Seminar Minda Magnet Rezeki (MMR) -Jun 2013

image

Bismillah….
Saya sgt2 berbesar hati ingin mengalu2kan kedatangan semua terutama warga2 penduduk Borneo Sabah khususnya sekitar Kota Kinabalu….Buat julung2 kalinya STG akan berada di Kota Kinabalu bagi menjayakan 2 seminar istimewa…selalu dapat sambutan permintaan tinggi kalau buat di Semenanjung…iaitu MMR (MINDA MAGNET REZEKI) & iBEST (Internet Merketing)…

Testimoni peserta MMR, antaranya :
1. Pn. Noraskeen Beliau pula seorang biz woman yg berjaya. Pemilik sebuah outlet Big Apple dan 2 buah outlet Subway.. Modal?! Lebih dari RM2 juta!!! Walau bagaimanapun, beliau seorang yang sgt optimistic dan open to anything good.. Beliau turut berpendapat, biz networking adalah biz yg paling mudah utk menjadi platform kepada passive income kerana modalnya yg superrr duperrr rendah!! Beliau kini menetap di sebuah kondominium bernilai jutaan ringgit dan memandu Mercedez Benz.Setelah menghadiri MMR, loan utk membeli beberapa buah rumah di sekitar Kuala Lumpur yg telah tertangguh sebelum ini, telah pun LULUS!!! Hebat kan ilmu yg diberikan oleh STG ni..

2. Pn. Husna Mohamad. Seorang General Manager di sebuah syarikat pelaburan dengan pendapatan bulanan puluhan ribu ringgit. Ketika ini beliau sedang menyambung plajaran secara sambilan di sebuah university di London. So, selalu la kena berulang-alik ke London..Huhu.. Senang je yek nk ke London… Hidup beliau mmg sgt mewah. Bayangkanlah, walaupun beliau menetap disebuah SOHO mewah di Subang, beliau akn check in di hotel berhampiran Pavillion setelah penat membeli-belah…huhu..Handbag plak jgn crite..sume designer handbag yg bernilai 4-5 angka. Siap bole beli ikut colour baju lagi! Huhu…Kereta?! Salah satunye Volvo S80. Menarik selepas menghadiri MMR, banyak wish yang ditulis dlm wishcard tercapai! Tq Allah.Apakah persamaan mereka??Kedua2nya sudahpun bebas kewangan malahan sudahpun jutawan… mereka sudah pun menjelajah ke serata dunia dan sudah pun mencapai impian masing2.. namun begitu, mereka sanggup mengosongkan cawan minda dan duduk di kerusi peserta utk menimba lebih banyak ilmu yg boleh membawa mereka terbang lebih tinggi! Mereka kini sgt teruja berada dalam family STG..

3. Cikgu Wajibah Tahir (Kuching, Sarawak)”Best! Best! Best! MMR mmg best! sgt mudah dan padat! klu nk dpt mcm ni, confirm sy kn kluar lebih byk duit lagi!”Beliau seorang guru dari Sarawak. Beliau excited ttg MMR! Byk yg telah beliau belajar dr Mentor Kejayaan n Kekayaan No1 di Kursus Platinum & sgt menghargai ilmu kuasa minda yg luarbiasa ini…Bila STG menawarkan MMR, kursus 1 hari yg simple dan padat dgn teknik gabungan idea daripada beberapa orang penceramah hebat lain, beliau sgt teruja utk menyertai MMR STG! Apatah lg dgn harga yg TAK PATUT!!! sebab terlalu murah siap dpt platform biz lagi!!! mmg terbaeekk!!

4. Dr Kamesah Omar (Kajang, Selangor)“MMR?? Banyaaaak dah seminar yg saya hadiri tetapi MMR sgt UNIK. Satu seminar yg PADAT, SIMPLE, BERKESAN, MUDAH hanya spent 8jam bukan beratus2 jam/berhari2 mcm yg sy pernah attend before, yet very very cheap & yet very very EFFECTIVE!!! Yang buat & amal je DAPAT! BESTnyaaa… Nak bagitau – sy baru je dapat 1 lagi yg sy wish dlm WISH CARD!!

Alhamdulillah! Syukur! Mengapa sy beriya-iya promote kat kawan2 sy walaupun mereka dah millionaire ke seminar ini?? Sesungguhnya ‘Kebahagiaan’ tidak dapat dibeli dengan wang ringgit..”

Sementara utk seminar iBEST, khusus untuk anda yang berniaga secara online lagi2 yg menggunakan FB…kita belajar bagaimana :

1. FB anda sebagai ATM Machine!!
2. lepas iBEST, setiap yang anda posting iklankan bisnes/produk…anda pasti tak menang tangan! Order bertalu2…mana lagi nak melayan pm inbox…wahhh ADA RAHSIA DAN CARANYAAA!!!

Best betul iBEST ni…rugi2 kalau tak join.

Tempah seat anda sekarang!!!TEMPAT AGAK TERHAD!! Hanya 30 orang terawal!!! Klik ‘LIKE’ ATAU pm inbox untuk info dari segi harga seminar, masa dan lagi testimoni menarik!!!

■  sms / whatsapp sy utk tiket MMR SABAH.  ■

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s