Indahnya Minda Magnet Rezeki

Sabtu (7 Julai 2012) lepas..tak melepaskan peluang untuk menghadirkan diri ke Seminar MMR (Minda MAgnet Rezeki) yang sangat2 hebat…Kenapa saya katakan ia HEBAT…?

1. Tiada ILMU yang akan pernah HABIS selagi kita bernyawa..dan ILMU kena dicari..bukan ditunggu utk ia datang ke RIBA kita..saya sentiasa DAHAGA ilmu macam ini..ILMU ALLAH ini sangat2 LUARBIASA HEBATnya..hanya insan yg terpilih faham apa maksud saya.

2. Dengan ILMU ini..saya semakin TENANG dan REDHA dengan semua yg terjadi..Bila kita TENANG dan BERSYUKUR serta REDHA..rupa2nya ALLAH memberikan ganjaran-Nya kepada kita...REZEKI datang tak putus2..hidup sy berubah 360 darjah..syukur alhamdulillah.

3. ILMU ini HEBAT kerana..ramai orang yang sanggup mengeluarkan wang puluhan ribu nak belajar dgn pakar2 Hebat seperti Dr.Azizan Osman.beratur panjang seawal 6.00 pagi..tapi dgn Smar Tychoon Group..kami dilatih dan diberikan SEMINAR ILMU HEBAT ini …dgn NILAI..????..nak tau berapa Harganya…???… FREE shj..tetapi Pengerasnya adalah menjadi KONSULTANT TERLATIH dahulu laa…baru boleh bagi FREE...suspen ke..???
Kalau org luar nak join MMR nie …no hal…BOLEEEE….tapi kenalah charge hanya RM699 seorang..Murah sgt2 kan…kat luar..Ilmu Hebat nie..di charge sekitar RM5000 ke atas seorang..

4. Hebat lagi satu kerana Smart Tychoon shj yg mempunyai MENTOR2 Hebat yg mempunyai SIJIL yg LAYAK utk memberikan ILMU2 ini…gabungan mereka BERDUA…sesungguhnya memang BEST sangat..sy dan rakan2 tak kan pernah terlepas peluang utk recharge MMR ..sebab itu..walaupun jauh di Kajang..sy pergi juga sebab ILMU..!

5.Hebat kerana ada rakan sy..yg belum pun sampai rumah..baru keluar dari bilik seminar nak turun tangga menuju ke kereta..sms dah masuk..apa lagi…”Wish” dia ALLAH LULUSkan …bestnya…Anda tgk buktinya nie…

So..banyak lagi yg HEBAT2 yg tak tertulis dan terucap di sini..anda rasakan lah sendiri jika anda ingin mengetahuinya..sesungguhnya RAHSIA ALLAH itu memang HEBAT..THE SECRET is REVEAL..pm sy utk mengetahui lokasi seterusnya MMR kami ini.

Hubungi dgn segera utk tempahan tempat anda :..Ada HEBAT..anda pasti DAPAT..!

Kintan Salleh – 019 7110669 ( sms @ call )

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in MMR, Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Indahnya Minda Magnet Rezeki

  1. kintansalleh says:

    Wslm..ye ke…tak pe kalau kali nie tak de rezeki..kat kajang may be lepas raya..sebab bulan Ramadhan..sesi dibekukan.hehehe..salam utk org rumah yer..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s