Tag Archives: BEST

KAMI SEBAYA TAU…(konon2laa…🤣)

Bila KK termeeting dgn geng muda2 nie..terus perasann jd muda jugak.. . Hahaha..bila buat bisnes nie kita boleh jadi mcm2 tau..yg penting kita jgn sombong. Inshaa Allah rezeki tu suka dtg melekat2 kat kita. . KK suka kongsi pengalaman bagaimana … Teruskan membaca

Posted in bisnes partner | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

TAK PERNAH TERPIKIR PUN..

Mulanya pakai hanya utk kecantikkan shj..iyer laa..nak awet muda kann.. . Seminggu pakai, kawan2 dah bisik2 tanya..”cucuk botox ke..?” . Sebulan pakai 2 kali sehari, migrain dah makin kurang simptomnya..agaknya otak KK dah dpt cukup bekalan oksigen kottt..🤣 . Dan … Teruskan membaca

Posted in Bioever | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Graduate just in 7 Weeks je….biar betul..????!!!

Creit kepada Tun Mozla..sy mohon utk share kat blog sy nie pulak..Tun Mozla ini orang KL..riuh sekali ..tapi BEST sangat orangnya..pemilik Pusat Tusyen dan seorang businesswoman yang berjaya..kami sama2 dapat pergi ke Guangzho hari tu utk FREE VVIP Trip..kerana BIOEVER … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Kenangan Vietnam Mac 2012-1st Trip FREE.

Jom saya share sedikit pengalaman indah semasa pertama kali layak mendapat tiket VVIP TRIP nie.. baru je join dalam 3 bulan..dah layak..sesuatu yg sukar digambarkan..tgk je gambar2 ini..Jauh perjalanan ..luas pengalaman..memang BEST.. So..inilah kenyataan yg telah saya dan suami ALAMI..sengaja … Teruskan membaca

Posted in VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen