Cantiknya…hanya selepas 5 hari je…!!!

Ikuti kisah sebenar betapa bahagianya kawan saya ini selepas percubaannya dengan BBplus kolagen selama 5 hari terbukti berkesan..ikuti cerita beliau di sini..

saya memang x dapat guna sendiri BB Plus masa stok dicatu hari tu. hihi… so Disember baru dapat.

untuk memastikan eksperimen di bawah kawalan (hehehe) saya stop semua produk lain termasuk BE selama seminggu. kemudian sy cuma minum BB Plus sahaja selama 5 hari.

maka hasilnya adalah…. tadaaaa!!!!!

1) DAHI
before : kering ala2 berkedut
after : xde dah… kulit lembab2) EYEBAG
before : sangat ketara (yela x cukup tido kann tau2 jela anakku tido ‘awal’)
after : TAKDE!!!! yea!

3) JERAGAT DI PIPI
before : susah btol nak hilang. yg ni dah ada since umur 14-15 tahun.
after : dah tinggal sket2 je. hihih

4) BIBIR
before : gelap (mcm sy post before ni kann mmg sensitif. xleh pakai produk sebarangan. klu x jadi mcm ni la. tp mmg suka try2 hambekkk la)
after : mmmuuaahhhh

***INI GAMBAR TANPA MEKAP LANGSUNG2***

 252390_10151311675344558_902376568_n
Promosi untuk DISEMBER hanya daripada saya shj..
pm fb : kintan salleh
call/sms/whatsapp : 019-7110669

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s