Tag Archives: Premium Beautiful

Shanghai 2013…pembuka bicara ..amin

Yeaaayyyyy…… Fight Biz Free VVIP trip telahpun dikeluarkan…kali nie ke Shanghai…wahhhhh….mesti bestt gila nie… Tahun lepas..walau baru join je…sy san suami dapt 2 trip percutian free nie…mula2 ke vietnam..pas tu ke Guangzho…kalau nak ikutkan gaji biasa kami berdua nie….entah sampai … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kesan on the spot.

Kenapa saya suka Premium Beautiful Corset..???!! Saya akui dgn umur yg dh 40an..nak slim dan kurus tu bukan pekara mudah..disiplin dan kesabaran sangat2 perlu..dah beribu riban duit habis kat M*****r…malah dah beribu juga abis kat pelbagai produk utk kurus…keghairahan utk … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!! Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR. Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

My Premium Beautiful “Hot” Corset..

Premium Beautiful “Hot” Corset..kenapa ia sangat2 diperlukan oleh seorang wanita..?? Ketahui RAHSIANYA disini…. Produk pembentukan kontur buah dada seterusnya dapat  melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang anjal dan mempesona. Pada bahagian pinggang ia kelihatan lebih ramping dan perut kelihatan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Premium Beautiful Yang “Hot”…

Saya nak share sikit pasal PB..anda pernah rasa tak badan anda menggelebeh sana sini..?..kat bhg perut berlipat-lipat..apalgi masa kita duduk….aduhaiii…malunya…pulak tu kalau pakai baju yg ketat sikit…NAMPAK jelas lipatan itu…mana nk sorok eh..? Satu lagi…”ASET” kita yg kat ATAS tu…mesti … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Instant Result…GUARANTEED..!!

Seminggu sebelum cuti sekolah bermula,,saya amat teruja menghantar PB kpd seorang adik nie…sangat2 teruja..bahkan semasa saya dan rakan2 serumah beliau membantu memakaikan PB..memang tak terkata PERASAAN kami.. Semangatnya saya dan teman2 beliau..sungguh teruja…setelah selesai PB menyaluti tubuhnya…Ya Ampunnn…sylah org yg … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Turun 9kg dalam tempoh 3 bulan.

Siapakah dia..? Apa ceritanya..? Apa kesudahannya…? Jom kita baca.. Saya mengenali cik adik nie kerana kami satu sekolah..Pada mulanya hanya ajakan yg tidak secara serius tapi kerana aturan Allah yang sangat cantik..Nur Aimi bersetuju untuk membeli PB dan BE dgn … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , | Tinggalkan komen