VIRUS KAKI TANGAN & MULUT!

Perkongsian drp shabat STG..
Siapa tak syg anak..ini perkataan PERTAMA sy utk semua ibu bapa diluar sana.. sy dan suami juga syg sgt dgn anak kami..Daniel.

Bila ditakdirkan anak kami kena virus KAKI TANGAN & MULUT, sy sedih lihat keadaan dia..pada 13/5/13..daniel resah bila bintik2 murah mula tumbuh pd bdnnya..makan xlalu, tidur xlena..susu pun tak habis minum..mmg sedih..

Usaha kami tak behenti dgn berjumpa doktor shj, kami bantu Daniel dgn produk hebat BIO VELOCITY SLEEP MATE, BIO EVER NANO CREAM & SABUN MARINE ESSENCE..kami yakin keberkesanan produk jd kami berani rawat secara alternatif ke atas Daniel atas nasihat rapi.

Pada 14/5/13 hari pertama saya mandikan die pakai sabun marine & sapukan BE kat 7 nadi n seluruh badan berserta ubat yang doktor bagi pun saya sapu….malam tu saya tidurkan Daniel atas BVSM…malam pertama anak sy tak boleh tidur ..badan die gatal2…susu n makan pun tak berapa nak.

Pada hari kedua saya tak putus asa, buat perkara yang sama mandikan pakai sabun, sapukan BE dan suh die baring atas BVSM..hari kedua kaki & tangan die penuh ngan bintik2 yang mengelembung,tangan n kaki nampak bengkak sikit, tekak die merah..yg MENAKJUBKAN Daniel boleh tidur malam..

Pada hari ke-4, sy dan suami rasa gembira sangat,Daniel dah mula makan n minum susu dengan selesa…bintik2 kat tangan n kaki mulai kecut dan pada hari ke-6 bintik2 kat tapak tangan n kaki dah takder…. sekarang bekas bintik2 tu semakin pudar dan mengelupas tanpa menyakitkan anak sy…..BE masih sapu untuk licinkan kulit die n masih tidur atas BVSM n mandi dgan sabun marine….masa die pakai BVSM bukan shj dapt tidur lena, sy dan suami yg menjaga anak juga tidur nyenyak, bila bangun pagi..badan terasa sangat cergas dan bertenaga. Wpun sy sudah sarat mengandung minggu ke-36.

Mula2 saya pun tak pecaya dgn perkembangan positif ini…Doktor kata dalam masa seminggu memang benda tu akan tumbuh n minggu kedua baru die mula susut…doktor bagi mc 2 minggu tapi esok daniel dah boleh mula bersekolah..mmg result yg sgt Miracle!

Semoga perkongsian sy dpt membantu anda semua di luar sana, utk tingkatkan kualiti kesihatan keluarga dan anak2. Doakan anak sy kembali sihat dan ceria seperti biasa. Terima kasih BVSM, BE & Sabun Marine. Terima kasih STG perkenalkan produk hebat ini.

Credit to Mummy Daniel STG

image

Alhamdulillah. .tq Allah..
Satu lagi kisah hebat BVSM sy postkan…moga memberi manfaat kpd yg memerlukan..
Ingin mendapatkn BVSM..?? .sms / whatsapp sy segera..sebab Stok BVSM sgt2 larisss skg..0197110669. .!

About kintansalleh

Seorang guru dalam masa yang sama adalah seorang Usahawan..Mencipta dunia baru yang lebih bermakna dan sedang menuju ke arah Kebebasan kewangan.. Seorang Isteri kepada seorang suami yg penyayang dan ibu kpd sepasang anak2 anugerah Allah.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s