Tag Archives: duit

Cerita Si Kembar 2.

<<CERITA SI KEMBAR 2>>  Sharing from Shah Rezal..tq dik. Biasa kita dengar kalau kembar sorang tak sihat, tak lama lepas tu mesti pasangan dia pun berjangkit kan? Tapi alhamdulillah ini tak! Anugerah dan amanah Allah..Kembar yg tak sama muka ini … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , | Tinggalkan komen

Semuanya adalah kerana KITA sendiri.

Sy nak share post dan kata2 indah drp mentor kesayangan sya..CDM Murni Zuriati..Saya suka membaca bait2 ikhlas drp beliau dlm blognya..biarpun kata2 itu simple tapi..itulah yg terluah secara ikhlas.. Bairpun beliau muda..namun wawasan beliau lebih matang drp org lain..dan sebb … Teruskan membaca

Posted in Mentor | Tagged | Tinggalkan komen

BVSM – MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI

  Ramai tak percaya kepada keistimewaan BVSM. Namun semakin hari semakin ramai carian GOOGLE tentang BVSM. Apa kelebihan BVSM sampai boleh menurunkan Tekanan Darah Tinggi. Tekanan Darah Tinggi berlaku banyak sebab utama, tetapi secara teknikalnya apabila darah memekat atau pembuluh … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Tanda-Tanda Mengalami Masalah Kewangan

Sedikit Perkongsian se awal pagi..rasanya sy dulu mempunyai ciri2 ini..sekarang nie..Alhamdulillah..dengan ilmu yg diberikan oleh STG dan bimbingan Mentor dalam bisnes..hidup sy dan keluarga semakin ceria..bahagia dan tenang..itulah bezanya mempunyai platform bisnes yang stabil dan Mentor2 yang sentiasa memberikan panduan.. … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

DIPERLUKAN SEGERA..!! DROPSHIP BBplus !!

Imej | Posted on by | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komen

Syukur Alhamdulillah.

 Alhamdulillah…syukur padaMu Ya Allah..hari nie merupakan hari bonus…oopsss!! Bukan bonus drp kerajaan tu…yg tu pun akan dpt bersama gaji nnti…18hb may be ..tapi yang hari ini dan esuk adalah merupakan ganjaran bagi kami yg telah memilih utk menjadi konsultant StG. … Teruskan membaca

Posted in STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Happy with my new life..after a year..!

Inilah 2 org penting dlm hidupku..yg seorang tu..mestinya lah en suami tersayang…dan yg sorang tu yg sukaaaa sangat pakai baju superman adalah mentorku… Hah…tak percaya..???? Itulah CDM Hafiz Rithduan yg baru je dinobatkan di pentas mewah Hai O baru2 nie..bila … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, MMR, Premium Beautiful, STG JB, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Testimoni2 BBplus sahabat2 saya..

Jom saya share antara testimoni sahabat saya yang telah pun berjaya dengan BBplus kolagen. Wow..!! Tahniah semua..anda telah berjaya membuat keputusan yang bijak..!! Promosi daripada saya utnuk BBplus untuk DISEMBER shj.. call/sms saya di talian : 019-7110669 -Kintan Salleh

Posted in BBplus Collagen, Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

My Premium Beautiful “Hot” Corset..

Premium Beautiful “Hot” Corset..kenapa ia sangat2 diperlukan oleh seorang wanita..?? Ketahui RAHSIANYA disini…. Produk pembentukan kontur buah dada seterusnya dapat  melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang anjal dan mempesona. Pada bahagian pinggang ia kelihatan lebih ramping dan perut kelihatan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Hebatnya BEST

BEST hari ini di STG Skudai, byk memberi ilmu yg baru…hebat memang hebat.. Apa yg ada di BEST … Perkongsian ilmu untuk terus berjaya dan berjaya dlm membina IMPIAN… Untuk berjaya..ilmu kena dicari..sistem perlu di pelajari Dan mentor perlu diteladani..dlm … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, STG JB, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen