Tag Archives: Slim

FORMULA PENUAAN TERBALIK..!

  >>SEMUA MAMPU MENJADI MUDA!!!<<< Siapa suka nampak muda?? Semua pun suka kan… Lagi-lagi dah umur 30-an, ada orang cakap.. “Eh, ingat student tadi!!” “Belajar mana dik?” Hhehehe..mau menyegih je kan!! Korang perasan tak kebanyakan artis, rata2 makin cantik bila … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Apasal nie….?????!!!!!!!

Ramai sgt yg inbox saya sebelum ni…. “Sis, xde ke produk utk perut buncit??? huuu…” Kadang2 sendiri pun terasa jugak kan…. ~ orang pakai baju cantik bergaya, kite tgk aje…. ~ tgh jalan2, angin tiup kuat….sibuk nak cover…. ~ pergi … Teruskan membaca

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh | Tagged , , , , , , , | Tinggalkan komen

BVSM – MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI

  Ramai tak percaya kepada keistimewaan BVSM. Namun semakin hari semakin ramai carian GOOGLE tentang BVSM. Apa kelebihan BVSM sampai boleh menurunkan Tekanan Darah Tinggi. Tekanan Darah Tinggi berlaku banyak sebab utama, tetapi secara teknikalnya apabila darah memekat atau pembuluh … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Shanghai 2013…pembuka bicara ..amin

Yeaaayyyyy…… Fight Biz Free VVIP trip telahpun dikeluarkan…kali nie ke Shanghai…wahhhhh….mesti bestt gila nie… Tahun lepas..walau baru join je…sy san suami dapt 2 trip percutian free nie…mula2 ke vietnam..pas tu ke Guangzho…kalau nak ikutkan gaji biasa kami berdua nie….entah sampai … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

V3SR…Kesihatan itu Keutamaan

Credit sepenuhnya utk mentor hebat sy CDM Norazlin Nordin…izinkan sy share disini utk kwn2 sy pula..tq. V3SR ialah satu kaedah BODY RE-PROGRAMMING SYSTEM… Satu kaedah di mana badan kite akan diajar/ diprogramkan byk mana makanan/kalori yg sepatut nya di makan/ambil … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

BVSM (Pelapik Tilam Bio Velocity) : Testimoni lagi..

Testimoni BVSM yg senakin hebat di pasaran..jom baca..then lepas nie sy kongsikan pula pengalaman sy dgn BVSM pula… Kredit to sis Norlidah Nordin Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Cantiknya…hanya selepas 5 hari je…!!!

Ikuti kisah sebenar betapa bahagianya kawan saya ini selepas percubaannya dengan BBplus kolagen selama 5 hari terbukti berkesan..ikuti cerita beliau di sini.. saya memang x dapat guna sendiri BB Plus masa stok dicatu hari tu. hihi… so Disember baru dapat. … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kesan on the spot.

Kenapa saya suka Premium Beautiful Corset..???!! Saya akui dgn umur yg dh 40an..nak slim dan kurus tu bukan pekara mudah..disiplin dan kesabaran sangat2 perlu..dah beribu riban duit habis kat M*****r…malah dah beribu juga abis kat pelbagai produk utk kurus…keghairahan utk … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

My Premium Beautiful “Hot” Corset..

Premium Beautiful “Hot” Corset..kenapa ia sangat2 diperlukan oleh seorang wanita..?? Ketahui RAHSIANYA disini…. Produk pembentukan kontur buah dada seterusnya dapat  melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang anjal dan mempesona. Pada bahagian pinggang ia kelihatan lebih ramping dan perut kelihatan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BIO-EVER Nano Cream

Kenali BIOEVER..pasti anda akan ketahui RAHSIANYA.. Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga (menggalakkan penyembuhan luka & merangsang sintesis kolagen), Wild Yam dan Kacang Soya (rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktif … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen