Tag Archives: cantik

BVSM – MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI

  Ramai tak percaya kepada keistimewaan BVSM. Namun semakin hari semakin ramai carian GOOGLE tentang BVSM. Apa kelebihan BVSM sampai boleh menurunkan Tekanan Darah Tinggi. Tekanan Darah Tinggi berlaku banyak sebab utama, tetapi secara teknikalnya apabila darah memekat atau pembuluh … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Cantiknya…hanya selepas 5 hari je…!!!

Ikuti kisah sebenar betapa bahagianya kawan saya ini selepas percubaannya dengan BBplus kolagen selama 5 hari terbukti berkesan..ikuti cerita beliau di sini.. saya memang x dapat guna sendiri BB Plus masa stok dicatu hari tu. hihi… so Disember baru dapat. … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kesan on the spot.

Kenapa saya suka Premium Beautiful Corset..???!! Saya akui dgn umur yg dh 40an..nak slim dan kurus tu bukan pekara mudah..disiplin dan kesabaran sangat2 perlu..dah beribu riban duit habis kat M*****r…malah dah beribu juga abis kat pelbagai produk utk kurus…keghairahan utk … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Syukur Alhamdulillah.

 Alhamdulillah…syukur padaMu Ya Allah..hari nie merupakan hari bonus…oopsss!! Bukan bonus drp kerajaan tu…yg tu pun akan dpt bersama gaji nnti…18hb may be ..tapi yang hari ini dan esuk adalah merupakan ganjaran bagi kami yg telah memilih utk menjadi konsultant StG. … Teruskan membaca

Posted in STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!! Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR. Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Testimoni2 BBplus sahabat2 saya..

Jom saya share antara testimoni sahabat saya yang telah pun berjaya dengan BBplus kolagen. Wow..!! Tahniah semua..anda telah berjaya membuat keputusan yang bijak..!! Promosi daripada saya utnuk BBplus untuk DISEMBER shj.. call/sms saya di talian : 019-7110669 -Kintan Salleh

Posted in BBplus Collagen, Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

KENALI PERIBADI MELALUI BUAH-BUAHAN

“Cara ini sudah dicuba dan kebenarannya sudah terbukti. Pilihan anda menunjukkan keperibadian anda. Anggap diri anda saat ini sedang memasuki sebuah rumah kecil di tepi sungai di tengah hutan tebal. Setelah Anda buka pintunya dan masuk, didalamnya terdapat: 7 tempat … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Lagi tentang BBplus Kolagen..!! berbariss pjgg nak dapatkannya..!!

CREDIT SEPENUHNYA KEPADA CDM TERCINTA CDM NORAZLIN NORDIN @ http://norazlinnordin.blogspot.com/ Produk baru BBPlus Kolagen. Masing2 dah sesak nafas sebab order 1 set (buy 4 boxes free1 box) dapatnya 1 kotak Tak sampai 2 minggu keluar dah habis lebih 4000 kotak!! Jumaat … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Mentor, STG JB, Testimoni Terbaik, Uncategorized, VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BBplus Kolagen…Tip Top..!!

Apa itu Kolagen ? Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia. Kewujudannya merangkumi 30% daripada keseluruhan protin di dalam badan. Ia  menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan. Kolagen disusun … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BIO-EVER Nano Cream

Kenali BIOEVER..pasti anda akan ketahui RAHSIANYA.. Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga (menggalakkan penyembuhan luka & merangsang sintesis kolagen), Wild Yam dan Kacang Soya (rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktif … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen