Tag Archives: jerawat

FORMULA PENUAAN TERBALIK..!

  >>SEMUA MAMPU MENJADI MUDA!!!<<< Siapa suka nampak muda?? Semua pun suka kan… Lagi-lagi dah umur 30-an, ada orang cakap.. “Eh, ingat student tadi!!” “Belajar mana dik?” Hhehehe..mau menyegih je kan!! Korang perasan tak kebanyakan artis, rata2 makin cantik bila … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , | Tinggalkan komen

SABUN MARINE ….TERBAEKKKK!!!

  CELAH KETIAK KEMBALI CERAH!!! TIADA MASALAH LAGI!!! Dah puas cari sabun yang sesuai??? Tak puas hati jugak? Sabun garam buluh ini Boleh Merawat masalah anda : Jerawat dibadan * Kulit yang Berjeragat, Panau.. Kurap * Ketiak yang Berbau * … Teruskan membaca

Posted in SABUN MARINE | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Cantiknya…hanya selepas 5 hari je…!!!

Ikuti kisah sebenar betapa bahagianya kawan saya ini selepas percubaannya dengan BBplus kolagen selama 5 hari terbukti berkesan..ikuti cerita beliau di sini.. saya memang x dapat guna sendiri BB Plus masa stok dicatu hari tu. hihi… so Disember baru dapat. … Teruskan membaca

Posted in BBplus Collagen, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!! Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR. Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Testimoni2 BBplus sahabat2 saya..

Jom saya share antara testimoni sahabat saya yang telah pun berjaya dengan BBplus kolagen. Wow..!! Tahniah semua..anda telah berjaya membuat keputusan yang bijak..!! Promosi daripada saya utnuk BBplus untuk DISEMBER shj.. call/sms saya di talian : 019-7110669 -Kintan Salleh

Posted in BBplus Collagen, Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen