Tag Archives: Bio-ever

Shanghai 2013…pembuka bicara ..amin

Yeaaayyyyy…… Fight Biz Free VVIP trip telahpun dikeluarkan…kali nie ke Shanghai…wahhhhh….mesti bestt gila nie… Tahun lepas..walau baru join je…sy san suami dapt 2 trip percutian free nie…mula2 ke vietnam..pas tu ke Guangzho…kalau nak ikutkan gaji biasa kami berdua nie….entah sampai … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!! Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR. Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Happy with my new life..after a year..!

Inilah 2 org penting dlm hidupku..yg seorang tu..mestinya lah en suami tersayang…dan yg sorang tu yg sukaaaa sangat pakai baju superman adalah mentorku… Hah…tak percaya..???? Itulah CDM Hafiz Rithduan yg baru je dinobatkan di pentas mewah Hai O baru2 nie..bila … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, MMR, Premium Beautiful, STG JB, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BIO-EVER Nano Cream

Kenali BIOEVER..pasti anda akan ketahui RAHSIANYA.. Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga (menggalakkan penyembuhan luka & merangsang sintesis kolagen), Wild Yam dan Kacang Soya (rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktif … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen