Tag Archives: kopi garam buluh

Shanghai 2013…pembuka bicara ..amin

Yeaaayyyyy…… Fight Biz Free VVIP trip telahpun dikeluarkan…kali nie ke Shanghai…wahhhhh….mesti bestt gila nie… Tahun lepas..walau baru join je…sy san suami dapt 2 trip percutian free nie…mula2 ke vietnam..pas tu ke Guangzho…kalau nak ikutkan gaji biasa kami berdua nie….entah sampai … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kopi mineral Garam Buluh Yang Hangat Di Pasaran.

Tiada Had lagi Untuk Si Peminat Kopi…hihihi..macam saya..!! KENAPA..??? sebabnya saya dah temui kopi yang boleh saya minum SETIAP HARI tanpa menyebabkan saya sakit kepala …ini lah kopinya..terHANGAT di pasaran..!! Jom saya share maklumat tentang kopi kesayangan saya nie.. Dengan … Teruskan membaca

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | 2 Komen