Tag Archives: duit

Kembali atas Permintaan!

Sempena Ramadhan, inilah tawaran yg memang ramai ternanti2.. Jika berminat ..boleh wasap no saya. Ready Stock! http://www.wasap.my/60197110669/PromoRamadhan Advertisements

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Perloved beg Michael Kors.

Saya hanya baru guna sekali je beg nie. Ke Korea ari tu. Tapi besar sangat dan suami ckp, lebih selesa guna luggage..huhuhu So nak let go kat kawan2 yg berminat.. Harga masih boleh bawak berunding kalau kena dengan tawarannya. Whatsapp … Teruskan membaca

Posted in Preloved Item | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

PRE RAMADHAN SALE!

Ramadhan dah nak tiba! Mesti ramai surirumah dah pening nak memikir utk kerja2 pembersihan rumah.. Dan dalam pada tu mesti jugak dah mula terpikir nak pakai baju tema warna apa? Nak balik kampung bila..? Kan..? Ok lah . SEMPENA RAMADHAN … Teruskan membaca

Posted in Pre Ramadhan Sale | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Rahsia nie…hanya Wanita jer boleh baca!

CERITA BENAR !!! BERLAKU DI HOSPITAL KERAJAAN !!! Baru-baru ni saya ada ambil suntikan ‘HPV types 16 & 18 Vaccination” dengan lain perkataan “SUNTIKAN MENCEGAH CANCER PANGKAL RAHIM” sambil sambil tu, Dr bertanya ” pernah buat pap smear?? Saya jawap … Teruskan membaca

Posted in Bisnes Online, Maharani | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Pengalaman HITAM

SUATU PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT DILUPAKAN…… HIDUP TAK KERUAN, HUBUNGAN SUAMI ISTERI GOYANG, ANAK2 JADI MANGSA >Izinkan sy share satu kisah benar drp sahabat STG kami…Tun Mozla..akk mohon utk share di sini..tqvm..love u..!< Bismillah…. Sekadar berkongsi dengan rakan2..yang mungkin telah … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

2 HARI JE BIBIR MEREKAH DAH ELOK!!! 💋👄💋

Benar bagai dikata ….lip cream ni memang merawat bibir bermasalah Kebetulan bibir tgh merekah teruk sampai luka masa hari pertama cikgu Tinie nk try lipmatte ni. Risau gak klu pakai lip cream bibir akn makin kering. Tp sebab tak sabar … Teruskan membaca

Posted in Velvety Matte | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

SEPASANG BAJU PEMBALUT BADAN.

Bertahun mengidam tapi tak kesampaian. Kerana maharmu 4 angka sbg sandaran. Bertahun hati memendam pupuk kekuatan.. Bertahun mataku melihat dlm tangisan. . Tiba satu saat…hati ini dah tak sanggup menahan… Ku pujuk putera hati mohon pengertian.. Akhirnya pasti berita diterima.. … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kota Italy Venice Rome.

Amboi..jalan sorang2 jer.? Tak takut ke KK ooi…? . Siapa ckp KK tak takut..? dah la kat negara org ..kalau sesat atau kena tinggal mcm mana..? .huhu . Tpi..tu dulu, sebelum kk nekad nak belajar satu ILMU. Dan asbab ilmu … Teruskan membaca

Posted in VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

TAK PERNAH TERPIKIR PUN..

Mulanya pakai hanya utk kecantikkan shj..iyer laa..nak awet muda kann.. . Seminggu pakai, kawan2 dah bisik2 tanya..”cucuk botox ke..?” . Sebulan pakai 2 kali sehari, migrain dah makin kurang simptomnya..agaknya otak KK dah dpt cukup bekalan oksigen kottt..🤣 . Dan … Teruskan membaca

Posted in Bioever | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

MALAM PERTAMA DENGAN BIO SELEZA

” Dah cuba baru percaya…” Perkongsian Pn Liza , Sri Aman,Sarawak. Beliau dah 7 tahun mendirikan rumah tangga namun belum di kurniakan zuriat, pernah juga di sahkan ada cyst. Dan Pn Liza ni jenis yang sukar mempercayai “produk luar”, pendek … Teruskan membaca

Posted in BIO SELEZA | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

TAK TAHU NAK KETAWA ATAU NAK NANGES.

. . Mcm mana nak mula cerita ek? Kisah baru jer berlaku, ptg td. . Nie bukan air mountain dew tau..nie minyak petrol. Dan yg pegang tu bukan kk tapi akak kek @nooritajaffar … . KK nie tak ramai kawan.Memang … Teruskan membaca

Posted in Kisah KK | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Penutup malam dgn Syukur Alhamdulillah. . Memang mudah buat bisnes online bila ada “ilmu”. Jangan buat hentam keromo, jangan buat tanpa mentor, belajar turunkan ego dan timba ilmu tanpa batasan. . Makin hari, makin sayang dgn bisnes nie. Apaptah lagi … Teruskan membaca

Posted in Bisnes Online | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Motivasi Bisnes

Kenapa orang berjaya terus berjaya dan Kenapa orang biasa susah nak berjaya ⠀⠀⠀⠀ 1. Orang berjaya ni focus bila buat sesuatu, dan bila dia buat sesuatu dia buat dengan bersungguh-sungguh buat dengan penuh disiplin, tepati segalanya dan bukan separuh jalan, … Teruskan membaca

Posted in motivasi | Tagged , , , , , , , | Tinggalkan komen

Cerita Si Kembar 2.

<<CERITA SI KEMBAR 2>>  Sharing from Shah Rezal..tq dik. Biasa kita dengar kalau kembar sorang tak sihat, tak lama lepas tu mesti pasangan dia pun berjangkit kan? Tapi alhamdulillah ini tak! Anugerah dan amanah Allah..Kembar yg tak sama muka ini … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , | Tinggalkan komen

Semuanya adalah kerana KITA sendiri.

Sy nak share post dan kata2 indah drp mentor kesayangan sya..CDM Murni Zuriati..Saya suka membaca bait2 ikhlas drp beliau dlm blognya..biarpun kata2 itu simple tapi..itulah yg terluah secara ikhlas.. Bairpun beliau muda..namun wawasan beliau lebih matang drp org lain..dan sebb … Teruskan membaca

Posted in Mentor | Tagged | Tinggalkan komen

BVSM – MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI

  Ramai tak percaya kepada keistimewaan BVSM. Namun semakin hari semakin ramai carian GOOGLE tentang BVSM. Apa kelebihan BVSM sampai boleh menurunkan Tekanan Darah Tinggi. Tekanan Darah Tinggi berlaku banyak sebab utama, tetapi secara teknikalnya apabila darah memekat atau pembuluh … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Tanda-Tanda Mengalami Masalah Kewangan

Sedikit Perkongsian se awal pagi..rasanya sy dulu mempunyai ciri2 ini..sekarang nie..Alhamdulillah..dengan ilmu yg diberikan oleh STG dan bimbingan Mentor dalam bisnes..hidup sy dan keluarga semakin ceria..bahagia dan tenang..itulah bezanya mempunyai platform bisnes yang stabil dan Mentor2 yang sentiasa memberikan panduan.. … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

DIPERLUKAN SEGERA..!! DROPSHIP BBplus !!

Imej | Posted on by | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Komen

Syukur Alhamdulillah.

 Alhamdulillah…syukur padaMu Ya Allah..hari nie merupakan hari bonus…oopsss!! Bukan bonus drp kerajaan tu…yg tu pun akan dpt bersama gaji nnti…18hb may be ..tapi yang hari ini dan esuk adalah merupakan ganjaran bagi kami yg telah memilih utk menjadi konsultant StG. … Teruskan membaca

Posted in STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Happy with my new life..after a year..!

Inilah 2 org penting dlm hidupku..yg seorang tu..mestinya lah en suami tersayang…dan yg sorang tu yg sukaaaa sangat pakai baju superman adalah mentorku… Hah…tak percaya..???? Itulah CDM Hafiz Rithduan yg baru je dinobatkan di pentas mewah Hai O baru2 nie..bila … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, MMR, Premium Beautiful, STG JB, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen