Tag Archives: Cikgu Kintan

Kembali atas Permintaan!

Sempena Ramadhan, inilah tawaran yg memang ramai ternanti2.. Jika berminat ..boleh wasap no saya. Ready Stock! http://www.wasap.my/60197110669/PromoRamadhan Advertisements

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Perloved beg Michael Kors.

Saya hanya baru guna sekali je beg nie. Ke Korea ari tu. Tapi besar sangat dan suami ckp, lebih selesa guna luggage..huhuhu So nak let go kat kawan2 yg berminat.. Harga masih boleh bawak berunding kalau kena dengan tawarannya. Whatsapp … Teruskan membaca

Posted in Preloved Item | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Pengalaman HITAM

SUATU PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT DILUPAKAN…… HIDUP TAK KERUAN, HUBUNGAN SUAMI ISTERI GOYANG, ANAK2 JADI MANGSA >Izinkan sy share satu kisah benar drp sahabat STG kami…Tun Mozla..akk mohon utk share di sini..tqvm..love u..!< Bismillah…. Sekadar berkongsi dengan rakan2..yang mungkin telah … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

2 HARI JE BIBIR MEREKAH DAH ELOK!!! 💋👄💋

Benar bagai dikata ….lip cream ni memang merawat bibir bermasalah Kebetulan bibir tgh merekah teruk sampai luka masa hari pertama cikgu Tinie nk try lipmatte ni. Risau gak klu pakai lip cream bibir akn makin kering. Tp sebab tak sabar … Teruskan membaca

Posted in Velvety Matte | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

SEPASANG BAJU PEMBALUT BADAN.

Bertahun mengidam tapi tak kesampaian. Kerana maharmu 4 angka sbg sandaran. Bertahun hati memendam pupuk kekuatan.. Bertahun mataku melihat dlm tangisan. . Tiba satu saat…hati ini dah tak sanggup menahan… Ku pujuk putera hati mohon pengertian.. Akhirnya pasti berita diterima.. … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

KAMI SEBAYA TAU…(konon2laa…🤣)

Bila KK termeeting dgn geng muda2 nie..terus perasann jd muda jugak.. . Hahaha..bila buat bisnes nie kita boleh jadi mcm2 tau..yg penting kita jgn sombong. Inshaa Allah rezeki tu suka dtg melekat2 kat kita. . KK suka kongsi pengalaman bagaimana … Teruskan membaca

Posted in bisnes partner | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kota Italy Venice Rome.

Amboi..jalan sorang2 jer.? Tak takut ke KK ooi…? . Siapa ckp KK tak takut..? dah la kat negara org ..kalau sesat atau kena tinggal mcm mana..? .huhu . Tpi..tu dulu, sebelum kk nekad nak belajar satu ILMU. Dan asbab ilmu … Teruskan membaca

Posted in VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

TAK PERNAH TERPIKIR PUN..

Mulanya pakai hanya utk kecantikkan shj..iyer laa..nak awet muda kann.. . Seminggu pakai, kawan2 dah bisik2 tanya..”cucuk botox ke..?” . Sebulan pakai 2 kali sehari, migrain dah makin kurang simptomnya..agaknya otak KK dah dpt cukup bekalan oksigen kottt..🤣 . Dan … Teruskan membaca

Posted in Bioever | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

MALAM PERTAMA DENGAN BIO SELEZA

” Dah cuba baru percaya…” Perkongsian Pn Liza , Sri Aman,Sarawak. Beliau dah 7 tahun mendirikan rumah tangga namun belum di kurniakan zuriat, pernah juga di sahkan ada cyst. Dan Pn Liza ni jenis yang sukar mempercayai “produk luar”, pendek … Teruskan membaca

Posted in BIO SELEZA | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

TAK TAHU NAK KETAWA ATAU NAK NANGES.

. . Mcm mana nak mula cerita ek? Kisah baru jer berlaku, ptg td. . Nie bukan air mountain dew tau..nie minyak petrol. Dan yg pegang tu bukan kk tapi akak kek @nooritajaffar … . KK nie tak ramai kawan.Memang … Teruskan membaca

Posted in Kisah KK | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Penutup malam dgn Syukur Alhamdulillah. . Memang mudah buat bisnes online bila ada “ilmu”. Jangan buat hentam keromo, jangan buat tanpa mentor, belajar turunkan ego dan timba ilmu tanpa batasan. . Makin hari, makin sayang dgn bisnes nie. Apaptah lagi … Teruskan membaca

Posted in Bisnes Online | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Bioever lagi!

KK dah cakap krim BIOEVER ni krim pelbagai kegunaan. Kali ni Bioever dan kencing tak lawas pulak. Begini kisahnya. Sis ni anaknya kencing tak lawas. Sapu 3 kali Hah! Ambek kau. Kencing keluar sebanyak2nya. Memang patut sangat lah Bioever ni … Teruskan membaca

Posted in Bioever | Tagged , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BBplus Kolagen…Tip Top..!!

Apa itu Kolagen ? Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia. Kewujudannya merangkumi 30% daripada keseluruhan protin di dalam badan. Ia  menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan. Kolagen disusun … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Tentang MEREKA..Siapa MEREKA…Kenapa MEREKA..!!

MEREKA…ya..disebabkan MEREKA inilah aku  TERJEBAK dalam dunia ini sekarang..Betolll… .Aku nie nak kata pandai sgt dml IT..tak lee…cuma macam pengetua2 yg telah bekerjasama dgn ku selalu berkata…KEBOLEHAN yg ada ..dan inilah yg menjadi punca keseronokan menjalankan perniagaan ini sekarang… Biar … Teruskan membaca

Posted in Mentor, MMR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Bioever Punya Angkara..

Setelah penyapuan Bioever..rakan2 mula bertanya..kenapa..bagaimana..boleh ke..permulaan memang sukarnya untuk berkata2..apa lagi…ku heret MENTOR ku ke tempat kerja.. Dalam masa mereka saling berbicara tu..aku macam nak rak menahan rasa takut dan gemuruh..boleh ke kawan2 ku ini percaya..tapi BUKTINYA adalah aku..kenyataannya adalah … Teruskan membaca

Posted in STG JB | Tagged , | Tinggalkan komen