BVSM pelengkap BICARA

Hari ini…rasanya tak terkata ..mcm2 rasa ada…yg sedey …ada…yg masam…ada..yg tawar..ada…yg menyampah..ada…yg GEMBIRA..ada..yg TERUJA…ada…penddk kata….hari ini …SEMUAAAA ada..

Seronok rasanya dapat menulis di blog kesayangan saya ini..tempat terindah utk melakarkan perasaan…SUKA sangat…!!

Pagi tadi…sy dh uploadkan cara RAHSIA menggunakan MAHARANI utk maintain kewanitaan dgn KOS yg palinggggggg RENDAH…so..petang2 nie…sy nak citer ttg BVSM dan auranya..

image

Kenapa sy kata BVSM nie ada aura…???
Sebab…setiap kali sy sedang bersedih..bila pelukkk jer BVSM…sy rasa LEGAAAA sgt2. ..tenanggg dan damai…biarpun sebelumnya BERGOLAK GOLEK perasaan itu..sungguh..!! Barang siapa yg hatinya rasa tidak tenteram…sy galakkan…peluklah BVSM dan kalau perlu menanggis. ..let it be…menanggis lah…then you will fwel the different. ..you will be fresh again..trust me!!

Meh…baca cerita bagaimana AURA BVSM menjadikan adik baru sy ini teruja dgn bisnes makanannya…anda nilaikn sendiri..

image

Suryatina Muhamad
TESTIMONI BVSM
As salam….kat sini teruja sy nk share testimoni diri sy plk. Selalunya sy C&P jekan?Kiranya byklah sy nk tls psl prob sy ni. Klu x salah sy 2 thn lps ms pg raya,ketika sibuk2 kat dpr kaki sy tergelincir & jth atas lantai krn terpijak air atas lantai…kes nk cptkan…ha…rasakan. Akibat dr jth tu bhg blkg sy terasa skt…lbh2 lg klu ddk atas lantai….mcm lpt kain ke…apa ke…mmg skit pinggang. Jln pn bongkok2 mcm nenek si bongkok 3….smtr pingang nk btlkan aligment. Dah brp org sy pergi berurut…hlg skjp,dtg blk…last2 sy try BVSM yg diperkenalkan oleh mentor sy Kak Kintan Salleh..Alhamdulillah….slps 3 hari tdo beralaskan BVSM,sakit pinggang sy dah terasa kekurangannya….yg ke-2 plk…sy jns yg mmg ssh nk tdo mlm. Dah rs mcm zombie..kdg2 sy tdo 2-3jam je sehari. Klu x percaya tanyalah hubby & org2 yg terdkt dgn sy. Bila terjaga tgh mlm trs x tdo lg,smpi subuh…tp time2 sbh tulah plk sdp tdo sbb syaitan gayut kat mata supaya jgn solat subuh…Bila dah guna BVSM ni klu kjt tgh mlm pn blh tdo lena blk…bestnya!!! Yg ke-3 plk…amboi byknya testimoni sykan? Mlm td lps blk kelas masak ptg tu kepala rasa peninggg…sgt. Last2 lps maghrib,dah settle anak2 sy msk blk ambik BVSM jdkan bantal…x ambil panadol. Sy ckp,sy nk test btl ke blh hlgkan pening kepala mcm sy bc dlm testimoni….Ya Allah mmg btl! Kol 10 mlm sy bgn,kpl dah x terasa png….Dan yg plg BEST2 lg mcm mentor sy bgt BVSM ni dpt memberi energy +ve pd bdn kt…supaya rezeki suka dtg kat kita…Dan mmg btl gak! Sjk berBVSM rezeki sy x putus lg…Alhamdulillah,ada je org oder…klu dulu sbln 1x nk dpt oder pn ssh….org kata biz suam2 kuku jer. Tapi jgnlah taksub plk dgn BVSM ni,kenalah usaha sbb rezeki tu Allah yg bg..org kt BVSM ni sbg mambangkitkan aura je…nanti dah dpt BVSM mls nk usaha plk,tggu rezeki dtg golek sendiri…Mesti ada yg x percaya dgn citer sy nikan? Terpulang hdk percaya/tdk…tp pd siapa yg kenal sy mesti tahu samada cerita sy ni btl/sekadar nk dptkan sales…kpd sesiapa kat luar sana yg nk rasa mcm sy rs hbtnya aura energy BVSM ni.

Alhamdulillah. ..bestkannnn….so…marilah kita ber BVSM. .utk kebaikan sekeluarga..in shaa Allah.

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s