Monthly Archives: Disember 2012

V3SR…Kesihatan itu Keutamaan

Credit sepenuhnya utk mentor hebat sy CDM Norazlin Nordin…izinkan sy share disini utk kwn2 sy pula..tq. V3SR ialah satu kaedah BODY RE-PROGRAMMING SYSTEM… Satu kaedah di mana badan kite akan diajar/ diprogramkan byk mana makanan/kalori yg sepatut nya di makan/ambil … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

BVSM (Pelapik Tilam Bio Velocity) : Testimoni lagi..

Testimoni BVSM yg senakin hebat di pasaran..jom baca..then lepas nie sy kongsikan pula pengalaman sy dgn BVSM pula… Kredit to sis Norlidah Nordin Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

My hot corset…why Premium Beautiful..??

Premium Beautiful Corset. http://kintanjefry.blogspot.com/2012/12/premium-beautiful-corset.html

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Bahaya Badan Berasid

Bahaya badan Berasid. http://kintanjefry.blogspot.com/2012/12/bahaya-badan-berasid.html

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Sabun kecantikan marine Essence

Sabun Kecantikan Marine Essence http://kintanjefry.blogspot.com/2012/12/sabun-kecantikan-marine-essence.html

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Wahai kawan2ku…jom ber PB.

Yippiii…otw ke Kuala Pilah Again http://kintanjefry.blogspot.com/2012/12/yippiiiotw-ke-kuala-pilah-again.html

Posted in Uncategorized | Tinggalkan komen

Peluang BISNES ONLINE KECANTIKAN & KESIHATAN!

Assalamualaikum, Saya menjemput rakan-rakan FB untuk menyertai peluang bisnes kecantikan & kesihatan secara online. a) Produk : Superbrand dan mempunyai testimoni dari ribuan pengguna. Peluang baik untuk anda melakukan ‘transformasi wajah dan kulit yang lebih cerah, gebu dan berseri dalam … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | 2 Komen

DIPERLUKAN SEGERA..!! DROPSHIP BBplus !!

Imej | Posted on by | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komen

Cantiknya…hanya selepas 5 hari je…!!!

Ikuti kisah sebenar betapa bahagianya kawan saya ini selepas percubaannya dengan BBplus kolagen selama 5 hari terbukti berkesan..ikuti cerita beliau di sini.. saya memang x dapat guna sendiri BB Plus masa stok dicatu hari tu. hihi… so Disember baru dapat. … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Rambut hampir Botak…???!!!!!…

Sekali lagi sy kongsikan testimoni ini..seorang LELAKI hebat..! Rambut saya hampir botak sejak dari beberapa tahun yang lepas…. mungkin juga sebab keturunan di mana hampir kesemua adik beradik lelaki saya botak apabila sahaja memasuki usia 30-an. Alhamdulillah selepas 2 bulan … Teruskan membaca

Posted in BVSM, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kesan on the spot.

Kenapa saya suka Premium Beautiful Corset..???!! Saya akui dgn umur yg dh 40an..nak slim dan kurus tu bukan pekara mudah..disiplin dan kesabaran sangat2 perlu..dah beribu riban duit habis kat M*****r…malah dah beribu juga abis kat pelbagai produk utk kurus…keghairahan utk … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Syukur Alhamdulillah.

 Alhamdulillah…syukur padaMu Ya Allah..hari nie merupakan hari bonus…oopsss!! Bukan bonus drp kerajaan tu…yg tu pun akan dpt bersama gaji nnti…18hb may be ..tapi yang hari ini dan esuk adalah merupakan ganjaran bagi kami yg telah memilih utk menjadi konsultant StG. … Teruskan membaca

Posted in STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!! Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR. Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

More about Bio Velocity Sleep Mattress

Nie versi org putih plk..hihihi..the more you read..the more you get…!! So..do join us to stay healthy…Bio Velocity Sleep Mattres ..perfect sleep for You..!! Call me..or sms me at 019-7110669

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Watch “BIO VELOCITY SLEEP MATE: SIHAT DENGAN TIDUR. DEMO POWER!!” on YouTube

Posted in Video | Tagged , , , | Tinggalkan komen

Syukur Alhamdulillah…kisah suamiku dan sakitnya.

Coretan ikhlas seorang isteri tentang kerisauannya apabila si suami asyik sakit di bahagian tulang belikat .. Suami saya nie memang dah lama mengalami sakit nie..dah pelbagai ubat di cuba..pelbagai minyak disapu..dan pelbagai bam juga diurut..namun sakit beliau masih juga tak … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Hello Kitty…!!!

May be ramai dah tau tentang Legoland di Johor Bahru…danbramai jugak yg dah pergi kann…sebagai anak Johor…yess sy bangga dgn adanya Legoland…menarik dan happenning terutama jika ada anak2 yg kecil lagi…memang best…do come yo JB and enjoyss….!! Lagi satu tempat … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Happy with my new life..after a year..!

Inilah 2 org penting dlm hidupku..yg seorang tu..mestinya lah en suami tersayang…dan yg sorang tu yg sukaaaa sangat pakai baju superman adalah mentorku… Hah…tak percaya..???? Itulah CDM Hafiz Rithduan yg baru je dinobatkan di pentas mewah Hai O baru2 nie..bila … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, MMR, Premium Beautiful, STG JB, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Testimoni2 BBplus sahabat2 saya..

Jom saya share antara testimoni sahabat saya yang telah pun berjaya dengan BBplus kolagen. Wow..!! Tahniah semua..anda telah berjaya membuat keputusan yang bijak..!! Promosi daripada saya utnuk BBplus untuk DISEMBER shj.. call/sms saya di talian : 019-7110669 -Kintan Salleh

Posted in BBplus Collagen, Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen