Tag Archives: Slim

Kembali atas Permintaan!

Sempena Ramadhan, inilah tawaran yg memang ramai ternanti2.. Jika berminat ..boleh wasap no saya. Ready Stock! http://www.wasap.my/60197110669/PromoRamadhan Advertisements

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Perloved beg Michael Kors.

Saya hanya baru guna sekali je beg nie. Ke Korea ari tu. Tapi besar sangat dan suami ckp, lebih selesa guna luggage..huhuhu So nak let go kat kawan2 yg berminat.. Harga masih boleh bawak berunding kalau kena dengan tawarannya. Whatsapp … Teruskan membaca

Posted in Preloved Item | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

PRE RAMADHAN SALE!

Ramadhan dah nak tiba! Mesti ramai surirumah dah pening nak memikir utk kerja2 pembersihan rumah.. Dan dalam pada tu mesti jugak dah mula terpikir nak pakai baju tema warna apa? Nak balik kampung bila..? Kan..? Ok lah . SEMPENA RAMADHAN … Teruskan membaca

Posted in Pre Ramadhan Sale | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Rahsia nie…hanya Wanita jer boleh baca!

CERITA BENAR !!! BERLAKU DI HOSPITAL KERAJAAN !!! Baru-baru ni saya ada ambil suntikan ‘HPV types 16 & 18 Vaccination” dengan lain perkataan “SUNTIKAN MENCEGAH CANCER PANGKAL RAHIM” sambil sambil tu, Dr bertanya ” pernah buat pap smear?? Saya jawap … Teruskan membaca

Posted in Bisnes Online, Maharani | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

TAK PERNAH TERPIKIR PUN..

Mulanya pakai hanya utk kecantikkan shj..iyer laa..nak awet muda kann.. . Seminggu pakai, kawan2 dah bisik2 tanya..”cucuk botox ke..?” . Sebulan pakai 2 kali sehari, migrain dah makin kurang simptomnya..agaknya otak KK dah dpt cukup bekalan oksigen kottt..🤣 . Dan … Teruskan membaca

Posted in Bioever | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Selim dengan Senyuman

Bestnyaa lahai dapat balik figure badan yg selim mcm dulu2. mestiii mr suami senyum meleret2 dan bila berjalan dgn kita, tangan dia tak lepas drp pegang pinggang kite. Paling best bila mr suami dah tak segan2 nak kenalkan kita kat … Teruskan membaca

Posted in PKP | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

FORMULA PENUAAN TERBALIK..!

  >>SEMUA MAMPU MENJADI MUDA!!!<<< Siapa suka nampak muda?? Semua pun suka kan… Lagi-lagi dah umur 30-an, ada orang cakap.. “Eh, ingat student tadi!!” “Belajar mana dik?” Hhehehe..mau menyegih je kan!! Korang perasan tak kebanyakan artis, rata2 makin cantik bila … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Apasal nie….?????!!!!!!!

Ramai sgt yg inbox saya sebelum ni…. “Sis, xde ke produk utk perut buncit??? huuu…” Kadang2 sendiri pun terasa jugak kan…. ~ orang pakai baju cantik bergaya, kite tgk aje…. ~ tgh jalan2, angin tiup kuat….sibuk nak cover…. ~ pergi … Teruskan membaca

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh | Tagged , , , , , , , | Tinggalkan komen

BVSM – MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI

  Ramai tak percaya kepada keistimewaan BVSM. Namun semakin hari semakin ramai carian GOOGLE tentang BVSM. Apa kelebihan BVSM sampai boleh menurunkan Tekanan Darah Tinggi. Tekanan Darah Tinggi berlaku banyak sebab utama, tetapi secara teknikalnya apabila darah memekat atau pembuluh … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Shanghai 2013…pembuka bicara ..amin

Yeaaayyyyy…… Fight Biz Free VVIP trip telahpun dikeluarkan…kali nie ke Shanghai…wahhhhh….mesti bestt gila nie… Tahun lepas..walau baru join je…sy san suami dapt 2 trip percutian free nie…mula2 ke vietnam..pas tu ke Guangzho…kalau nak ikutkan gaji biasa kami berdua nie….entah sampai … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

V3SR…Kesihatan itu Keutamaan

Credit sepenuhnya utk mentor hebat sy CDM Norazlin Nordin…izinkan sy share disini utk kwn2 sy pula..tq. V3SR ialah satu kaedah BODY RE-PROGRAMMING SYSTEM… Satu kaedah di mana badan kite akan diajar/ diprogramkan byk mana makanan/kalori yg sepatut nya di makan/ambil … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

BVSM (Pelapik Tilam Bio Velocity) : Testimoni lagi..

Testimoni BVSM yg senakin hebat di pasaran..jom baca..then lepas nie sy kongsikan pula pengalaman sy dgn BVSM pula… Kredit to sis Norlidah Nordin Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Cantiknya…hanya selepas 5 hari je…!!!

Ikuti kisah sebenar betapa bahagianya kawan saya ini selepas percubaannya dengan BBplus kolagen selama 5 hari terbukti berkesan..ikuti cerita beliau di sini.. saya memang x dapat guna sendiri BB Plus masa stok dicatu hari tu. hihi… so Disember baru dapat. … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kesan on the spot.

Kenapa saya suka Premium Beautiful Corset..???!! Saya akui dgn umur yg dh 40an..nak slim dan kurus tu bukan pekara mudah..disiplin dan kesabaran sangat2 perlu..dah beribu riban duit habis kat M*****r…malah dah beribu juga abis kat pelbagai produk utk kurus…keghairahan utk … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

My Premium Beautiful “Hot” Corset..

Premium Beautiful “Hot” Corset..kenapa ia sangat2 diperlukan oleh seorang wanita..?? Ketahui RAHSIANYA disini…. Produk pembentukan kontur buah dada seterusnya dapat  melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang anjal dan mempesona. Pada bahagian pinggang ia kelihatan lebih ramping dan perut kelihatan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BIO-EVER Nano Cream

Kenali BIOEVER..pasti anda akan ketahui RAHSIANYA.. Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga (menggalakkan penyembuhan luka & merangsang sintesis kolagen), Wild Yam dan Kacang Soya (rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktif … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Premium Beautiful Yang “Hot”…

Saya nak share sikit pasal PB..anda pernah rasa tak badan anda menggelebeh sana sini..?..kat bhg perut berlipat-lipat..apalgi masa kita duduk….aduhaiii…malunya…pulak tu kalau pakai baju yg ketat sikit…NAMPAK jelas lipatan itu…mana nk sorok eh..? Satu lagi…”ASET” kita yg kat ATAS tu…mesti … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Graduate just in 7 Weeks je….biar betul..????!!!

Creit kepada Tun Mozla..sy mohon utk share kat blog sy nie pulak..Tun Mozla ini orang KL..riuh sekali ..tapi BEST sangat orangnya..pemilik Pusat Tusyen dan seorang businesswoman yang berjaya..kami sama2 dapat pergi ke Guangzho hari tu utk FREE VVIP Trip..kerana BIOEVER … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Instant Result…GUARANTEED..!!

Seminggu sebelum cuti sekolah bermula,,saya amat teruja menghantar PB kpd seorang adik nie…sangat2 teruja..bahkan semasa saya dan rakan2 serumah beliau membantu memakaikan PB..memang tak terkata PERASAAN kami.. Semangatnya saya dan teman2 beliau..sungguh teruja…setelah selesai PB menyaluti tubuhnya…Ya Ampunnn…sylah org yg … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Saya inginkan “Perfect Body”- Miliki 6 M dgn V3SR kami.

Masalah Berat Badan..? Perut Buncit..? Dah bermacam-macam produk slim dicuba..tapi masih tak berkesan..Mungkin anda tidak faham apa itu OBESITI..so secara ringkasnya.. Kami mempersembahkan PAKEJ PELANGSINGAN V3SR yg sedang HANGAT di pasaran.. Pakej mampu MILIK untuk semua..dgn pakej ini anda akan … Teruskan membaca

Posted in V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen