70% KESIHATAN 30% KECANTIKAN-100% KEWANITAAN

Nilai seorang wanita itu pada sy …tiada angka yg dapat menentukan..terserah pd tuan punya badan  BERAPA NILAI ANDA..!!

Bangga menjadi wanita..sgt2 istimewa..boleh mengandung..boleh melahirkan dan mampu menggoncang dunia..namun kesukaran yg dialami setiap bulan hyn wanita yg memahami..hehe..apalaa yg saya merepek nie kannn….???

Sebenarnya..sy cuba mengaitkan kejadian yg berlaku pd sy malam tadi…bila muhasabah diri..itu yg sy tafsirkan..nilai diri wanita memang tiada tandingan..apa yg berlaku..???

Setiap bulan …kan pastinya wanita akan mengalami sindromm ehem ehem…sy biasanya mcm biasa jer…tiada “alahan” atau kesakitan…selalunya lancar jer dia keluar…namun mlm td..sakitnya..lain macam pulak. .tak pernah rasa mcm nie…nie senggugut ke..??? Dlm hati sy tertanya2…aduhaiiii…dh 42 tahun..baru nk rasa senggugut…anak dh besar2 pjg dah…macam tak logik jer..tapi sy redha je laa…mlm2 buta..mintak anak buatkn air kopi panas…en suami sapukan Bioever di belakang pinggang dan depan…sy tahu..masa2 sakit macam nie..tak leh urut..so..bioever memang laa membantu…just sapuan2 manja jer…legaaa sekejap…

Tapi….makin nak tidur…lain pulak gelodaknya…bisa pulak sebelah kiri dan rahim…ermmm….tak leh jadi nie…pusing kiri salah..pusing kanan pun salah..sy diam sekejap…istighfar…pikirkn jalan utk atasi…Lalu saya ambil BVSM yg jadi alas tilam kami…sy tukar jadikan selimut…saya selubunggg dlm BVSM…dh mcm hantu laa pulak…hahahah…

Then sya teringt pd sesuatu…PREMIUM BEAUTIFUL CORSET…!! Pastinya nie laa jalannya…malam2 buta sy bangun dan pasang WAIST NIPPER aka BENGKUNG shj..pastu sy sambung selubung dlm BVSM semula..TIDURR..!!..Apa yg JADI lepas tuuu…????

ALHAMDULILLAH. ..selepas setengah jam sy pakai WAIST NIPPER ..sy rasa kehangatan di bahagian yg sakit…SELESAAA sgt2…rasa sakit yg tadinya mengganggu emosi sy…semakin berkurangan….akhirnya sy dapat melelapkan mata dgn ber WAIST NIPPER dan berselubungkan BVSM..lewat jam 1.00 tgh malam.

Jam 5 pagi..sy terjaga…bukan …bukan sebab SAKIT…tapi sebab sy rasa macam dah TIDUR LAMAAAA SGT….mcm tidur sy dah cukup 8 jam walhal hanya 4 jam jer tuu…Ya Allah. …syukur alhamdulillah. ..terima kasih Ya Allah. ..rasa badan kembali pulih seperti sedia kala…itulah KENIKMATAN TIDUR BERKUALITI..AMIN.

So…moral of the story sy hari ini adalah…kita yg memilih berapa nilai diri kita sendiri..betul seperti yg diwar warkan …PREMIUM BEAUTIFUL menyediakan 70% KESIHATAN DAN 30% KECANTIKAN..dgn adanya PB ..sy atasi segala kesulitan dgn mudah..dgn adanya iLMU…sy alami KEAJAIBAN…TERIMA KASIH PREMIUM BEAUTIFUL ,BVSM DAN BIOEVER…dgn hadirnya kalian ber 3…sy YAKIN 100% KEWANITAAN itu WUJUD dlm diri sy..amin.

image

BIOEVER ..tanpamu..ku merindu…

image

PREMIUM BEAUTIFUL …without U..I’m lost

image

BVSM ku…denganmu..LENA KU BERADU…!

#Pilihlah yg TERBAIK dlam kehidupan yg SINGKAT ini…kerana tidak tahu bila kita akan berakhir..

image

Sms/whatsapp sy utk semua PRODUK KEBANGGAAN sy ini..

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s