Syoknya Berpantang Lepas Bersalin dgn PB.

Kali ini sy ingin berkongsi rasa dgn pembaca semua..teringat 18 tahun yg lepas..bila bersalin anak pertama..lepas tu untuk cucu yg pertama..mak memang kuat pantangnya..kain bengkung yg melilit di badan sy…adoiii…panjang sungguh..nasib baik cik suami sudi berpusing2 utk melilitkannya..Tapi kini..zaman dah semakin berubah..Kalaulah dulu2 sy kenal PREMIUM BEAUTIFUL ini…pasti sy membelinya.

Harini dengan PREMIUM BEAUTIFUL ini…semua yg susah dh jadi senang..dalam tempoh seminggu pun ramai yg dah boleh berjalan jauh..naik kereta lagi..tak de rasa gegar pun..SEBAB..PB melekat ERAT pada tubuh..MENDAKAP kita bagai dipeluk org tersayang..

Cuba baca petikan ini..

Masa lepas bersalin adalah  saat PALING SESUAI UTK MENDAPATKAN semula bentuk badan idaman..sebab itu kena pakai BENGKUNG..tapi sekarang..moden laa sikit…kita PAKAI..PREMIUM BEAUTIFUL.

Bengkung Moden menggantikan yg konsep bengkung lama.

Jadi kesimpulannya…bila masa yang sesuai untuk pakai Premium Beautiful ini?

Bagi ibu-ibu yang bersalin normal:
Boleh pakai selepas 3 hari bersalin (bergantung pada luka). Digalakkan untuk dimulakan dengan Waist Nipper dahulu sebelum boleh pakai 1 set.

Bagi ibu-ibu yang bersalin caesar:
Boleh pakai selepas 3 minggu ke sebulan selepas bersalin.

Antara kebaikan memakai PREMIUM BEAUTIFUL masa dlm pantang ialah:
1. Mengempiskan perut
2. Menurunkan berat badan dengan cepat
3. Melangsingkan badan
4. Mengangkat dan menyihatkan rahim dengan lebih cepat
5. Menyembuhkan lupa episotomi dengan lebih cepat
6. Meningkatkan metabolisma ibu-ibu bersalin
7. Memperbanyakkan pengeluaran susu ibu
8. Lebih selesa dan tidak menyakitkan
9. Tidak panas
10. Senang dipakai dan dibuka bila-bila masa

Dan kalau nak MANTAP lagi..tambah lah MAHARANI dan BIOEVER...confirm lepas 44 hari…badan sihat,ringan, kulit anjal dan yg penting sistem peranakan wanita TERPELIHARA.

Ini lah MAHARANI..rahsia keanggunan WANITA sejati.

Bioever..kesayangan saya..tak boleh hidup TANPANYA.

Memang tersangat Mudah dan tersangat lah BESTnya..dan memang BERKESAN!!!

Hubungi saya untuk keterangan lanjut :

sms@call 019-7110669 / pm @ FB :http://www.facebook.com/kintan.salleh

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Bioever, Perawan semulajadi, Premium Beautiful and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s