Herba Perempuan..Herba Ajaib

Selamat petang…
Bestnyaaa cuti2 nie….rasa panjangg sgt masa…24 tu lama sungguh…samapi anak bujang sy ckp.. dah laaa mama…tak yah masak2 lagi…macmana nak kurus nie…hahahha…sy gelakkan jer…sebenarnya itulah hobi sy…kalau tak de keje. ..memasak laaa jawabnya…tapi utk keluarga jer laa…

Ramainya kwn2 yg bersalin…nak tahu…saya dh bercucu..!! Ramaiii pulak tu….hehehe…bukan laaa…..nie gara2 anak2 murid yg dh kawen dan beranak pinak…so sy dh jadi nenek angkat laa kannn…..alhamdullillah. ..kejap jer masa berlalu..betul2 sekejapan jer kan…

Perempuan kalau lepas bersalin..itulah masanya utk reprogram badan semula..nak jadi anak dara semula ke..nak slim melim balik ke atau nak boyak dan menggelebeh pun masa nie jugak lah…masa sy dulu…mak bidan memangg power gila…itu tak boleh..ini tak boleh…tapi rupa2nya semua tu bersebab..

Sampai sekrg pun sy masih mengamalkan beberapa petua dan pantang larang…serta tak lupa mkn herba2 utk kesihatan ke perempuanan…memang berbaloi2..

Sejak sy menemui MAHARANI nie..lagi mudah dan senang keje sy..tak yah bancuh2 ngan air..cuma telan jer..separuh pagi separuh malam…kadang2…sy telan jer se bebola tu waktu mlm..hehehe..senang…pas tu nak maintain senang sungguh…sekotak jer ( RM65 ) utk sebulan…cuba bahagikan 65÷30= 2.16 je utk sehari kan….MURAH sgt utk menjamin kesihatan KEPEREMPUAN sy terpelihara..yg penting doktor peribadi sy…SENYUMMMM jer bila dia check rahim…hehehe..

Nak tau apa itu MAHARANI..?? RM88 je sekotak utk sebulan tau..!! Memanggg gila berbaloi2…en2 suami pasti menyokong sy..bila dh tau keistimewaan nya…stok sy setiap bulan pun dibelikan oleh en suami…hehehe. .kata sy isteri kannnn…alaaa RM88 jer punnn….top up utk sebulan pun lagi mahal drp tu…ye tak?..

Ok..sy ceritakan ttg MAHARANI…ini gambarnya…oops..HALAL okey..

image

image

image

MAHARANI ni memang special..terutama utk mengecutkan peranakan atau rahim..memanaskan darah..(jika darah panas barulah senang dan lancar perjlnannya…tak tersekat2…kolesterol pun serammmm nk membeku)..ok…kalau ada mslh keputihan…MAHARANI nie boleh membantu…sy suka sebab herba nie menjadikan sy tidak letih…maksudnya..bertenaga..dan senang nak bangun tidur…kalau tak kan…lemahhhh je nk bangunn…

Ia juga membantu menaikkan seri wajah tau…kalau org perempuan yg pucat lesi tu..lemah tak bermaya…cuba check peranakan atau rahim…mesti something wrong somewhere. ..so…cuba try MAHARANI…in shaa Allah. .boleh membantu..

Mcm2 lagi kegunaan tak nampak si MAHARANI nie…kalau nk penjelasan..sms/whatsapp sy..nnti sy bg jwpn..

So..dgn bermodalkan RM88 SEBULAN…pun boleh MEMIKAT HATI SUAMI..hanya RM2.90 sehari jer…pastinya Suami kita Terpaksa SAYANG kat kita…nak…???

Sms/whatsapp sy di 0197110669 utk MAHARANI HERBA AJAIB ini.

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s