BVSM dan 4 Bersaudara.

image

Betul kata org…tak sungguh orang tak kata..!! Sy nak cerita kisah sy dan keluarga selama 4 hari kami KEMBARA..CoTiii…

Bermula drp hari Ahad..kali ini langkah dan tujuan kami agak panjang…saja melapangkn fikiran dgn bercuti2 Malaysia..
PENATT..??? jangan cerita laa….yg penat badan dan kaki … tapi syokkkkk….sebab betul2 rasa bercuti kali nie…

BVSM..??..memang peneman setia kami..yg seronoknya dgn BVSM..kesejukan air con di bilik boleh dikawal…memang sy rasa sgt2…perbezaan jika tidur dgn berselimutkan BVSM…dan dgn tidak berselimutkn BVSM..
Sy SGT2 SELESA dan warm dgn nya…penat dan letih berjalan. ..hilang dgn TIDUR YG BERKUALITI..alhamdulilah. .syukur ada BVSM..

Ada lagi perkongsian drp teman2 STG ttg BVSM…kali nie sy kongsikan coretan 4 bersaudara yg telahpun merasai kehebatan BVSM..izinkan akk share yer dik..tq.

image

ZaiSha – Dah bertahun badan sengal2, lenguh2, pinggang sakit, lutut longeh…Tidur tapi bila bangun rasa letih yang amat.. Tak tahu kenapa…
Nak Makan Ubat Malas.. Kejap Makan Kejap Lupa.. Nak Bersenam Lagilah Malas… Nak jumpa doctor lagilah malas… Kalau da semua malas..Sib baik jumpa pelapik Tilam BVSM bestttnyeerrrr tidurrrrr jer.. Sakit2 semua hilang.. Tidur nyenyak dan automatik tiada lagi Malas.. Cuma charge energy dengan tidur pastu..automatik cukup masa akan bangun dan semangat nak buat apa saja!.. Aura jadi Positif & Best.

Ziza – Masa memula beli tu diorang cakap ambil masa 21 hari selepas tidur atas tilam baru dapat rasa kesannya.. PENIPU!!!…. Hahaha.. Saya suka sebab dalam masa satu hari jer saya da rasa. Saya ni ambil tempahan buat kek.. So lepas kerja banyak masa dihabiskan dekat dapur buat kek.. Penat..!! Mana nak kerja lagi order kek lagi.. Hari pertama pakai… da penat2 buat kek.. Booommm… terus tido sampai ke subuh… tak sedar apapun.. Bila bangun badan rasa segar.. Kejang kaki sebab lama sangat berdiri untuk mendeco cake da hilang.. Sebab tu saya kata TIPU.. Bukan 21 Hari tapi 1 hari jer da rasa best.. Lepas tu tak berani nak tidur tanpa tilam nih… Siap beli satu lagi untuk anak bawak gi asrama lepas dengar pasal hal2 mistik tulah.. TERBAEEEKKK….

Zaty – Siapa tak guna lagi pelapik tilam BVM ni.. KESIANN… memang betul garam memang bole jaga & tambah energy positif kita… Mandi garam sudah, minum kopi garam pun sudah, masak dengan garam berkualiti pun sudah (orang yang familiar pasal kebaikan garam ni dia taulah..) tapi tidur atas garam yang paling best seantero dunia sebab bole share dengan hubby & anak kecik ni. Pelapik tilam BVSM ni disembur dengan garam laut dalam … Yang paling best BISNES memang kebaboommm, yalah bila energy positive buat apapun MASYUUUKKK…Rezeki Allah bagi memang tak terkata & terjangkau akalmu.. Jom apa tunggu lagi.. FAST ACTION FAST RESULT!!!

Zalily – Haa… yang kat sebelah kanan tu gambar family saya.. Anak ada 7 orang…umur da 4 series.. Camana nak charge energy nak pikir kerja.. suami.. Anak2… sediakan keperluan sekolah… makan pakai diorang.. Kami cuma tidur saja atas pelapik tilam BVSM.. Sebagai pengurus, beban kerja kekadang boleh buat kita STRESS!!!! STRESS!!!STRESS!!! Kalau dah STRESS…mulala semua urat saraf satu badan ni tegang sana tegang sini sakit, kepala sakit, belakang sakit belikat SAKIT KAKI (saya percaya kerja bidang lain pun sakit kaki juga…semua nak kena pakai kakikan…) Kat opis tak rasa semua ni…effectnya kat rumah la baru rasa semua tu.. Dulu da tido pun masih rasa penat, nak marah jer.. Semua tak kena…Alhamdulillah lepas pakai BVSM ni semua settle & yang paling best pergi kerja, balik rumah jadik seronok & tak STRESS da… Memang BEST!!

#Credit sepenuhnya kpd Sahabat STG.

So…SMS / WHATSAPP 0197110669 utk BVSM anda..!!

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s