Tentang Saya

Salam Perkenalan dan Salam Kebahagian untuk semua pembaca. Sedikit perkenalan tentang saya..seorang guru yang masih mengajar di salah sebauh sekolah menengah di sekitar Johor Bahru. Seorang isteri juga seorang ibu kepada sepasang cahaya mata..Memulakan kembali penulisan blog sebagai jaringan perniagaan secara maya dan menyebarkan maklumat kepada yang memerlukan. Detik bersejarah ini saya kur pada 25 Mei 2012 setelah berjaya memujuk hati untuk menulis kembali.

Memang saya suka menulis dalam blog kerana saya juga mempunyai blog akademik utk pelajar sains saya..dan kini melebarkan sayap utk menulis blog perniagaan. Harapan saya semoga blog ini dapat membantu memperkenalkan dunia perniagaan saya dan juga membantu networking saya membina jaringan..disini harapnya kami dapat berkumpul dan sama2 mengejar IMPIAN iaitu KEBEBASAN KEWANGAN.

Memulakan bisnes dari rumah sebagai konsultan terlatih Smart Tycoon Johor Bahru dan membina jaringan networking dgn  produk  Hai-O marketing ,terutamanya BIOEVER, PREMIUM BEAUTIFUL,MAHARANI,LACTOLITE,KOPI MINERAL DAN BIOAURA pada bulan Disember 2011 , semuanya dek kerana , saya suka produk syarikat ni..TERBUKTI telah membantu saya dan keluarga kemudian saya mula berkongsi dgn rakan2 sekerja.. alhamdulillah..Rezeki tu Tuhan tentukan , kita perlu  berusaha dan berdoa , semoga Allah memperkenan kan segala usaha kita..

Mungkin dengan cara ini , saya dapat merealisasikan cita-cita saya untuk BEBAS dari KERJA TETAP ikut masa yg saya targetkan..Allah bantu..insyaallah..selain saya dapat membantu menambah ekonomi keluarga , serta saya mempunyai simpanan yang kukuh dan tidak mempunyai hutang. Ya mungkin ini jalannya yang telah Allah aturkan dgn begitu indah sekali..maka tanpa menoleh kebelakang..saya terus MELANGKAH dan MELANGKAH ..

Sehingga detik ini kejayaan demi kejayaan saya kutip..kehidupan semakin ceria kerana saya mempunyai ramai kawan2 jauh dan dekat..dapat membantu mereka yang memerlukan bantuan dan membantu mereka mencipta impian masing2..sesungguhnya semua itu TIDAK MUSTAHIL..jika kita punya KEBERANIAN..Jom saya bantu anda..mencapai IMPIAN ..seperti SAYA..insyaallah..

Jom sertai saya ..

Boleh hubungi bila-bila masa di sini :

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s