Penangan Bioever + V3SR

Hari nie dlm perjlnan utk ke Negeri 9..tak semena2 ..ank ku menunjukkan gambar lama …”waaa…mana kakak jumpa pic nie…rasa mama nie pic 3@4 tahun lps kot…masa tgh gile gi ke pusat pelangsingan M…..”.anak sy nie nk gi matriks esuk…so masa dia mengemas2 utk packing brg2..trjumpa pic lama nie…

Sehubungan dgn itu..(nie dlm keter nie)…sy pun snap laa pic saya terkini…(sambil tunggu en.suami gunting rambut…huhuhu)..lps snap pic…apa lagi…”crop” laa…saja nk compare…so inilah hasilnya…

Baik suami atau anak2…mereka lebih suka pic after..sy lagiii suka…sbb pic “before“…tu nmpk mcm tua kn…my daughter ckp..”Mata mama dh tk de eye bag laa…and by the way..kakak suka pic “after“..cos kulit muka mama nmpk anjal Dan tegang…yg paling kakak suka tgk cheek bone mama nmpk cantikk…” Uwaaa….ye ke…???..my son plk cakap…”kenapa muka mama dulu garang ek…adik tak sukaa laa…adik nk mama yg sekrg”…hahaha…en.suami…???!!!...SENYUMMM je….ye laa dia lebih tau yg mana lebih BEST kan…

So inilah hasilnya setelah ber Bioever Dan ber V3SR dgn istiqamah…body fat masih dlm proses penurunan…belym capai Target lagi…cuma yg BEST adalah perbezaan utk kulit ,wajah Dan seri luar Dan dalam…Keremajaan Sel…menjadikan kita muda secara tidak langsung…klau jln with my daughter..dh mcm adik beradik plk..pas nie hope fully ble jln dgn my son…mcm jln dgn boy friend….hahaha….BUT still bila jln ngan my one and the only boyfriend …dia tak pernah lepaskn tangan memimpin dn memeluk saya….hihii…

image

Cuba tgk kat “Before”..jelas kan…eye bag saya..pas tu kat pic “After”..dah tak de..kurus tak semestinya anjal dan tegang..mcm org tua adalaa..sebab saya dh rasa semua tu..jom..kita berubah..

So..marilah sama2 rasa kebahagian nie..untuk anak2 Dan suami…Sebab tak terkata BAHAGIA nya RASA bila anak2 cakap….“Inilah MAMA kami…”…
THE MORE YOU GIVE..THE MORE YOU GET..

Sms@ call saya : 019-7110669
@ pm di FB : kintan salleh

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Bioever, V3SR and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s