Tag Archives: Smart Tycoon

Maaf…seribu kali maaff

Maaf sebab lama tak update blog kesayangan sy nie…macam2 cerita nak di luahkn namun..kekangan masa..bagi yg nak tahu more ttg aktiviti sya dan kawan2 di smart tycoon…sudilaa ke fb sy.. http://facebook.com/cgu kintan salleh. Moga kita dapat berkongsi lebih banyak kisah2 … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

My DIAMOND NITE..TQ ALLAH

22hb Jun 2013..adalah hari yg tak dapat sy lupakan..hari dimana sy dinobatkan sebagai Diamond Sales Manager (DSM)..iaitu tangga ke 3 tertinggi dlm sykt…so..tinggal 2 tangga lagi utk ke PUNCAK.. Malam yg penuh dgn GEMERLAPAN.. Malam yg peenuh dgn KASIH DAN … Teruskan membaca

Posted in STG JB, Uncategorized | Tagged , , , | Tinggalkan komen

Tanda-Tanda Mengalami Masalah Kewangan

Sedikit Perkongsian se awal pagi..rasanya sy dulu mempunyai ciri2 ini..sekarang nie..Alhamdulillah..dengan ilmu yg diberikan oleh STG dan bimbingan Mentor dalam bisnes..hidup sy dan keluarga semakin ceria..bahagia dan tenang..itulah bezanya mempunyai platform bisnes yang stabil dan Mentor2 yang sentiasa memberikan panduan.. … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Rambut hampir Botak…???!!!!!…

Sekali lagi sy kongsikan testimoni ini..seorang LELAKI hebat..! Rambut saya hampir botak sejak dari beberapa tahun yang lepas…. mungkin juga sebab keturunan di mana hampir kesemua adik beradik lelaki saya botak apabila sahaja memasuki usia 30-an. Alhamdulillah selepas 2 bulan … Teruskan membaca

Posted in BVSM, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Syukur Alhamdulillah.

 Alhamdulillah…syukur padaMu Ya Allah..hari nie merupakan hari bonus…oopsss!! Bukan bonus drp kerajaan tu…yg tu pun akan dpt bersama gaji nnti…18hb may be ..tapi yang hari ini dan esuk adalah merupakan ganjaran bagi kami yg telah memilih utk menjadi konsultant StG. … Teruskan membaca

Posted in STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Happy with my new life..after a year..!

Inilah 2 org penting dlm hidupku..yg seorang tu..mestinya lah en suami tersayang…dan yg sorang tu yg sukaaaa sangat pakai baju superman adalah mentorku… Hah…tak percaya..???? Itulah CDM Hafiz Rithduan yg baru je dinobatkan di pentas mewah Hai O baru2 nie..bila … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, MMR, Premium Beautiful, STG JB, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Testimoni2 BBplus sahabat2 saya..

Jom saya share antara testimoni sahabat saya yang telah pun berjaya dengan BBplus kolagen. Wow..!! Tahniah semua..anda telah berjaya membuat keputusan yang bijak..!! Promosi daripada saya utnuk BBplus untuk DISEMBER shj.. call/sms saya di talian : 019-7110669 -Kintan Salleh

Posted in BBplus Collagen, Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Tentang MEREKA..Siapa MEREKA…Kenapa MEREKA..!!

MEREKA…ya..disebabkan MEREKA inilah aku  TERJEBAK dalam dunia ini sekarang..Betolll… .Aku nie nak kata pandai sgt dml IT..tak lee…cuma macam pengetua2 yg telah bekerjasama dgn ku selalu berkata…KEBOLEHAN yg ada ..dan inilah yg menjadi punca keseronokan menjalankan perniagaan ini sekarang… Biar … Teruskan membaca

Posted in Mentor, MMR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen