Category Archives: VVIP Trip

JIKA INGIN KAYA, BERLAGAKLAH SEPERTI ORANG KAYA!!

Memetik kata2 mentor kesayangan saya di dalam blognya –http://murnizuriatimohamed.blogspot.com/2013/07/jika-ingin-kaya-berlagaklah-seperti_16.html   Teks:  Inilah antara tips Mentor Kekayaan, Dr. Azizan Osman (DAO) dalam Seminar Hidup Luar Biasa yang saya hadiri 3 tahun lalu.  Pada ketika itu, DAO memberikan beberapa tips untuk MEMBESARKAN … Teruskan membaca

Posted in STG JB, VVIP Trip | Tagged , | Tinggalkan komen

Lagi tentang BBplus Kolagen..!! berbariss pjgg nak dapatkannya..!!

CREDIT SEPENUHNYA KEPADA CDM TERCINTA CDM NORAZLIN NORDIN @ http://norazlinnordin.blogspot.com/ Produk baru BBPlus Kolagen. Masing2 dah sesak nafas sebab order 1 set (buy 4 boxes free1 box) dapatnya 1 kotak Tak sampai 2 minggu keluar dah habis lebih 4000 kotak!! Jumaat … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Mentor, STG JB, Testimoni Terbaik, Uncategorized, VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Indahnya Seminar Luar Negara ke 2 itu..

Lama tak citer..lama tak upload story..banyak sangat yg nak di sharekan..namun ketika ini sy sangat2 teruja nak citer tentang story nie..tentang seminar seberang laut kali ke 2  sy dan suami..bersama Smart Tycoon CAT yg tercinta..macam mimpi!!.yea..sebab semuanya mcm diluar jangkaan..tapi … Teruskan membaca

Posted in Mentor, Uncategorized, VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kenangan Vietnam Mac 2012-1st Trip FREE.

Jom saya share sedikit pengalaman indah semasa pertama kali layak mendapat tiket VVIP TRIP nie.. baru je join dalam 3 bulan..dah layak..sesuatu yg sukar digambarkan..tgk je gambar2 ini..Jauh perjalanan ..luas pengalaman..memang BEST.. So..inilah kenyataan yg telah saya dan suami ALAMI..sengaja … Teruskan membaca

Posted in VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen