Selamat pagi Ahad

Morningggg uols…
Wah….haapyyy ye pagi2 nie…alhamdullillah. ..syukur atas limpah kurnia dari Nya..
Seawal pagi lagi anak bujang saya yg dh form 1 tuuu…sibukkk dok perigat kat abahnya…tlg hantar adik ke pdg sek eh..adik ada game bola hari ini dgn kwn2…errmmm…hobi budak2 lelaki …adushhh…!! Mama dia nie…tak terkata. .nak di larang…mana mungkin…so..tawakal je laa…pergilah dikk…belajar berkawan dan berhobi yg sihat…mudah2n otak dan badannya nnti sihat..
Satu kegemaran anak bujang sy ini…adalah bermain komputer..kalau on je wifi…hah…lupa mkn…lupa tidur…entah apa2 yg dibuatnya…bdk2 skg..memanggg bab2 IT nie…celikk sungguh…tp..masih dlm kawalan..in shaa  Allah.

Lepas main bola…confemmmm laa bdan bdk nie berbau busuk…mama dia nie memang elergik ngan bau2…naseb baikkk ada stok sabun marine hijau nie…memang sgt2 membantu…mana2 ibu yg ada masalah dgn anak bujangnya yg aktif di padang…cubalah try sabun nie utk mereka. ..memang tip top..!! Malah walau anak sy dh 13tahun..sy masih peluk cium dia lagi …rasa mcm baru je 3 tahun…hahaha..melampau kannn….tp kalau dh bau busuk…sapa2 pun x nak peluk cium kann…that’s why laaa sy paksa rela dia guna sabun nie…sekali..dgn abahnya punnn join the group…guna sabun nie jugak utk mandi…nak perasan putih katanya…hahahaha. ..

Apa2pum..itulah kisah sebenar kami selama nie..
Kami keluarga yg simple jer…bersyukur dgn rezeki yg diberi..alhamdulillah ada rezeki dgn produk2 superb nie..bertambahlahh lagi rezeki kami..dapat bawak anak2 makan..dpt bwk anak2 bercuti dan dapat belikan mereka brg2 yg diperlukan utk melengkapkan kehidupan…syukur  alhamdulillah. .

So…transformasi…kami dh buat…ganjarannya juga tiap2 bulan dapat…anda ..bila lagi…??

image

Inilah anak bujang sy yg semakin membesar tu….

image

Dua beradik yg mcm2 kerenah bila berjumpa..mcm2 story ada…hehehe

image

image

Inilah keluarga kami…jefry..kintan..fathin n amirul..tak sangka dh hampir 20 tahun kami bersama…syukur alhamdulillah. .tq Allah.

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s