Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!!

Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR.

Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya nampak bersih dan kemerahan badan cepat nampak shape kata mak bidan saya tulah

Sapura Rahman : Ramai kwn2 yg mula bertanya kenapa saya makin “SLIM,SIHAT & SEKSI” skrg…kalau dulu berat badan saya mencecah “62 KG” tapi kini syukur Alhamdulillah setelah ber”V3SR” sy berjaya mdapat berat badan ideal yg sy idamkan iaitu “56 KG” tanpa menahan lapar.. sy brjaya trunkan 7 kg dlm masa x sampai 2minggu!! See.. sapa kata susah nak kurus??

Pn. Syima : amik pakej ni sbb nak wat come back to husband pas tempoh berpantang nie… baru 2 minggu lebih masuk program perubahan pada wajahnya sgt jelas,seluar kecik dah longgar & yg penting anak2 buah di opis dah x kenal

Maya : Nurse terperanjat bila 5 hari berpantang, rahim dh kecut..bidan pun ckp benda yg sama dn yg bestnya dia kata peranakan I cantik…huhu..perghhh makin semangat nk ber v3sr…

Naura Auni : Alhamdulillah juga perubahan dari segi kesihatan. Semput, sakit kaki/lutut, tgn kebas2 dh xde dan yg best poket dah tak “kosong” lagi😉

Norazimah : Sebelum ini berat badan saya 90 kg. Akibat berat badan yang mendadak naik saya mengalami masalah seperti asthma, sakit kaki dan tulang belakang. Keluar masuk hospital sudah sebati dengan diri saya. Sudah banyak produk yang telah dicuba tetapi tidak berhasil. Alhamdulillah setelah diperkenalkan oleh kawan saya dengan produk V3SR berat badan saya kini telah menjadi 75 kg, kesihatan menjadi lebih baik, sentiasa bertenaga dan yang paling best kembali perawan!!!

Nuyun : selepas bersalin cm nk nanges tgk badan kembang…xsggp nk tgk..dengan sakit sbb kene czer..nk bagun pon ssh…nk baring pon ssh..nk susu kn bby pon ssh…3 hari dok hospital kene buat sendiri dlm keadaan sakit…balik jek mula2x mak lah yg kejekn..lepas smggu dah boleh buat sendiri..org kata czer nie mmg 44hari terbaling… sy 2 mggu dah beraya siap posing2x ngan kazen2x…klau nk tahu baju yg sy pki tu saiz S…huhu

Reen Elias : Selepas bersalin anak pertama berat badan naik mendadak. Beribu duit habis nak dapatkan kembali bentuk badan asal. Dengan V3SR hanya 4 hari je dah nampak pengurangan dari segi ukur lilit. Perut lebih kempis dan terpaksa beli baju and seluar baru sebab yang lama terlalu besar untuk dipakai..

154472_373357302758026_1966011183_n

Perkongsian dari pengguna V3SR seterusnya, Ms Chong Wan wah. 

Sebelum mengambil set V3SR Ms Chong baru sahaja menjalani pembedahan Cyst. Beliau juga mengalami masalah berat badan.Dah bermacam produk digunakan namun hanya menampakkan hasil yang sementara.

Tetapi setelah menggunakan set V3SR , hanya dalam seminggu sahaja dah menampkakkan hasil penurunan berat dan saiz ukur lilit yang sangat ketara.

Bukan itu sahaja kesan daripada pembedahan cyst tu juga cepat pulih. Dan yang best sekali kulit beliau semakin licin dan kesan parut pada badan semakin pudar. Wajah menjadi semakin berseri , kurang berminyak dan masih nampak segar walau bekerja hingga lewat malam.

Tq to Chong Wan Wah atas kesudian berkongsi pengalaman beliau menggunakan V3SR.

12099_372912889469134_1829772513_nPerkongsian seorang lagi tentang V3SR..Pn Reen..

Semua orang pun tau selepas melahirkan anak melalui ceaserean kebiasannya sukar nak dapatkan kembali berat dan bentuk badan sebelum mengandung dulu. Itulah yang dialami oleh rakan saya Pn Reen Elias, Maybank. Selepas melihat perubahan pada diri saya beliau pun teruja untuk mencuba sendiri V3SR pada Sept 2012….

Selepas seminggu ber V3SR , uniform kerja sudah terlalu loose untuk dipakai. Ramai yang menegur perubahan pada saiz badan yang ketara ‘mengecut’ dan wajah yang semakin berseri.

Nak nak pula ditambah dengan penggunaan BB Plus Collagen.Pn reen memang tak pernah mengenakan sebarang make up. Tapi wajah nya nampak ‘blushing’ seperti menggunakan make up..Cun habis!!

Lihat hasil sebelum dan selepas ber V3SR di bawah…315872_371143609646062_1740767237_n

Ok.semakin hari semakin ramai yang telah berjaya..

Jom call/sms saya atau whatsapp sy di 019-7110669

sbg well trained V3SR konsultan anda..!!

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s