Tag Archives: bvsm

Cerita Si Kembar 2.

<<CERITA SI KEMBAR 2>>  Sharing from Shah Rezal..tq dik. Biasa kita dengar kalau kembar sorang tak sihat, tak lama lepas tu mesti pasangan dia pun berjangkit kan? Tapi alhamdulillah ini tak! Anugerah dan amanah Allah..Kembar yg tak sama muka ini … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , | Tinggalkan komen

Tanda-Tanda Mengalami Masalah Kewangan

Sedikit Perkongsian se awal pagi..rasanya sy dulu mempunyai ciri2 ini..sekarang nie..Alhamdulillah..dengan ilmu yg diberikan oleh STG dan bimbingan Mentor dalam bisnes..hidup sy dan keluarga semakin ceria..bahagia dan tenang..itulah bezanya mempunyai platform bisnes yang stabil dan Mentor2 yang sentiasa memberikan panduan.. … Teruskan membaca

Posted in Mentor, STG JB, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Anda perlu MEMILIKINYA…!

~~★ Kenapa anda mesti memilikinya? ★~~ Adakah perlu? Mahal? Beli gadjet melebihi RM2000 anda x rasa mahal? Ini bukan sleepmate biasa2…tapi luarbias… Terapi tidur anti radiasi memberikan sepenuhnya tenaga serta awet muda… Jika rasa perlu ataupun tidak, boleh info utk … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged | Tinggalkan komen

Shanghai 2013…pembuka bicara ..amin

Yeaaayyyyy…… Fight Biz Free VVIP trip telahpun dikeluarkan…kali nie ke Shanghai…wahhhhh….mesti bestt gila nie… Tahun lepas..walau baru join je…sy san suami dapt 2 trip percutian free nie…mula2 ke vietnam..pas tu ke Guangzho…kalau nak ikutkan gaji biasa kami berdua nie….entah sampai … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

BVSM (Pelapik Tilam Bio Velocity) : Testimoni lagi..

Testimoni BVSM yg senakin hebat di pasaran..jom baca..then lepas nie sy kongsikan pula pengalaman sy dgn BVSM pula… Kredit to sis Norlidah Nordin Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Rambut hampir Botak…???!!!!!…

Sekali lagi sy kongsikan testimoni ini..seorang LELAKI hebat..! Rambut saya hampir botak sejak dari beberapa tahun yang lepas…. mungkin juga sebab keturunan di mana hampir kesemua adik beradik lelaki saya botak apabila sahaja memasuki usia 30-an. Alhamdulillah selepas 2 bulan … Teruskan membaca

Posted in BVSM, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

More about Bio Velocity Sleep Mattress

Nie versi org putih plk..hihihi..the more you read..the more you get…!! So..do join us to stay healthy…Bio Velocity Sleep Mattres ..perfect sleep for You..!! Call me..or sms me at 019-7110669

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Watch “BIO VELOCITY SLEEP MATE: SIHAT DENGAN TIDUR. DEMO POWER!!” on YouTube

Posted in Video | Tagged , , , | Tinggalkan komen

Syukur Alhamdulillah…kisah suamiku dan sakitnya.

Coretan ikhlas seorang isteri tentang kerisauannya apabila si suami asyik sakit di bahagian tulang belikat .. Suami saya nie memang dah lama mengalami sakit nie..dah pelbagai ubat di cuba..pelbagai minyak disapu..dan pelbagai bam juga diurut..namun sakit beliau masih juga tak … Teruskan membaca

Posted in BVSM | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen