Monthly Archives: Mei 2012

Saya inginkan “Perfect Body”- Miliki 6 M dgn V3SR kami.

Masalah Berat Badan..? Perut Buncit..? Dah bermacam-macam produk slim dicuba..tapi masih tak berkesan..Mungkin anda tidak faham apa itu OBESITI..so secara ringkasnya.. Kami mempersembahkan PAKEJ PELANGSINGAN V3SR yg sedang HANGAT di pasaran.. Pakej mampu MILIK untuk semua..dgn pakej ini anda akan … Teruskan membaca

Posted in V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Turun 9kg dalam tempoh 3 bulan.

Siapakah dia..? Apa ceritanya..? Apa kesudahannya…? Jom kita baca.. Saya mengenali cik adik nie kerana kami satu sekolah..Pada mulanya hanya ajakan yg tidak secara serius tapi kerana aturan Allah yang sangat cantik..Nur Aimi bersetuju untuk membeli PB dan BE dgn … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Wahai Wanita Kekalkan Muda, tegang,seksi,halus dan gebumu itu.

Semalam sedang leka membelek suratkhabar..TERKEJUT ..!! bila tetiba mata terpaku pada satu pernyataan :- “Kak…tolong laa…suami saya dah mula berani meluahkan KETIDAKPUASAN terhadap ASET saya…tentang KECANTIKAN dan tentang RASA PERAWAN saya..apa yg perlu saya buat..” Cerita beliau selanjutnya amat menakutkan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kenyataan bukan Khayalan..

Terima kasih tak terhingga kepada CDM Tersayang..CDM Norazlin Nordin atas perkongisan bual bicara beliau dgn teman nya ini..Sudikan lah baca dan tafsirkan sendiri.. Last 3 days, one of my long time no see friend in UTM pm my inbox.. He … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB | Tagged , , , , | Tinggalkan komen

Penangan Bioever + V3SR

Hari nie dlm perjlnan utk ke Negeri 9..tak semena2 ..ank ku menunjukkan gambar lama …”waaa…mana kakak jumpa pic nie…rasa mama nie pic 3@4 tahun lps kot…masa tgh gile gi ke pusat pelangsingan M…..”.anak sy nie nk gi matriks esuk…so masa … Teruskan membaca

Posted in Bioever, V3SR | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Minda Magnet Rezeki..MMR..

Memulakan setiap hari ble bangun dr tidur dgn ilmu MMR dan diakhiri juga dgn ilmu MMR sebelum tidur adalah sesuatu yg INDAH dlm hidupku…tak tergambar kehebatan ilmu ini…tak terluah keajaiban yg dimiliki..Ya Dgn izinMu Ya Allah…kau seru kami suami isteri … Teruskan membaca

Posted in Mentor, MMR, STG JB | Tagged , , , | Tinggalkan komen

Bercerita Tentang MMR..

MMR…apa tuu….!!!???. Alkisah..MMR adalah singkatan bagi Minda Magnet Rezeki..banyak sungguh yg dipelajari dlm kursus sehari nie…tak tau..???…Cuba tengok gambar yg sy post nie dulu… Dan juga gambar ini…. Dan ini… So…fikir2kan dulu…dh penat…esuk sy update story ttg MMR nie..

Posted in MMR | Tagged , | Tinggalkan komen

Tentang MEREKA..Siapa MEREKA…Kenapa MEREKA..!!

MEREKA…ya..disebabkan MEREKA inilah aku  TERJEBAK dalam dunia ini sekarang..Betolll… .Aku nie nak kata pandai sgt dml IT..tak lee…cuma macam pengetua2 yg telah bekerjasama dgn ku selalu berkata…KEBOLEHAN yg ada ..dan inilah yg menjadi punca keseronokan menjalankan perniagaan ini sekarang… Biar … Teruskan membaca

Posted in Mentor, MMR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Bioever Punya Angkara..

Setelah penyapuan Bioever..rakan2 mula bertanya..kenapa..bagaimana..boleh ke..permulaan memang sukarnya untuk berkata2..apa lagi…ku heret MENTOR ku ke tempat kerja.. Dalam masa mereka saling berbicara tu..aku macam nak rak menahan rasa takut dan gemuruh..boleh ke kawan2 ku ini percaya..tapi BUKTINYA adalah aku..kenyataannya adalah … Teruskan membaca

Posted in STG JB | Tagged , | Tinggalkan komen

Bermula dengan Premium Beautiful ..

Selepas 3 tahun memujuk En Suami Tercintaa…akhirnya pada pertengahan Nov 2011 aku beli juga PB nie..dulu en.suami bilang…tak payah..dah ok tu…abg tak kisah..tapi desakan hati seorang perempuan nie..tak kira laa walau umur ku baru jejak 4 series..nak jugak merasa pakaian … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Premium Beautiful | Tinggalkan komen