Kembali atas Permintaan!

Sempena Ramadhan,

inilah tawaran yg memang ramai ternanti2..

Jika berminat ..boleh wasap no saya.

Ready Stock!

http://www.wasap.my/60197110669/PromoRamadhan

Advertisements
Posted in Kopi Mineral Garam Buluh | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Perloved beg Michael Kors.

Saya hanya baru guna sekali je beg nie.

Ke Korea ari tu.

Tapi besar sangat dan suami ckp, lebih selesa guna luggage..huhuhu

So nak let go kat kawan2 yg berminat..

Harga masih boleh bawak berunding kalau kena dengan tawarannya.

Whatsapp saya : 0197110669

http://www.wasap.my/60197110669/preLoved

Posted in Preloved Item | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

PRE RAMADHAN SALE!

Ramadhan dah nak tiba!

Mesti ramai surirumah dah pening nak memikir utk kerja2 pembersihan rumah..

Dan dalam pada tu mesti jugak dah mula terpikir nak pakai baju tema warna apa?

Nak balik kampung bila..?

Kan..?

Ok lah .

SEMPENA RAMADHAN yang bakal menjelang, saya berbesar hati nak memberikan Offer utk produk2 pilihan.

PRE RAMADHAN SALE ini hanya berlansung sepanjang 25/4/2019 – 5/5/2019 sahaja tau.

WHASTAPP segera: 0197110669

BELIAN UTK SUPER PENJIMATAN!

SALAM RAMADHAN UTK SEMUA!

Posted in Pre Ramadhan Sale | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

NANTIKAN…

MULAI ESUK !!!

Tunggu tauuu…!

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Rahsia nie…hanya Wanita jer boleh baca!

CERITA BENAR !!!

BERLAKU DI HOSPITAL KERAJAAN !!!

Baru-baru ni saya ada ambil suntikan ‘HPV types 16 & 18 Vaccination”

dengan lain perkataan “SUNTIKAN MENCEGAH CANCER PANGKAL RAHIM”

sambil sambil tu, Dr bertanya ” pernah buat pap smear??

Saya jawap ” ada, 2 tahun lepas”

Dr beritahu lagi “sekarang dah boleh buat ”

sebaik-baiknya buat pap smear setahun sekali.

Dipendikkan cerita >>>>Saya telah buat ujian Pap smear.

Tetap….jururawat yg buat ujian menghadapi masallah…..

Sekejap lg dtg dua org Sister mgerumuni katil sy bsama tiga org nurse.

Sy menjadi takut dan rasa malu pula bila didatangi seorg doktor lelaki…..doktor lelaki tu beritahu pada sy ” maaf yea kak ada masalah sikit….” Sy mjadi lbh takut…dlm hati saya “apa masalah aku ni….ada cancer ke??? Nurse suruh sy gigit tuala….”alamakkk nape plk ni….!!! “tahan sikit yea kak sakit skit jer….” kata doktor muda tu smbil trsenyum……

Dalam menahan sakit dan malu…. hati brtnya2 nape dgn aku ni orang yg masuk kemudian untuk buat ujian pap smear semua dah keluar lama…aku aje masih sangkut di sini… “ok kak dh siap….maaf yea kak lmbt sikit..” “Tkde apa2 masalah….cuma alat susah nk masuk aje….akak jgn risau…”. “Tapi kan kak kat dlm tu CANTIK…..BERSIH & TEGANG la mcm tak pernah guna” kata doktor muda tu.

KEPADA YANG DAH CUBA ……TAHNIAHH….!!!! ANDA BIJAK & HEBAT…..!!!!!

KEPADA YANG BELUM CUBA…..TUNGGU APA LAGI….!!!!!

CEPAT2 LAH KEMBALIKAN KEPERAWANAN ANDA……

Whatsapp : 0197110669 sapa cepat dia dapat..!

FULL CREDIT PD SHBT STG: PN.ARFAH

Posted in Bisnes Online, Maharani | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Pengalaman HITAM

SUATU PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT DILUPAKAN……

HIDUP TAK KERUAN, HUBUNGAN SUAMI ISTERI GOYANG, ANAK2 JADI MANGSA

>Izinkan sy share satu kisah benar drp sahabat STG kami…Tun Mozla..akk mohon utk share di sini..tqvm..love u..!<

Bismillah….

Sekadar berkongsi dengan rakan2..yang mungkin telah @ sedang mengalami masalah seperti saya….

Dalam bulan November 2012 lepas, saya dan suami mengalami suatu pengalaman yang agak menggerun dan menakutkan kami sekeluarga….

Sepanjang 15 tahun kami berkahwin, ini antara dugaan yang agak teruk. Pada akhir bulan October 2012, hubungan kami suami isteri goyah, kami sering bergaduh tanpa sebab, bergaduh sampai ke tahap yang maksima, tidur berasingan, anak-anak yang tidak bersalah menjadi mangsa kemarahan saya….

Sepanjang dugaan itu, saya dalam keadaan yang tentu arah, rasa marah yang membuak2 dengan suami dan anak2 tanpa sebab, tidak boleh tidur sampai la pukul 5-6 pagi, pernah suatu ketika hampir 24 jam memang tidak tidur langsung… Diri sendiri pun tidak terurus, makan minum pun main belasah jer… keadaan kesihatan merudum, darah naik tinggi dan diabetis terkawal selama ini kembali naik tanpa sedar… Serabutnya saya ketika itu, Allah je yang tahu..

Semua pasal biz – pusat tusyen ke, Smart Tycoon ker, semua saya benci, tak suka nak buat, tak suka nak online, student2 tusyen saya lagi la…semua ala2 tak suka dengan saya, yg drop subjek pun ramai…. Pendek cerita, semua la yg related dengan saya, semua ada masalah…

Bulan Disember, mentor sy, CDM Norazlin Nordin, tanya kenapa sy senyap dan dah lama tak online, kenapa da lama tak nampak sy berbiz…jwpn sy…..sy tak berapa ok la kak.. (nak cerita kot2 org tak percaya)…..akhirnya bila saya cerita… kak Norazlin terus paksa saya guna pelapik tilam bertenaga BVSM, terus bagi on-the –spot dan bagi panduan penggunaan untuk kes-kes mistik.

Malam pertama guna, suami yg tengah tidur, tiba-tiba meracau-racau, sepatah perkataan pun tak paham, sy pulak langsung tak boleh tidur, rasa semacam jer…Malam ke2, katil kami di goncang! Ya ALLAH, mmg takut sungguh! Malam ke3, nampak macam kelibat lembaga keluar dari bilik kami, rasa badan mcm kena

sentap!! ibu jari kaki sy dan suami kena sentap!! …. Malam seterus nya…saya alami mimpi yg agak teruk dan menakutkan…alhamdulillah cuma selama 4 malam perkara-perkara pelik tu berlaku….

Selepas itu, hubungan kami mulai baik semula, rasa marah mulai hilang. Begitu juga hubungan dgn anak2 dan juga student2 tusyen sy- mereka mulai suka dan rasa selesa bersama sy, biz mulai naik dan saya bersemangat kembali! Yang paling seronok, sy boleh tidur dan solat seperti biasa…

Syukur Alhamdullillah, dengan izin NYA, asbab dgn BVSM ini, dugaan ngeri dan peristiwa yg menakutkan ini pulih dan hilang…..Terima Kasih ALLAH krn buka hati sy dan suami utk mencuba BVSM ini….

Moral nya kat sini kwn2, sebenarnya tak boleh kata x percaya dengan benda2 mistik nie, sbb ia nya mmg ada…. Sy berusaha dgn izin ALLAH jua asbab dgn pelapik tilam BVSM nie jua ALLAH izin kan semua nya pulih…..

Basicaly dlm perubatan Islam jua ada yg pakai garam sbg alternative perubatan nya, ada yang mandi garam, tabur garam dsbg nya… so BVSM nie ada da teknologi garam dlm nya, so mmg boleh la kita guna kan sbg iktiar kita juga…. Wallahualam….

tqvm Cik Tun !( nie panggilan saya pd shabt ini kalau kami berjumpa..)

More info whatsapp : 0197110669

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Sweetality by SHOM

Whatsapp : 60197110669

COD or Postage – available.

Posted in Sweetality | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

2 HARI JE BIBIR MEREKAH DAH ELOK!!! 💋👄💋

Benar bagai dikata ….lip cream ni memang merawat bibir bermasalah

Kebetulan bibir tgh merekah teruk sampai luka masa hari pertama cikgu Tinie nk try lipmatte ni. Risau gak klu pakai lip cream bibir akn makin kering. Tp sebab tak sabar nk tgk color dia yg cantik, sapu jer!

TAK SANGKA!!!! Selepas 2 HARI SAHAJA main calit calit lip cream ni, rekahan luka terus ghaib!!!!

Syukur Alhamdulillah. Pelik tapi benar! Happy sgt sbb dah jumpa lip cream yg matte, melekat kemas di bibir, tapi merawat bibir pada masa yg sama!

Memang recommended!!!

Velvety Matte Lip Cream by Cozuma.

OFFER :RM 38 sebatang. ( selagi stok masih ada)

Whatsapp : 0197110669

Posted in Velvety Matte | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

SEPASANG BAJU PEMBALUT BADAN.

Bertahun mengidam tapi tak kesampaian.

Kerana maharmu 4 angka sbg sandaran.

Bertahun hati memendam pupuk kekuatan..

Bertahun mataku melihat dlm tangisan.

.

Tiba satu saat…hati ini dah tak sanggup menahan…

Ku pujuk putera hati mohon pengertian..

Akhirnya pasti berita diterima..

janji bertemu di timbang tara..

.

Lembut tutur katanya..indah bahasa.

Sarat membawa anugerah berharga..

Sejarah mula terbina dgn izinNya..

Mahar 4 angka mula bertukar cara.

.

Sepasang pembalut badan byk kisahnya.

Kami insan biasa tak cukup sempurna,

Rezeki datang tanpa diduga..

Perjalanan bisnes bermula dgn izinNya.

.

Bertahun merindu, bertahun mengharap..

Bila sampai ketika itu..

aturan Allah dah siap2..

Mentafsir tak terjangkau di akal..

Bersyukur, tak cukup tadahan tangan.

.

Sahabat kami yg budiman,

Yg baik jadikan teladan..

yg buruk buang drp ingatan..

bukan salah pd sepasang baju pembalut badan..

Punca kami memilih jalan kebebasan,

Kami yakin aturanMu Tuhan.

.

Sepasang Baju Pembalut Badan..

keranamu..KK turutkan. ❤️

Tqvm Mentor CACM Kesayangan..

Posted in Premium Beautiful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

KAMI SEBAYA TAU…(konon2laa…🤣)

Bila KK termeeting dgn geng muda2 nie..terus perasann jd muda jugak..

.

Hahaha..bila buat bisnes nie kita boleh jadi mcm2 tau..yg penting kita jgn sombong. Inshaa Allah rezeki tu suka dtg melekat2 kat kita.

.

KK suka kongsi pengalaman bagaimana buat bisnes online secara part time dgn kwn2. Kalau anda rasa nak terai..buat jer..modal pun bukannya banyak..baru RM47.

.

Kita pun buat bisnes serius pada usia 41 tahun..tu pun tonggang terbalik laa buat..naseb ada mentor..

.

Siapa cakap dah berusia 40an tak boleh berjaya..? BOLEH..! meh roger KK..kita kongsi rahsia sama2..yg penting ..kita happy buat kerja nie..jomm..wasap wasap laa..kata online!

Posted in bisnes partner | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kota Italy Venice Rome.

Amboi..jalan sorang2 jer.?

Tak takut ke KK ooi…?

.

Siapa ckp KK tak takut..? dah la kat negara org ..kalau sesat atau kena tinggal mcm mana..? .huhu

.

Tpi..tu dulu, sebelum kk nekad nak belajar satu ILMU. Dan asbab ilmu itu..KK melangkah sorang2 dgn berani..lantak lerr org x nak pun..( kk tak kisah dah..!)

.

Bila berani, rupanya mcm2 MAGIC akan terjadi..nak tahu ? kenalaa jd bff kk dulu..no more FREE FREE ok..

.

Nak fefeeling jln kat Melbourne pulak ! eh..copp!! nak fefeeling dating kat KunMing dulu lah Mac nie..katanya byk bunga kan..?

kannnn…?

.

Cepat2 masuk kelas KK belajar “ilmu” tu..tak rugi apapun kalau buat..😊

Posted in VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

TAK PERNAH TERPIKIR PUN..

Mulanya pakai hanya utk kecantikkan shj..iyer laa..nak awet muda kann..

.

Seminggu pakai, kawan2 dah bisik2 tanya..”cucuk botox ke..?”

.

Sebulan pakai 2 kali sehari, migrain dah makin kurang simptomnya..agaknya otak KK dah dpt cukup bekalan oksigen kottt..🤣

.

Dan berterusan pakai sejak 2011 – sekarang..alhamdulillah, semuanya jadi lebih baik. Nak cerita byk karang org tak baca..

.

Hanya yg tahu jer akan faham. Syukur dah kenal Bioever. Tak de laa nak bergantung sepenuhnya kat ubat2 kimia..dah tua2 nie..byk nak kena jaga..😊

wasap jer 0197110669 utk BIOEVER

Posted in Bioever | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

JANGAN SEDIH..BERTABAHLAH.

Diriku..sebagai ingatan.

Ada waktu air mata mengalir sendirian, mungkin kerana ada luka yang terasa di hati belum sembuh. Mungkin juga ada hal yang menyentuh hiba di jiwa. Moga nanti, ada yang sedar air mata ini mengalir lalu menyapunya dengan lembut dan berbisik, ” jangan sedih.. Allah hantar saya sebagai teman hidup dunia akhirat untuk awak tersenyum. ”

Moga terus kuat dengan semua ujian ya?

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

One Sweet Day

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

MALAM PERTAMA DENGAN BIO SELEZA

” Dah cuba baru percaya…”

Perkongsian Pn Liza , Sri Aman,Sarawak.

Beliau dah 7 tahun mendirikan rumah tangga namun belum di kurniakan zuriat, pernah juga di sahkan ada cyst. Dan Pn Liza ni jenis yang sukar mempercayai “produk luar”, pendek kata orang yang tak mudah percaya pada iklan testimoni .

Alhamdulillah hati di gerakkan untuk mencuba Bio Seleza . Syukur tak terhingga baru semalaman dah rasa kesan sangat positif !

Kalau dulu bangun pagi mesti menderita sakit tapak kaki. Tapi asbab pantyliner kaki rasa ringan dan mudah nak berjalan.

Semoga Bio Seleza akan menjadi asbab kesihatan bersama .

wasap.my/60197110669/BS

Posted in BIO SELEZA | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BADAN KEBAS, KOLESTROL TURUN

✔️ Anugerah The Highest Cholesterol Shooter. .

✔️ Anugerah Pemakanan Terbaik di International Gealth Convention Paris, 1995 .

✔️ KKM approved . .MAL10021962TCR

Selain ‘Cholesterol shooter, kebaikan celgynic gold 👇

CELGYNIC GOLD @ MAHARAJA

UNTUK LELAKI & WANITA

Utk si JEJAKA :

✅ Memberi tenaga dan imuniti tubuh

✅ Melegakan sakit pinggang dan lutut

✅ Menurunkan kolesterol dalam darah

✅ Cepatkan proses baik pulih luka

✅ Kawal paras gula dalam darah

✅ Cegah sakit kulit

Utk WANITA :

✅ Menghilangkan jeragat, jerawat & garis halus kedutan

✅ Kulit muka ‘glow’, liang roma mengecil

✅ Mengelakkan rambut gugur & lebatkan rambut

✅ Meningkatkan daya ingatan

✅ Anti kanser dan ketumbuhan

Whatsapp : 0197110669

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

TIME WITH THEM

Bukan mudah akk nak cerita..tpi kerana kasih dan sayang, akk cerita kan.

.

Moga ia menjadi asbab kita terus bersama dan berjaya dengan #projekstg.

.

Tqvm kerana sentiasa percaya pd akk dan yakin pd apa yg akk yakinkan.

.

Time to MOVE FASTER com DDM @hani.salam.96 dan com DDM @_nuraimi_ .

.

Doa akk selalu ada utk korang.Jom !

Tqvm Aimi dan Hani..Jom kita terus kan perjuangan!

Posted in Kisah KK | Tagged , , , | Tinggalkan komen

TAK TAHU NAK KETAWA ATAU NAK NANGES.

.

.

Mcm mana nak mula cerita ek?

Kisah baru jer berlaku, ptg td.

.

Nie bukan air mountain dew tau..nie minyak petrol. Dan yg pegang tu bukan kk tapi akak kek @nooritajaffar …

.

KK nie tak ramai kawan.Memang drp sek lagi dia laa yg KK ada dan adala dua tiga org lagi geng sekelas. Kawan Univ dan Maktab, ermm..jangan tanya..KK tak tahu jawapannya.

.

Ptg td lepas COD baja, memang dah niat nak ke kedai dia di BBU. Rindu sgt nak makan kek dia. Drp ari tu dah ckp kat ita.

.

Mcm biasa, sampai je kedai, kk jerit laa, “itaaaa…” sambil tangan bukak peti sejuk tempat display kek2 lapis..tapi pekerja ita si Jess terus ckp..

“Kak ita baru je keluar, jalan kaki bwk botol nak ke Petronas, beli minyak sbb kereta dia abes minyak”..,

.

KK nie lmbt sikit loading..lepas mengunyah sekerat kek lapis, baru tersedar..”apa..?? dia jalan kaki gie Petronas ? skrg ni..?”

.

Terus kk keluar drp kedai dn masuk kereta, ckp dgn cg jep nak cari ita. “abg, jom tolong cari ita, ada ke dia jalan kaki tengah2 panas nie gie Petronas tu..”

.

Cg Jep pun melaju bwk kereta..sambil mata kami deras mencari kelibat ita..”abg..nampak tak ita ?”…

.

Keluar jer drp simpang nk masuk ke jalan besar , terus cg jep ckp..

“ma..tu haa ita..tengah jalan kaki “…iskk bdk nie..(kk mula bebel dlm kereta..)

.

Nampak dia terkedek2 jalan sambil toleh2 ke belakang..dlm tengah2 panas berdenting tu, suhu kat luar 34 degree tau..Allahuakhbar..kawan aku sorang nie..🤦‍♀️😭

.

Sampai dekat jer, kereta kami slowkan, dan kk pun jerit sergah dia..” ITA !! …masukk kereta!”

.

Ita memang sgt terperanjat dan dlm gelak tawa kami ditepi hiway tu, KK nmpk sesuatu..tp biarlah itu jd rahsia kk..”dah! cpt masuk”

.

Panas sgt hari ini, Allah duga kawan baik kk..tpi dia tabah dan redha jer. Mujur Allah gerakkan hati kami utk ke kedai ita cepat td..terima kasih Allah.

.

KK memang ketawa..tp dlm hati..sebak sgt. Masa KK susah hanya Ita yg memahami, dan ketika dia dlm kesulitan, Allah gerakkan hati KK dtg tepat masanya. Allahu..

.

Yakin pd DOA..Yakin pd DIA..kerana Allah sentiasa jadi pemerhati.

.

Kisah sebotol minyak petrol hari ini, buat KK ketawa dan menanges, kerana semuanya berlaku dgn Izin Allah.😭

.

#sahabatselamanya

Posted in Kisah KK | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

HERBA MAHARANI

MEREMANG❗❗ PESAKIT CYST HAMIL ASBAB 2 BOLA HERBA MAHARANI

Kredit Siti Masturah

Hot testimoni dari rakan bisnes iaitu SM Farahyanie.

Hampir setahun lebih berumahtangga & ikhtiar untuk hamil, tahun lepas beliau disahkan POSITIF HAMIL. Tapi perancangan Allah itu Maha Hebat. Beliau keguguran dan doktor sahkan ada CYST.

Kami suggest #HerbaMaharani & #BioEverPlus untuk ikhtiar sembuhkan Cyst..

Alhamdulillah.. Terkejut & happy bagi pihak beliau asbab Maharani beliau hamil lagi. Katanya, tempat CYST tue pun dah kurang rsa ketulan.

Tahniah dear SM Farahyanie.

Seronoknya bila dapat bantu menambahbaik nilai kehidupan org lain dengan produk yg kami jual.. syukur .

Nak dapatkan Herba Maharani nie boleh terus roger KK – 0197110669 ( whatsapp shj ye!)

http://www.wasap.my/6019711669/maharani

Harga sekotak : RM113

Promosi #FebFabulous : RM100

Posted in Maharani | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Penutup malam dgn Syukur Alhamdulillah.

.

Memang mudah buat bisnes online bila ada “ilmu”.

Jangan buat hentam keromo, jangan buat tanpa mentor, belajar turunkan ego dan timba ilmu tanpa batasan.

.

Makin hari, makin sayang dgn bisnes nie. Apaptah lagi ada teamwork yg hebat dan saling membantu. Saling mendoakan.

.

Hari nie, siapa yg tak buat, memang dia akan kerugian yg sgt2. Kerana peluang depan mata, tak mungkin dtg berkali2. .

Ramai bisnes partner kk report masyukk 3 angka jugak hari nie. Kami sama2 mendoakan, bukan menjatuhkan kerana Rezeki itu Allah yg punya. .

Bestnya ada geng yg sekepala dlm bisnes kan..? jom ..! kita buat duit RAYA ..! wasap KK utk bermula .

KK 0197110669

Posted in Bisnes Online | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen