Category Archives: Bioever

Cinta Kamu 200%

Di saat saya mengenali dirinya.. BIOEVER Terus jatuh cinta 200% Krim yg simple tapi hebat. Wajib ada setiap saat.. Mcm kata bidalan… Malang kan tidak berbau.. kenalah berjaga2 selalu.. Nak tahu apa rahsia nya yg buat ramai jatuh cinta?? Semestinya … Teruskan membaca

Posted in Bioever | Tagged | 5 Komen

Happy with my new life..after a year..!

Inilah 2 org penting dlm hidupku..yg seorang tu..mestinya lah en suami tersayang…dan yg sorang tu yg sukaaaa sangat pakai baju superman adalah mentorku… Hah…tak percaya..???? Itulah CDM Hafiz Rithduan yg baru je dinobatkan di pentas mewah Hai O baru2 nie..bila … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, MMR, Premium Beautiful, STG JB, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

My Premium Beautiful “Hot” Corset..

Premium Beautiful “Hot” Corset..kenapa ia sangat2 diperlukan oleh seorang wanita..?? Ketahui RAHSIANYA disini…. Produk pembentukan kontur buah dada seterusnya dapat  melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang anjal dan mempesona. Pada bahagian pinggang ia kelihatan lebih ramping dan perut kelihatan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BIO-EVER Nano Cream

Kenali BIOEVER..pasti anda akan ketahui RAHSIANYA.. Menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga (menggalakkan penyembuhan luka & merangsang sintesis kolagen), Wild Yam dan Kacang Soya (rumusan yang boleh mengaktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang mirip dengan aktif … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Hebatnya BIOEVER…Kusam jadi Jelita..!

Lama sungguh tak update..kalau saya tak update di blog..saya sentiasa akan update di fan page saya di fb..silakan lah like dan layari ..urlya ada di tepiiii tuuu…tak pun..klik je kata sini : http://www.facebook.com/pages/Nano-Cream-Bioever-at-Kintan-Salleh-Booth/252190144852938..Jom saya share ttg story nie pulak…hebattt..!! oopss…izinkan saya … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , | Tinggalkan komen

Graduate just in 7 Weeks je….biar betul..????!!!

Creit kepada Tun Mozla..sy mohon utk share kat blog sy nie pulak..Tun Mozla ini orang KL..riuh sekali ..tapi BEST sangat orangnya..pemilik Pusat Tusyen dan seorang businesswoman yang berjaya..kami sama2 dapat pergi ke Guangzho hari tu utk FREE VVIP Trip..kerana BIOEVER … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Uncategorized, V3SR | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

10 Bentuk Tubuh Wanita Yang Menggiurkan Lelaki

10 Bentuk Tubuh Wanita yang Menggiurkan Lelaki – Petikan Majalah InTrend April 2011 1. Payudara yang montok – ‘….bagi lelaki payudara wanita paling indah ketika berusia 20-an. Maklumlah ketika ini payudara wanita masih mengkal, montok, padat berisi dan juga terlihat … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Premium Beautiful, V3SR | Tagged , , , | Tinggalkan komen

Syoknya Berpantang Lepas Bersalin dgn PB.

Kali ini sy ingin berkongsi rasa dgn pembaca semua..teringat 18 tahun yg lepas..bila bersalin anak pertama..lepas tu untuk cucu yg pertama..mak memang kuat pantangnya..kain bengkung yg melilit di badan sy…adoiii…panjang sungguh..nasib baik cik suami sudi berpusing2 utk melilitkannya..Tapi kini..zaman dah … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Premium Beautiful | Tagged , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Turun 9kg dalam tempoh 3 bulan.

Siapakah dia..? Apa ceritanya..? Apa kesudahannya…? Jom kita baca.. Saya mengenali cik adik nie kerana kami satu sekolah..Pada mulanya hanya ajakan yg tidak secara serius tapi kerana aturan Allah yang sangat cantik..Nur Aimi bersetuju untuk membeli PB dan BE dgn … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Wahai Wanita Kekalkan Muda, tegang,seksi,halus dan gebumu itu.

Semalam sedang leka membelek suratkhabar..TERKEJUT ..!! bila tetiba mata terpaku pada satu pernyataan :- “Kak…tolong laa…suami saya dah mula berani meluahkan KETIDAKPUASAN terhadap ASET saya…tentang KECANTIKAN dan tentang RASA PERAWAN saya..apa yg perlu saya buat..” Cerita beliau selanjutnya amat menakutkan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen