Apasal nie….?????!!!!!!!

Ramai sgt yg inbox saya sebelum ni….
“Sis, xde ke produk utk perut buncit??? huuu…”

Kadang2 sendiri pun terasa jugak kan….
~ orang pakai baju cantik bergaya, kite tgk aje….
~ tgh jalan2, angin tiup kuat….sibuk nak cover….
~ pergi shopping baju lak bape kali nak masuk fitting room….
~ time nak amik gambar…siap tahan nafas lagi…nak cover jugak…
~ bagi yg dah kawen….org tegur…eh,dah ada isi ke? berapa bln? errkkk!

Alhamdulillah skrg dah tau nak buat camne…
Xrisau lagi dah….
Sbb masa makan pun leh slim, masa tdo pun leh slim jerrr….
Lagi best, formula baru ni sgt2 MUDAH, MURAH & BERKESAN!

Kali ni ramai yg inbox…
“Baru amik bape hari perut dah kecik…hihi…”

So sape NAK jom pm!
Saya share & kita sama2 bertindak utk kesan terbaik!

PM 019-7110669 SEKARANG!

Projek STG
Terpaksa Slim & Sihat
Terpaksa Kaya & Berjaya
TQ Allah

 

1901164_732294220137580_216842373_n

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Kopi Mineral Garam Buluh and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s