Shanghai 2013…pembuka bicara ..amin

image

Yeaaayyyyy……
Fight Biz Free VVIP trip telahpun dikeluarkan…kali nie ke Shanghai…wahhhhh….mesti bestt gila nie…

Tahun lepas..walau baru join je…sy san suami dapt 2 trip percutian free nie…mula2 ke vietnam..pas tu ke Guangzho…kalau nak ikutkan gaji biasa kami berdua nie….entah sampai bilaaa laa nak rasa trip VVIP 5 star nie…

Pengalaman pertama trip 5 star memang mengujakan…sgt2 Mengujakan….drp kapal terbang…hotel..makan…dan pemandu pelancongnya….memang 5vstar lah…kebabommmm

Yg bestnya ….. semua tu free..sebab ganjaran bagi kami yg dah berkerja keras niie…mcm bonus yg kita dpt tuuuu…hahahhaa…ini pun bonus laaa…best kannnn???

shanghai. .!!★★★
Sy tak pernah ke sana..apa ada disana ye..?? Katanya syurga shopping…yeaayyyy …I love it…!!
Dgn STG ..semuanya pasti boleh…nak fight ke Shanghai nie pun memang boleh..ada caranya..yg penting. .nakkkk je…ilmu..mentor dan sistem. ..formulanya..!!

Jom…jommm….jommmmmm..

Bermula dgn RM50 je anda dah layak nak ke Shanghai…!!

image

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s