Hello Kitty…!!!

May be ramai dah tau tentang Legoland di Johor Bahru…danbramai jugak yg dah pergi kann…sebagai anak Johor…yess sy bangga dgn adanya Legoland…menarik dan happenning terutama jika ada anak2 yg kecil lagi…memang best…do come yo JB and enjoyss….!!

Lagi satu tempat yg paling sesuai utk anak2…terutama kalau ada anak perempuan laaa….uwaaaaa!!! My daughter dah 18 tahunnn…!!!!!…but mummy dia yg eagerrr sgt nak tgk tmpt nie…well..I’m felling young ok….hahahaha…oopss

Hello Kitty World…!!
Ingatkan macam Legoland. ..laa rupanya dia didalam bangunan khas 4 tingkat…wow!!… fantastik..!!
Dan setiap satu tingkat ada permainan yg tersendiri dan maskot yg tersendiri…of course laaa setiap tingkat tu ada byrn masuk….but for me yg anak dah besar pjg nie….we decide nak tgk2 je…so..sy pun masuk je kat shop dia kat level bawahhhh sekali…huhuhu…

Mcm kedai utk brg2 cenderahatilahh..but it is really nice…nasibbbbb baik my daughter nie bukan peminat Hello Kitty…she n me…peminat princess and barbie..!!! Sweet kannn….

Pendekkan citer…tgklah pic2 yg sy sempat snap utk tatapan diri dan keluarga..m6 daughter masa nie dlm bas utk ke kolejnya di N9..tinggallah just 3 of us…lelaki kat Hello Kitty…?????!!! Tu yg muka tak happenniggg je….hihihi….layannnnnn!!!!

image

image

image

image

image

image

Well…that’s it…comellll gile semua toys nie…and if nak beli…huhihi..look foe the price first okayy!!…so kalau ada sesiapa yg nak ke Hello Kitty Word ini …route nya sama dgn nak ke Legoland. .uols just follow the signboard yg ada di tepi2 jln…menghala ke Puteri Harbour Jb..

Orait…until then….jommm….bye..!!!

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s