Kesan on the spot.

Kenapa saya suka Premium Beautiful Corset..???!!
Saya akui dgn umur yg dh 40an..nak slim dan kurus tu bukan pekara mudah..disiplin dan kesabaran sangat2 perlu..dah beribu riban duit habis kat M*****r…malah dah beribu juga abis kat pelbagai produk utk kurus…keghairahan utk kelihatan cantik dan memiliki badan yg slim melampau sangat..sampai duit mengalir keluar pun tak kisah..

Tapi..sy akui..semua itu hanyalah angan kosong..ye..berat sy susut dlm 1-2 kg selepas beberapa sesi..namun utk mendapat bentuk badan idaman…masih jauh lagi angan2 itu..akhirnya sy mengalah..malah menyampah pulak…huhuhu…

Cinta pd tubuh badan..dan keinginan yg kuat utk menjadi isteri kebanggan suami menjadikan sy teruja utk ala2 slim semula..dgn restu suami..sy pun membeli Premium Beautiful Corset setahun yg lalu..alhamdulillah. .rupa2nya corset nie ajaib..nak slim sgt tapi yg saya dpat adalah sihat..migraine saya semakin menghilang…gastrik saya entah ke mana. .kalau dulu..sy lah ratu MC…kini setahun yg lalu..sampai doktor sy pun tanya…dah lama tk jumpa…alhamdulillah. ..sy jarangggg sakit lagi…tqvm premium beautiful.

Dan yg paling BEST adalah…sya bole dapat bentuk badan ON THE SPOT…!! Walau tak le secantik model2 yg slim melim tu tapi adalaa shape nya..dan sememangnya sy sgtw berpuashati..apalgi suami sy..bestnya ada Corset nie..panas terik pun tak rasa seperti nemakai corset..ia sgt selesa di badan..pelaburan yg sangat2 menguntungkan…!!

Jom..sesiapa yg berhajad nak menyembuhkan gastrik dan migraine secara semulajadi sekaligus mendapat bentuk badan idaman…hubungi saya atau sms saya di 019-7110669 (kintan) utk Premium Beautiful corset kesyangan saya nie..pastinya anda berpuashati dgn nilai yg anda keluarkan…kerana dirimu amat berharga..!!

image

image

image

Promosi harga sehingga 31 Disember 2012 ini shj…!!

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Premium Beautiful, Testimoni Terbaik and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s