Tag Archives: Premium Beautiful

2 HARI JE BIBIR MEREKAH DAH ELOK!!! 💋👄💋

Benar bagai dikata ….lip cream ni memang merawat bibir bermasalah Kebetulan bibir tgh merekah teruk sampai luka masa hari pertama cikgu Tinie nk try lipmatte ni. Risau gak klu pakai lip cream bibir akn makin kering. Tp sebab tak sabar … Teruskan membaca

Posted in Velvety Matte | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

SEPASANG BAJU PEMBALUT BADAN.

Bertahun mengidam tapi tak kesampaian. Kerana maharmu 4 angka sbg sandaran. Bertahun hati memendam pupuk kekuatan.. Bertahun mataku melihat dlm tangisan. . Tiba satu saat…hati ini dah tak sanggup menahan… Ku pujuk putera hati mohon pengertian.. Akhirnya pasti berita diterima.. … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kota Italy Venice Rome.

Amboi..jalan sorang2 jer.? Tak takut ke KK ooi…? . Siapa ckp KK tak takut..? dah la kat negara org ..kalau sesat atau kena tinggal mcm mana..? .huhu . Tpi..tu dulu, sebelum kk nekad nak belajar satu ILMU. Dan asbab ilmu … Teruskan membaca

Posted in VVIP Trip | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

MALAM PERTAMA DENGAN BIO SELEZA

” Dah cuba baru percaya…” Perkongsian Pn Liza , Sri Aman,Sarawak. Beliau dah 7 tahun mendirikan rumah tangga namun belum di kurniakan zuriat, pernah juga di sahkan ada cyst. Dan Pn Liza ni jenis yang sukar mempercayai “produk luar”, pendek … Teruskan membaca

Posted in BIO SELEZA | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Selim dengan Senyuman

Bestnyaa lahai dapat balik figure badan yg selim mcm dulu2. mestiii mr suami senyum meleret2 dan bila berjalan dgn kita, tangan dia tak lepas drp pegang pinggang kite. Paling best bila mr suami dah tak segan2 nak kenalkan kita kat … Teruskan membaca

Posted in PKP | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Alhamdulillah

Alhamdulillah. Syukur. Kembali bertemu di medan Blogger yg dah lama hilang drp radar.! Opps! KK terlupa password 🤪 Paling sadis , KK terlupa username. Syukur lah malam nie, Allah izinkan ingatan KK sihat sikit. Dapat menjejak ingatan pada tahun 2015. … Teruskan membaca

Posted in Me as KK | Tagged , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Shanghai 2013…pembuka bicara ..amin

Yeaaayyyyy…… Fight Biz Free VVIP trip telahpun dikeluarkan…kali nie ke Shanghai…wahhhhh….mesti bestt gila nie… Tahun lepas..walau baru join je…sy san suami dapt 2 trip percutian free nie…mula2 ke vietnam..pas tu ke Guangzho…kalau nak ikutkan gaji biasa kami berdua nie….entah sampai … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Kesan on the spot.

Kenapa saya suka Premium Beautiful Corset..???!! Saya akui dgn umur yg dh 40an..nak slim dan kurus tu bukan pekara mudah..disiplin dan kesabaran sangat2 perlu..dah beribu riban duit habis kat M*****r…malah dah beribu juga abis kat pelbagai produk utk kurus…keghairahan utk … Teruskan membaca

Posted in Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Saksikan kehebatan V3SR..

V3SR Body Re-Programming TERBAIKKK!!!!!! Tengok jela betapa berbeza & happy mereka dgn hasil V3SR. Dr. Elmy : Inilah kali pertama saya rasa best berpantang sbb badan takde rasa lemah2 dan muka tak pucat coz my mum said muka dan kulit saya … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

My Premium Beautiful “Hot” Corset..

Premium Beautiful “Hot” Corset..kenapa ia sangat2 diperlukan oleh seorang wanita..?? Ketahui RAHSIANYA disini…. Produk pembentukan kontur buah dada seterusnya dapat  melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang anjal dan mempesona. Pada bahagian pinggang ia kelihatan lebih ramping dan perut kelihatan … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Mentor, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik, V3SR | Tagged , , , , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Premium Beautiful Yang “Hot”…

Saya nak share sikit pasal PB..anda pernah rasa tak badan anda menggelebeh sana sini..?..kat bhg perut berlipat-lipat..apalgi masa kita duduk….aduhaiii…malunya…pulak tu kalau pakai baju yg ketat sikit…NAMPAK jelas lipatan itu…mana nk sorok eh..? Satu lagi…”ASET” kita yg kat ATAS tu…mesti … Teruskan membaca

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Tinggalkan komen

Instant Result…GUARANTEED..!!

Seminggu sebelum cuti sekolah bermula,,saya amat teruja menghantar PB kpd seorang adik nie…sangat2 teruja..bahkan semasa saya dan rakan2 serumah beliau membantu memakaikan PB..memang tak terkata PERASAAN kami.. Semangatnya saya dan teman2 beliau..sungguh teruja…setelah selesai PB menyaluti tubuhnya…Ya Ampunnn…sylah org yg … Teruskan membaca

Posted in Perawan semulajadi | Tagged , , , , , , , , , | Tinggalkan komen

Turun 9kg dalam tempoh 3 bulan.

Siapakah dia..? Apa ceritanya..? Apa kesudahannya…? Jom kita baca.. Saya mengenali cik adik nie kerana kami satu sekolah..Pada mulanya hanya ajakan yg tidak secara serius tapi kerana aturan Allah yang sangat cantik..Nur Aimi bersetuju untuk membeli PB dan BE dgn … Teruskan membaca

Posted in Bioever, Perawan semulajadi, Premium Beautiful, Testimoni Terbaik | Tagged , , , , , , , , | Tinggalkan komen