Bermula dengan Premium Beautiful ..

Selepas 3 tahun memujuk En Suami Tercintaa…akhirnya pada pertengahan Nov 2011 aku beli juga PB nie..dulu en.suami bilang…tak payah..dah ok tu…abg tak kisah..tapi desakan hati seorang perempuan nie..tak kira laa walau umur ku baru jejak 4 series..nak jugak merasa pakaian kebanggaan perempuan nie..kata dua aku berikan pada en.suami..”kalau abg tak de member yg jual PB…intan nak beli kat kedai ini.(sambil tunjuk jari kat kedai….tepi jln)..akhirnya en.suami kata…”oh..ok..abg sms kwn abg nie dulu..tanya..ada tak..? sebab brand dia sama ngan brand Penapis Bioaura kan..”..kita tunggu..

Esuknya…en.suami kata..”mama..kwn abg kata ..ADA..tp kena berurusan ngan org umh dia laa..”Nanti kita jumpa dia..

Apoitment yg pertama kat Mc Donalds Setia Tropika..tapi tak jadi..so kami decide jumpa kat umh dia aje laa..senang maa…ok..dengan kuasa VETO ku..en.suami pun menghantar..(..teringat lagi nie…!! INDAHnya kenangan itu…hihihih)…selepas ukuran diambil..kami bersembang..ooo..Isterinya mengandung..rasa bersalah plk mula2 nak jumpa kat McD tu..sorry eh..

Then..masa sembang2 pompuan dlm bilik..isteri dia yg comelllll sgt2 ini menceritakan kepadaku ttg BIOEVER…Ya Allah..betulll dalam hatiku kata.ok je laa..benda nie..nak sapu juga..tanpa fikir2 panjang..just said OK..(mcm senag je aku nie pikir kannnn…isk2..)

Rupa2nya lps keluar bilik..en.suami dah pun didemokan dgn kwn dia tadi..gasak laa…aku ckp..So lepas penerangan ttg PB aku tu..campur tolak..itu ini..gedebak gedebuk …(mula2 masa nie..memang aku tak faham pa benda ttg marketing ke..plan ke.bisnes ke..side income ke…aku meng iyeeee kan aje..hihihi)..sebab memang TAK niat utk bisnes pun..NAK PB je..Cuma HATI tertarikkk …menarikkk sgt2..bila diceritakan kehebatan tentang MMR..apa tu..!!!????…next time saya citer.. Itu lah DAYA MAGNET yg maha kuat MENARIK aku utk join pakej nie…setakat PB..memang nak pakai..tapi Bioever..50-50…hihihi…(jgn mare eh Boss…nie citer lama)..

So ..proses penyapuan Bioever bermula……..apa yang JADI..????…kita tungguuu ye…

Pakej Ini membuka bicara,
Tanpa dijangka…tanpa dipaksa..
Memang kerja gila pada permulaannya..
Namun akhirnya aku jatuh CINTA..

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Bioever, Premium Beautiful. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s