan komen

Tahniahhhhh…org2 Sabah bah..!!

Alhamdulillah syukur, selesai sudah 2 event besar di Borneo iaitu Seminar Combo- MMR & SFG bersama Great STG Mastermind Team. Moga peserta happy, belajar banyak suatu dan terus buat utk lebih faham. “The more Mistake U Made, The Smarter You … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

BVSM pelengkap BICARA

Hari ini…rasanya tak terkata ..mcm2 rasa ada…yg sedey …ada…yg masam…ada..yg tawar..ada…yg menyampah..ada…yg GEMBIRA..ada..yg TERUJA…ada…penddk kata….hari ini …SEMUAAAA ada.. Seronok rasanya dapat menulis di blog kesayangan saya ini..tempat terindah utk melakarkan perasaan…SUKA sangat…!! Pagi tadi…sy dh uploadkan cara RAHSIA menggunakan MAHARANI … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

Cara RAHSIA menggunakan Maharani.! Jangan Main-Main tau..!

Hari ini izinkan saya bagi tau cara sebenar nak menggunakan Maharani nie sebagai pelengkap dunia Kewanitaan Kita..oopss..!! Mudah dan SANGAT2 MENJIMATKAN..tak tau laa nak jimat macam mana lagi..tapi apa2 pun..jom baca dulu..then bolehlah shbt2 nilaikan..berbaloi atau TIDAK..ok.. Cara TERBAIK utk … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , | Tinggalkan komen

Jangan MAIN-MAIN dgn MAHARANI..!!

INFO: Rahim jatuh: * Dikenali sebagai ‘prolapse’. Berasal daripada perkataan Latin, procidere yang bermaksud terjatuh atau terkeluar. Ia adalah masalah yang kerap dialami wanita terutama mereka yang pernah melahirkan anak. * Ia boleh mengganggu hidup wanita terutama pada ambang menopaus. … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

Terima Kasih Ya Allah

Hari yang sangat2 bermakna..sebagai seorg guru ..!! Tahniah..seba penat lelah kami akhirnya berbalas..bukan senag nak menyelesaikan apa yg telah diamanahkan..membuat keputusan dan melaksanakan tugasan…bairpun pada ketika itu..pelbagai dilema dihadapi..berperang dgn pelbagai dugaan..tetapi kerana amanah yg diberi..sy laksanakan sehabis baik..alhamdulillah..keputusan memihak … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen