Lagi tentang BBplus Kolagen..!! berbariss pjgg nak dapatkannya..!!

CREDIT SEPENUHNYA KEPADA CDM TERCINTA CDM NORAZLIN NORDIN @ http://norazlinnordin.blogspot.com/

Produk baru BBPlus Kolagen.
Masing2 dah sesak nafas sebab order 1 set (buy 4 boxes free1 box) dapatnya 1 kotak
Tak sampai 2 minggu keluar dah habis lebih 4000 kotak!!
Jumaat lepas sampai hq dan tadi nak order lagi..pun sudah habis!!
MasyaAllah….
 
MESTI ADA YANG BERBEZA BERBANDING 
KOLAGEN2 LAIN di pasaran
sampai havoc 1 Malaya!!
Rupa2nya :
Tak habis lagi sekotak, dah nampak beza kulit wajah dan badan.
Kulit kian halus dan mulus. Serinya berbeza walaupun tanpa makeup.
Rasanya sedap seperti minum ribena
Anak2  pun suka nak menumpang minum sebab rasanya macam RIBENA
Ini kisah sebenar CDM saya nie..rupa2nya penggemar kolagen ye..jom kita baca sat..:
“Saya ni memang suka beli kolagen, soy kolagen la… marine kolagen la 
ox’s kolagen (haiwan) je tak try sb berbau sikit (erkkk..molot ni mmg..nak yg sedap aje)
 
Kebanyakan kolagen tak habis makan sb tak berapa sedap walaupun dah dicampur coklat dsbnya
terbayang2 rasa tepungnya esp yg soy kolagen… 
Pastu kesannya pula lambatttt….
abis kotak kedua, hasilnya suam2 aje..dah start la malas nak minum…
 
Dengan BBplus,
Alhamdulillah …. sangat berpuas hati walaupun baru minum 3 hari
Kulit muka yg ‘koyak rabak’ akibat proses detox (keluar jerawatttttt sambung menyambung)
(Selepas makan seafood + tangan gatal tak boleh diam picit dan kutil jerawat )
Tiba2 jadi moist, smooth dan jerawat tu stop tumbuh
Kalau tidak tu, setiap pagi memang ada aje .. iskkk
Jerawat yg di picit biasanya ‘radang’ dan ‘berisi’ balik
Pagi ni kecutt… sukanya!!!!..”
SEBAB APA CEPAT ???
  dan ini antara perbezaannya
Bagaimana ia berfungsi??
 10 Keunikan BB Plus:
1. Dos yang Efektif
Hanya 1 paket (5g) setiap hari –  (lebih dr 5g – badan kita akan terus kumuhkan keluar)
2. Kandungan peptida kolagen yang kaya dan tersedia
Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3k saiz Dalton) yang sedia diserap – halussss
3. Selamat
Risiko terhadap pencemaran merkuri dan radiasi adalah sangat rendah. Bebas drp
bahan beracun  (itulah sebabnya kolagen ikan laut dalam yg dipilih)
4. Perlindungan antioksida tambahan.
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan
 badan drp sinaran UV dan radikal bebas
5. Anti Alahan dan Anti Radang
Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit.
– di pasaran setakat yg sy jumpa hanya ada 2 jenama yg mengandungi OPC
iaitu BBplus dan ‘tuttttt’….:):)
6. Ko-faktor tambahan
Vitamin C dan Roselle menguatkan rantaian kolagen ( penjual kolagen lain di pasaran biasanya akan offer vitamin C juga utk di ‘consume’ sekali)
7. Meningkatkan Kualiti Kulit
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui prosesdetoksifikasi
8. Manfaat Tambahan
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang membantu mengurangkankesakitan akibat osteoarthritis.
9. Rasa Enak
Rasa enak campuran 100% jus blackcurrant dan jus roselle, tiada bau ikan
10. Tanpa Gula dan Kolesterol
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah, sesuai untuk para diabetes.
 Secara ringkasnya BBplus kolagen :
Ramuan
Ekstrak Biji Anggur, Vitamin C, Inulin, Kolagen Ikan Terhidrolisis, Serbuk Jus Blackcurrant, Serbuk Jus Roselle, Serat Apple, Isomaltulos, Sukralos
Cara Pengambilan untuk Kecantikan dan Kesihatan
  • Campurkan 1 Paket BB Plus Dalam 150ml air
  • Elakkan menggunakan air panas
  • Kacau & Minum (Mudah Larut Tanpa Guna Shaker)
  • Minum Sebelum Makan @ Sebelum Tidur
kecuali
 Pesakit Buah Pinggang
Vegetarian
Allergic Seafood
Pregnant Women (sepatutnya OK, tapi Dapatkan je la Khidmat Nasihat Doktor)
Promotion!!!!!
Buy 4 
Free 1 Box

Free Crystal Tumbler

 (Jimat RM180)Harga untuk sehari RM7.50 tanpa offer
dgn offer (4 free 1)HANYA 
RM6.00 shj !! 


Kat bawah ni perbandingan antara BBplus dengan kolagen2 lain yang se’maqam’ kualiti dengannya (klik utk besarkan)



So, wait no more!!
Sapa yg nak BBPlus, nak jadi biz partners/konsultan juga dialu2kan.
Bonus mmg best walaupun buat secara part time!!
Semuanya akan kami coach
dan paling best…. dengan produk ni juga anda berpeluang
melancong ke Korea/ Kunming… bestnyerrrrr…
kedua2 tempat sy suka pergi..heaven!!
Call to get yours, Hurry!!
 Call me : DSM Kintan Salleh
019-7110669

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in BBplus Collagen, Mentor, STG JB, Testimoni Terbaik, Uncategorized, VVIP Trip and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s