BIO-EVER Nano Cream

Kenali BIOEVER..pasti anda akan ketahui RAHSIANYA..

  • Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga (menggalakkan penyembuhan luka & merangsang sintesis kolagen), Wild Yam dan Kacang Soya (rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktif hormon badan) secara terus ke dalam darah melalui penggunaan luaran pada kulit.
  • Rumusan pegaga, wild yam dan kacang soya berkesan untuk melambatkan proses penuaan, mengaktifkan hormon-horman dalam badan sepeti progesteron, testosteron, kortisol dan sebagainya yang menyelaras sistem badan dan fungsi saraf.
  • Dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin lain yang membolehkan kelenjar tersebut berfungsi secara lancar.
  • Meningkatkan daya stamina dan tenaga.

MENGAPA BIO EVER PILIIHAN KITA SEMUA

  • Mengandungi zat-zat semula jadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita dan amat berkesan bagi mengatasi masalah penuaan.
  • Proses penyerapan yang amat cepat di mana ia memakan masa 15 saat untuk menampakkan kesan. Tahap penyerapan yang cepat ini menunjukkan badan manusia mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke setiap kelenjar endokrin. Bio ever juga sesuai digunakan untuk kaum lelaki. Ia dikenali juga sebagai “HORMON BOOSTER”.Diingatkan di sini bahawa ia ‘bukanlah ubat’ tetapi ia merupakan produk penjagaan kulit yang dapat menyelaraskan fungsi fisiologi badan.

About kintansalleh

Seorang guru pencen dan kini seorang Usahawan Bisnes Online STG sepenuh masa.Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Bioever, Perawan semulajadi, Uncategorized, V3SR and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s