HAPPY BIRTHDAY MR HUBBY..!!

Syukur Alhamdulillah! Allah bagi kegembiraan berganda!!
Today is a ‘triple’ bonus day!!
BONUS masuk awal dan dapat yang paling best sekali saya dah dapat surat insentif pelancongan PERCUMA ke KOREA!!!

SMS dan PM dari biz partner menderu masuk bagitau bonus MASSSYUUKKK!
Ada yang dapat 3 angka, ada yang dapat separuh gaji, ada yang dapat sebulan gaji, ada yang dapat 3kali gaji, ada yang update 7kali ganda dari bulan lepas, ada yg pm 5 angka, ada 5 angka gemuks walaupun hanya buat secara part time dan dengan menggunakan fb sahaja ..yea!! You’re a FB genius!! …alhamdulillah… I’m happy for you!!

Buat biz bersama STG ni memang HAPPY jer! NO STRESS!
Tapi income dari bulan ke bulan ASYIKK BERTAMBAH jer!
Itulah rahsia biz bersama STG..segalanya mungkin,yg penting NAKKK!

Terima kasih STG! Terima kasih Allah!

Rakan2 yang ada akaun fb, tak kira bekerja atau suri rumah atau memang buat biz online…jom bagitahu saya kalau minat nak dapat side income hanya dengan online fb 1-2jam sehari sahaja…klik, klik, klik dan jadikan FB sebagai mesin ATM!! Coaching adalah percuma online atau offline… senang kan?? :):)

#sesungguhnya tiada had batas atas kekuasaan-Mu Ya Allah

# HADIAH BIRTHDAY PALING SPECIAL UTK ORG PENTING DLM HIDUPKU.! 

image

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s