Daily Archives: 10/12/2012

Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!! Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR. Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

More about Bio Velocity Sleep Mattress

Nie versi org putih plk..hihihi..the more you read..the more you get…!! So..do join us to stay healthy…Bio Velocity Sleep Mattres ..perfect sleep for You..!! Call me..or sms me at 019-7110669

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Watch “BIO VELOCITY SLEEP MATE: SIHAT DENGAN TIDUR. DEMO POWER!!” on YouTube

Posted in Video | Tagged , , , | Tinggalkan komen

Syukur Alhamdulillah…kisah suamiku dan sakitnya.

Coretan ikhlas seorang isteri tentang kerisauannya apabila si suami asyik sakit di bahagian tulang belikat .. Suami saya nie memang dah lama mengalami sakit nie..dah pelbagai ubat di cuba..pelbagai minyak disapu..dan pelbagai bam juga diurut..namun sakit beliau masih juga tak … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Hello Kitty…!!!

May be ramai dah tau tentang Legoland di Johor Bahru…danbramai jugak yg dah pergi kann…sebagai anak Johor…yess sy bangga dgn adanya Legoland…menarik dan happenning terutama jika ada anak2 yg kecil lagi…memang best…do come yo JB and enjoyss….!! Lagi satu tempat … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Happy with my new life..after a year..!

Inilah 2 org penting dlm hidupku..yg seorang tu..mestinya lah en suami tersayang…dan yg sorang tu yg sukaaaa sangat pakai baju superman adalah mentorku… Hah…tak percaya..???? Itulah CDM Hafiz Rithduan yg baru je dinobatkan di pentas mewah Hai O baru2 nie..bila … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, MMR, Premium Beautiful, STG JB, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Testimoni2 BBplus sahabat2 saya..

Jom saya share antara testimoni sahabat saya yang telah pun berjaya dengan BBplus kolagen. Wow..!! Tahniah semua..anda telah berjaya membuat keputusan yang bijak..!! Promosi daripada saya utnuk BBplus untuk DISEMBER shj.. call/sms saya di talian : 019-7110669 -Kintan Salleh

Posted in BBplus Collagen, Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen