Tag Archives: kurus

FORMULA PENUAAN TERBALIK..!

  >>SEMUA MAMPU MENJADI MUDA!!!<<< Siapa suka nampak muda?? Semua pun suka kan… Lagi-lagi dah umur 30-an, ada orang cakap.. “Eh, ingat student tadi!!” “Belajar mana dik?” Hhehehe..mau menyegih je kan!! Korang perasan tak kebanyakan artis, rata2 makin cantik bila … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Apasal nie….?????!!!!!!!

Ramai sgt yg inbox saya sebelum ni…. “Sis, xde ke produk utk perut buncit??? huuu…” Kadang2 sendiri pun terasa jugak kan…. ~ orang pakai baju cantik bergaya, kite tgk aje…. ~ tgh jalan2, angin tiup kuat….sibuk nak cover…. ~ pergi … Teruskan membaca

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh | Tagged , , , , , , , | Tinggalkan komen

Shanghai 2013…pembuka bicara ..amin

Yeaaayyyyy…… Fight Biz Free VVIP trip telahpun dikeluarkan…kali nie ke Shanghai…wahhhhh….mesti bestt gila nie… Tahun lepas..walau baru join je…sy san suami dapt 2 trip percutian free nie…mula2 ke vietnam..pas tu ke Guangzho…kalau nak ikutkan gaji biasa kami berdua nie….entah sampai … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

V3SR…Kesihatan itu Keutamaan

Credit sepenuhnya utk mentor hebat sy CDM Norazlin Nordin…izinkan sy share disini utk kwn2 sy pula..tq. V3SR ialah satu kaedah BODY RE-PROGRAMMING SYSTEM… Satu kaedah di mana badan kite akan diajar/ diprogramkan byk mana makanan/kalori yg sepatut nya di makan/ambil … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

BVSM (Pelapik Tilam Bio Velocity) : Testimoni lagi..

Testimoni BVSM yg senakin hebat di pasaran..jom baca..then lepas nie sy kongsikan pula pengalaman sy dgn BVSM pula… Kredit to sis Norlidah Nordin Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Cantiknya…hanya selepas 5 hari je…!!!

Ikuti kisah sebenar betapa bahagianya kawan saya ini selepas percubaannya dengan BBplus kolagen selama 5 hari terbukti berkesan..ikuti cerita beliau di sini.. saya memang x dapat guna sendiri BB Plus masa stok dicatu hari tu. hihi… so Disember baru dapat. … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Rambut hampir Botak…???!!!!!…

Sekali lagi sy kongsikan testimoni ini..seorang LELAKI hebat..! Rambut saya hampir botak sejak dari beberapa tahun yang lepas…. mungkin juga sebab keturunan di mana hampir kesemua adik beradik lelaki saya botak apabila sahaja memasuki usia 30-an. Alhamdulillah selepas 2 bulan … Teruskan membaca

Posted in BVSM, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kesan on the spot.

Kenapa saya suka Premium Beautiful Corset..???!! Saya akui dgn umur yg dh 40an..nak slim dan kurus tu bukan pekara mudah..disiplin dan kesabaran sangat2 perlu..dah beribu riban duit habis kat M*****r…malah dah beribu juga abis kat pelbagai produk utk kurus…keghairahan utk … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Syukur Alhamdulillah.

 Alhamdulillah…syukur padaMu Ya Allah..hari nie merupakan hari bonus…oopsss!! Bukan bonus drp kerajaan tu…yg tu pun akan dpt bersama gaji nnti…18hb may be ..tapi yang hari ini dan esuk adalah merupakan ganjaran bagi kami yg telah memilih utk menjadi konsultant StG. … Teruskan membaca

Posted in STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!! Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR. Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen