Tag Archives: Tudung

FORMULA PENUAAN TERBALIK..!

  >>SEMUA MAMPU MENJADI MUDA!!!<<< Siapa suka nampak muda?? Semua pun suka kan… Lagi-lagi dah umur 30-an, ada orang cakap.. “Eh, ingat student tadi!!” “Belajar mana dik?” Hhehehe..mau menyegih je kan!! Korang perasan tak kebanyakan artis, rata2 makin cantik bila … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Happy with my new life..after a year..!

Inilah 2 org penting dlm hidupku..yg seorang tu..mestinya lah en suami tersayang…dan yg sorang tu yg sukaaaa sangat pakai baju superman adalah mentorku… Hah…tak percaya..???? Itulah CDM Hafiz Rithduan yg baru je dinobatkan di pentas mewah Hai O baru2 nie..bila … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, MMR, Premium Beautiful, STG JB, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

KENALI PERIBADI MELALUI BUAH-BUAHAN

“Cara ini sudah dicuba dan kebenarannya sudah terbukti. Pilihan anda menunjukkan keperibadian anda. Anggap diri anda saat ini sedang memasuki sebuah rumah kecil di tepi sungai di tengah hutan tebal. Setelah Anda buka pintunya dan masuk, didalamnya terdapat: 7 tempat … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Lagi tentang BBplus Kolagen..!! berbariss pjgg nak dapatkannya..!!

CREDIT SEPENUHNYA KEPADA CDM TERCINTA CDM NORAZLIN NORDIN @ http://norazlinnordin.blogspot.com/ Produk baru BBPlus Kolagen. Masing2 dah sesak nafas sebab order 1 set (buy 4 boxes free1 box) dapatnya 1 kotak Tak sampai 2 minggu keluar dah habis lebih 4000 kotak!! Jumaat … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Mentor, STG JB, Testimoni Terbaik, Uncategorized, VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BBplus Kolagen…Tip Top..!!

Apa itu Kolagen ? Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia. Kewujudannya merangkumi 30% daripada keseluruhan protin di dalam badan. Ia  menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan. Kolagen disusun … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

My Premium Beautiful “Hot” Corset..

Premium Beautiful “Hot” Corset..kenapa ia sangat2 diperlukan oleh seorang wanita..?? Ketahui RAHSIANYA disini…. Produk pembentukan kontur buah dada seterusnya dapat  melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang anjal dan mempesona. Pada bahagian pinggang ia kelihatan lebih ramping dan perut kelihatan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BIO-EVER Nano Cream

Kenali BIOEVER..pasti anda akan ketahui RAHSIANYA.. Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga (menggalakkan penyembuhan luka & merangsang sintesis kolagen), Wild Yam dan Kacang Soya (rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktif … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen