Bio-Ever™

Apa itu BIOEVER NANO CREAM.

Bio-Ever™ menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit.

Teknologi Liposom Nano .Rumusan aktif Bio~Ever™ dirumuskan ke dalam liposom (sfera lipid yang kecil dan kosong) dan dihantar ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.Saiz liposom yang kecil boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.

Krim ini formulated dr Swiss dan dibuat di sini (utk status halal & bahan pun dr sini).. Antara bahannya – ekstrak pegaga, keladi liar, soya bean, beras & ginseng. Di adun dgn krim nano- sgt halus- sampai cepat ke tempat2 tertentu yg memerlukannya. Secara ringkasnya ia akan meningkatkan sistem imun dan balancekan hormon.

Setakat ini sangat banyak testimonial yang dikeluarkan termasuklah beberapa yg kami & doktor yg merawat rasa sangat teruja, antaranya : breast cancer stage 4 sembuh dlm masa kurang 1bulan stengah, fibroid pecah secara semula jadi tanpa perlu pembedahan, mata yang dah disahkan buta selama 1 stengah tahun kembali nampak, mati pucuk selama 4 1/2 tahun kembali berfungsi hanya 2minggu, mati pucuk 2thn hanya dengan urutan 1 mlm sahaja sudah selesai dan banyak lagi… kalau setakat tiroid,resdung, kencing manis, darah tinggi, sakit tulang belakang tu..kira sangat cepat boleh tengok perubahannya (insyaAllah).. Utk hub suami isteri- hanya 5 minit sahaja!! Yg malas pun boleh jadi rajin!! This is GUARANTEED!!

Kenapa ianya menjadi kegilaan orang perempuan?? Dari yang muka berjerawat & kesan jerawat, berjeragat, kusam, kurang seri, pucat, eye bag besar, eyebag gelap..insyaAllah boleh nampak perubahan dalam masa 20 minitBUKAN sapu di muka tau!! Hanya sapu di lengan sahaja!! Sapuan di tangan utk naikkan seri muka, tetiba dlm sebulan anda akan perasan tumit kaki dr pecah jadi licin lembut kemerahan, kesan gelap akibat deodoran di bawah ketiak tetiba cerah kembali, begitu juga di celah paha… MasyaAllah, its really amazing…

TERKINI…gandingan BIOEVER dan rakan2 sekutunya mampu menurunkan berat badan, menurunkan Body Fat %,mengurangkan % viseral Fat dn memudakan Usia Dalaman kita..(Biological Age)..WOW..banyak lg kelebihan Bioever…

Bagaimana nak DAPAT BIOEVER..?? BERAPA HARGANYA…???

BIOEVER NANO CREAM : RM 220 /botol

Nak harga SPECIAL..???…tak de masalah…JUST SMS ATAU PM saya saja..semua akan saya jawab secepat mungkin…walau dimanpun anda..BIOEVER boleh diterbangkan, dicourier kan dgn segera…yg penting ANDA BERTINDAK SEKARANG..

ok..hubungi saya..

sms @ call : o19-7110669

pm: FB:kintansalleh @ FB pages: kintan salleh booth

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s