Tag Archives: Bioever

Cerita Si Kembar 2.

<<CERITA SI KEMBAR 2>>  Sharing from Shah Rezal..tq dik. Biasa kita dengar kalau kembar sorang tak sihat, tak lama lepas tu mesti pasangan dia pun berjangkit kan? Tapi alhamdulillah ini tak! Anugerah dan amanah Allah..Kembar yg tak sama muka ini … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , | Tinggalkan komen

Tanda-Tanda Mengalami Masalah Kewangan

Sedikit Perkongsian se awal pagi..rasanya sy dulu mempunyai ciri2 ini..sekarang nie..Alhamdulillah..dengan ilmu yg diberikan oleh STG dan bimbingan Mentor dalam bisnes..hidup sy dan keluarga semakin ceria..bahagia dan tenang..itulah bezanya mempunyai platform bisnes yang stabil dan Mentor2 yang sentiasa memberikan panduan.. … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Shanghai 2013…pembuka bicara ..amin

Yeaaayyyyy…… Fight Biz Free VVIP trip telahpun dikeluarkan…kali nie ke Shanghai…wahhhhh….mesti bestt gila nie… Tahun lepas..walau baru join je…sy san suami dapt 2 trip percutian free nie…mula2 ke vietnam..pas tu ke Guangzho…kalau nak ikutkan gaji biasa kami berdua nie….entah sampai … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BIO-EVER Nano Cream

Kenali BIOEVER..pasti anda akan ketahui RAHSIANYA.. Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga (menggalakkan penyembuhan luka & merangsang sintesis kolagen), Wild Yam dan Kacang Soya (rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktif … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Hebatnya BIOEVER…Kusam jadi Jelita..!

Lama sungguh tak update..kalau saya tak update di blog..saya sentiasa akan update di fan page saya di fb..silakan lah like dan layari ..urlya ada di tepiiii tuuu…tak pun..klik je kata sini : http://www.facebook.com/pages/Nano-Cream-Bioever-at-Kintan-Salleh-Booth/252190144852938..Jom saya share ttg story nie pulak…hebattt..!! oopss…izinkan saya … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , | Tinggalkan komen

Syoknya Berpantang Lepas Bersalin dgn PB.

Kali ini sy ingin berkongsi rasa dgn pembaca semua..teringat 18 tahun yg lepas..bila bersalin anak pertama..lepas tu untuk cucu yg pertama..mak memang kuat pantangnya..kain bengkung yg melilit di badan sy…adoiii…panjang sungguh..nasib baik cik suami sudi berpusing2 utk melilitkannya..Tapi kini..zaman dah … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Premium Beautiful | Tagged , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Saya inginkan “Perfect Body”- Miliki 6 M dgn V3SR kami.

Masalah Berat Badan..? Perut Buncit..? Dah bermacam-macam produk slim dicuba..tapi masih tak berkesan..Mungkin anda tidak faham apa itu OBESITI..so secara ringkasnya.. Kami mempersembahkan PAKEJ PELANGSINGAN V3SR yg sedang HANGAT di pasaran.. Pakej mampu MILIK untuk semua..dgn pakej ini anda akan … Teruskan membaca

Posted in V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Turun 9kg dalam tempoh 3 bulan.

Siapakah dia..? Apa ceritanya..? Apa kesudahannya…? Jom kita baca.. Saya mengenali cik adik nie kerana kami satu sekolah..Pada mulanya hanya ajakan yg tidak secara serius tapi kerana aturan Allah yang sangat cantik..Nur Aimi bersetuju untuk membeli PB dan BE dgn … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Wahai Wanita Kekalkan Muda, tegang,seksi,halus dan gebumu itu.

Semalam sedang leka membelek suratkhabar..TERKEJUT ..!! bila tetiba mata terpaku pada satu pernyataan :- “Kak…tolong laa…suami saya dah mula berani meluahkan KETIDAKPUASAN terhadap ASET saya…tentang KECANTIKAN dan tentang RASA PERAWAN saya..apa yg perlu saya buat..” Cerita beliau selanjutnya amat menakutkan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Penangan Bioever + V3SR

Hari nie dlm perjlnan utk ke Negeri 9..tak semena2 ..ank ku menunjukkan gambar lama …”waaa…mana kakak jumpa pic nie…rasa mama nie pic 3@4 tahun lps kot…masa tgh gile gi ke pusat pelangsingan M…..”.anak sy nie nk gi matriks esuk…so masa … Teruskan membaca

Posted in Bioever, V3SR | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen