Category Archives: V3SR

Sembelittt…???Susah Buang Air Besarrr…???

3 Tahap Sembelit 1 hari>>sembelit biasa 2-3 hari>>sembelit sederhana 4-5 hari>>sembelit serius Tahukah Anda sisa-sisa makanan yg tidak di buang dari badan dlm masa 12-18 jam akan menjadi beban kepada badan kite.Kemudian ia akan melekat pd dinding usus dan lama … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Kategori Gemuk: Lai Lai Lai..which one is yours?

Hari ni..boleh pulak sayat terjumpa gambar yang CANTIK BANGETTTTT nie…hehehehe…cuba tengok betul2…nak ketawa pun ada..tapi KESIAN pun ada kannn…terus terang..suami sy pun BERISI jugak..tapi tak de laaa sampai baju tak leh kancing..alhamdulillah..setakat hari nie..tiada petanda2 sakit darah tinggi,kencing manis, gout … Teruskan membaca

Posted in Testimoni Terbaik, Uncategorized, V3SR | Tinggalkan komen

Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!! Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR. Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Testimoni2 BBplus sahabat2 saya..

Jom saya share antara testimoni sahabat saya yang telah pun berjaya dengan BBplus kolagen. Wow..!! Tahniah semua..anda telah berjaya membuat keputusan yang bijak..!! Promosi daripada saya utnuk BBplus untuk DISEMBER shj.. call/sms saya di talian : 019-7110669 -Kintan Salleh

Posted in BBplus Collagen, Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

My Premium Beautiful “Hot” Corset..

Premium Beautiful “Hot” Corset..kenapa ia sangat2 diperlukan oleh seorang wanita..?? Ketahui RAHSIANYA disini…. Produk pembentukan kontur buah dada seterusnya dapat  melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang anjal dan mempesona. Pada bahagian pinggang ia kelihatan lebih ramping dan perut kelihatan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BIO-EVER Nano Cream

Kenali BIOEVER..pasti anda akan ketahui RAHSIANYA.. Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga (menggalakkan penyembuhan luka & merangsang sintesis kolagen), Wild Yam dan Kacang Soya (rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktif … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kopi mineral Garam Buluh Yang Hangat Di Pasaran.

Tiada Had lagi Untuk Si Peminat Kopi…hihihi..macam saya..!! KENAPA..??? sebabnya saya dah temui kopi yang boleh saya minum SETIAP HARI tanpa menyebabkan saya sakit kepala …ini lah kopinya..terHANGAT di pasaran..!! Jom saya share maklumat tentang kopi kesayangan saya nie.. Dengan … Teruskan membaca

Posted in Kopi Mineral Garam Buluh, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | 2 Komen

Hebatnya BEST

BEST hari ini di STG Skudai, byk memberi ilmu yg baru…hebat memang hebat.. Apa yg ada di BEST … Perkongsian ilmu untuk terus berjaya dan berjaya dlm membina IMPIAN… Untuk berjaya..ilmu kena dicari..sistem perlu di pelajari Dan mentor perlu diteladani..dlm … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, STG JB, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

Graduate just in 7 Weeks je….biar betul..????!!!

Creit kepada Tun Mozla..sy mohon utk share kat blog sy nie pulak..Tun Mozla ini orang KL..riuh sekali ..tapi BEST sangat orangnya..pemilik Pusat Tusyen dan seorang businesswoman yang berjaya..kami sama2 dapat pergi ke Guangzho hari tu utk FREE VVIP Trip..kerana BIOEVER … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

10 Bentuk Tubuh Wanita Yang Menggiurkan Lelaki

10 Bentuk Tubuh Wanita yang Menggiurkan Lelaki – Petikan Majalah InTrend April 2011 1. Payudara yang montok – ‘….bagi lelaki payudara wanita paling indah ketika berusia 20-an. Maklumlah ketika ini payudara wanita masih mengkal, montok, padat berisi dan juga terlihat … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Premium Beautiful, V3SR | Tagged , , , | Tinggalkan komen